DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 165 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
На ютуб е безпроблемно при мен

# 211
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Оффф проблема явно е при мен  Whistling ooooh!

# 212
  • Плевен / София
и при мен....

# 213
Дениз хич не ми е приятен  Naughty обаче най-истински пресъздаде мъката по брат си  Whistling Peace Ферит бей сякаш е от желязо бе, грам емоция не видях при него  Thinking

# 214
Да,безразличен сякаш...Единствено в болницата,когато дойде Назлъ..при детето

# 215
  • Плевен / София
Дениз хич не ми е приятен  Naughty обаче най-истински пресъздаде мъката по брат си  Whistling Peace Ферит бей сякаш е от желязо бе, грам емоция не видях при него  Thinking
той и съобщението по телефона прие по същия начин...

# 216
Момичета хей ме на и мен и аз съм се наредила на редичката. Hug Пожелавам ви приятно гледане и безпроблемен нет  Praynig

# 217
Дениз хич не ми е приятен  Naughty обаче най-истински пресъздаде мъката по брат си  Whistling Peace Ферит бей сякаш е от желязо бе, грам емоция не видях при него  Thinking
той и съобщението по телефона прие по същия начин...
Абсолютно  Peace
Той заради Булут дойде у Назлъ  Mr. Green и май не само  Crazy

# 218
Момичета на  тоз малкия сладур неможе да му се отказва . Hug Назлъ се предаде ама с Ферит бей борбата ще и е голяма.А русата как Демет хич не е доволна като разбра ,че Булут останал при Ферит това било дете на брат и.Ха ха... тя сега се е сетила но планът ще и е друг чрез детето до Ферит  ooooh!

# 219
Момичета на  тоз малкия сладур неможе да му се отказва . Hug Назлъ се предаде ама с Ферит бей борбата ще и е голяма.А русата как Демет хич не е доволна като разбра ,че Булут останал при Ферит това било дете на брат и.Ха ха... тя сега се е сетила но планът ще и е друг чрез детето до Ферит  ooooh!
Ооо тая лисица баш за Ферит й е зора  Naughty

# 220
  • Плевен / София
Изведнъж се появиха много желаещи да се грижат за Булут....Интересно Дениз за кой отбор ще играе...за Ферит или за Демет...

# 221
Изведнъж се появиха много желаещи да се грижат за Булут....Интересно Дениз за кой отбор ще играе...за Ферит или за Демет...
Според мен Дениз ще се съюзи със сестра си  Peace точно заради Назлъ ще играе срещу Ферит  Thinking

# 222
  • Плевен / София
Според мен Дениз ще се съюзи със сестра си  Peace точно заради Назлъ ще играе срещу Ферит  Thinking
значи ще играем познатата игра....щом не ме искаш....ще ти правя мръсно до дупка....не мога да разбера как жена, която досега не е виждала Булут, ще се грижи по добре за него от вуйчо му, който е бил близък с него...

# 223
Според мен Дениз ще се съюзи със сестра си  Peace точно заради Назлъ ще играе срещу Ферит  Thinking
значи ще играем познатата игра....щом не ме искаш....ще ти правя мръсно до дупка....
Така ми се струва  Thinking  Дениз според мен преиграва в загрижеността си  Rolling Eyes

# 224
Ферит остана доволен от гледката на Назлъ и Балут .И с майка си ще пооправи отношенията то е ясно .каквото и да е направила и да го е наранила все пак е майка и не му е безразлично а болно.Много болка се насъбра нещата се струпват едно след друго. Смърта на близките му ,атаката на Хакан и Демет  ще трябва много да се бори .врагът отсреща ще е безпощаден. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт