DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- Нов сериал с участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.

• 164 995
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Джан Яман в рекламата, която излъчиха преди малко.
Кога ли ще видим и Ферит така широко усмихнат...

Май това беше . Интересно беше, само дето очаквахме да се случат повечко неща.
Онези двамата май взеха контролния пакет във фирмата и не знам Ферит как ще излезе от тази сложна ситуация. Доколкото схванах Назлъ не му каза за Асуманчето и накрая сигурно тя ще го отнесе като стане ясно и с право. Ще върне лентата той и ще се сети кой е фотнал документа от папката. Възможностите не са много. Аз не гледах съвсем внимателно на моменти и нещо ми се губи момента от фрага дето Назлъ идваше да каже за сестра си, а той й казва че имал новина или нещо подобно.

Дали ще има фраг?

Ферит бей  я "прехвърли" /намигвайки на асистентката си  Назлъ да избере подарък за г-н Накатани /ако не греша/

# 361
  • Плевен / София
Благодаря на всички за компанията при онлайн гледането....Grinningявно ашката ще е друг път... лека нощ...

# 362
Мисля, че избухването на Ферит в офиса, когато Назлъ беше там, я разколеба да каже за преснимането на документа...

Не я  оправдавам Назлъ,трябваше да каже . Ясно ,че влюбването е взаимно ,а като разбере Ферит бей ,тогава Назлъ какво ще казва ?????? Явно се заразява от лъжкините в къщи .....безочливи са и двете ,независимо  от "облагите "си...

# 363
Благодаря ви за компанията, момичета!
Гости,:smile:!

# 364
  • Плевен / София
Мисля, че избухването на Ферит в офиса, когато Назлъ беше там, я разколеба да каже за преснимането на документа...

Не я  оправдавам Назлъ,трябваше да каже . Ясно ,че влюбването е взаимно ,а като разбере Ферит бей ,тогава Назлъ какво ще казва ?????? Явно се заразява от лъжкините в къщи .....безочливи са и двете ,независимо  от "облагите "си...
София, човешко е да се уплашиш.....Назлъ съм сигурна, че ще каже истината....но не беше момента сега...Не е лесно да се изправиш и да кажеш, че сестра ти е "продала" щастието на едно дете за няколко парцала.....
лека нощ...

# 365
София, и аз не я оправдавам Назлъ. Трябва да му каже непременно и то веднага. Все още има шанс да го направи след тази романтична ситуация, да не губим надежда. Поне да не търси Ферит врага на друго място, защото положението и без това е много напечено.

Гости, Деси, Софи, благодаря ви за компанията!
Беше ми приятно да гледаме заедно тази вечер. Разбрахме само колкото да си задоволим любопитството, тъкмо да ни е интересно после като гледаме с буквички.

Май няма да дочакам фрага, че днес съм гроги.

Лека нощ!

# 366
  • при най-добрият мъж...
Ах,Назлъ,ах! Защо не и стигна смелостта да му каже истината?Ясно,че се уплаши от заканите на Ферит,но той така или иначе ще разбере кой е виновен и тогава ще е още по зле.Ще изгуби доверието му за дълго време.Според мен трябваше да му каже и да остави Асуман да си понесе последствията.Така както я закриля,много скоро ще получи пак удар в гърба от милата сестричка.Сигурна съм,че ще се намеси и в отношенията между Фатош и Енгин,защото се е прицелила високо малката змия.

# 367
Привет, девойки! Flowers Hibiscus

Като че ли наистина имахме очакване за повече романтика, но и така серията не беше зле. Но аз вместо с кеф от романтиката, останах леко ядосана на Назлъ, че не каза на Ферит кой е крадецът на документа. Но той така силно се закани да накаже виновника, че тя наистина се уплаши за сестра си. Милостива е Назлъ, но Асуман е коравосърдечна използвачка и няма да си научи урока от случилото се.

Адвокатът на Ферит ще получи оригиналите на снимките на документа. Те могат да дадат информация за това с какво устройство е снимана снимката и други данни. Да видим какво ще излезе от това им разследване.

Чакам превода, за да разбера точно хитрягата Булут как затрудни леля си. Беше ми забавно да го гледам как с поведението си казва "Щом искате да съм с вас, ще се отнасяте с мен така и ще ми позволявате това, което вуйчо прави за мен!"

Хубав ден, девойки!

# 368
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Събитията в сериала следват естествения си ход....Не е реалистично Ферит да се обясни веднага в любов на Назлъ ....не съм сигурна вече дали би се решил на брак само заради Булут...Хакан и Демет са си лика прилика....единия неудовлетворен, че не е оценен във фирмата в миналото, а другия не може да преглътне, че не е обичан от Ферит....певицата също не ми харесва като образ, а Дениз ме дразни с мекушавостта си към нея....каза, че са приключили двамата, а не отреагира по никакъв начин на натрапеното и присъствие в дома му и целувката....усмихна се и това е...

# 369
Здравейте момичета
Събитията в сериала следват естествения си ход....Не е реалистично Ферит да се обясни веднага в любов на Назлъ ....не съм сигурна вече дали би се решил на брак само заради Булут...
Скрит текст:
Хакан и Демет са си лика прилика....единия неудовлетворен, че не е оценен във фирмата в миналото, а другия не може да преглътне, че не е обичан от Ферит....певицата също не ми харесва като образ, а Дениз ме дразни с мекушавостта си към нея....каза, че са приключили двамата, а не отреагира по никакъв начин на натрапеното и присъствие в дома му и целувката....усмихна се и това е...
Гости, напълно си права за естествения ход. Даже Ферит направи доста в тази серия. Каза на Назлъ, че е красива, че е добра; когато тя отведе Булут, той разбра и одобри поведението ѝ; довери ѝ се напълно за избора на подарък за г-н Накатани; мислеше си за нея; вълнуваше се от решението ѝ дали ще приеме предложението на Демет; гледаха пълнолунието заедно и пиха кафе, което той грижливо взе от ръцете ѝ, за да не ѝ пари! Но понеже Булут не беше в дома на Ферит, пресечните им точки бяха по-малко! Да си идва Булут  у дома вече!

А Демет се оказа не толкова мила жена, колкото ми се искаше. Щом е омъжена за Хакан и го обича, значи е като него. Само подобен на него човек може да го обича Хакан!

# 370
  • Плевен / София

А Демет се оказа не толкова мила жена, колкото ми се искаше. Щом е омъжена за Хакан и го обича, значи е като него. Само подобен на него човек може да го обича Хакан

Дани , още в началото не я харесах .....стори ми се двулична...толкова години не е направила нищо, за да стопи ледовете в отношенията с Демир, а на погребението беше първа оплаквачка....извинявам се за грубата дума, но за мен тя не беше искрена в скръбта си...Ако толкова обича Булут, мисълта за фирмата и акциите трябва да са на последно място, а не на първо....Сигурна съм, че Ферит ще намери друг начин да върне булут в дома си, а не чрез брак на назлъ....защото той вече е започнал да я опознава и знае, че такова предложение би я обидило....Всяка жена иска да получи предложение за брак, защото е обичана, желана, а не защото обстоятелствата го налагат....Ферит се закани да размаже този, който е направил копието на дакумента...но на мен ми е чудно кой е направил първата крачка към това...Демет е поискала помощ от Асуман, или тя си е предложила услугите сама...

# 371
Гости, не съм гледала още с превод тази серия, но ето какво разбрах за отношенията Асуман-Демет. Асуманечто осъзна, че има конфликт между вуйчото и лелята относно попечителството над Булут и когато Демет отиде в дома на Ферит, за да види Булут, се засякоха с Асуман и двете змийки проведоха много двусмислен разговор. Асуман подсказа с думите си, че е готова да играе двойна игра и да помага на Демет, тъй като има близък достъп до противниковата страна, а Демет негласно ѝ показа, че разбра намека. Това беше в предпоследната серия, не в снощната. Когато Асуман излезе през нощта от дома си, сигурно е отишла до Демет, за да се спазари за условията на предателството. Видяхме Асуман да разговаря с помощник на Деметови, който ѝ плати, и от този разговор стана ясно, че двете страни са се споразумели. Така че за мен Асуман сама предложи услугите си, защото разбра, че другата страна играе подмолно и плаща за доносничество.

А относно брака - много си права, че брак по принуда не е мечтата на никоя жена. Но си мисля, че ако се наложи, то сама Назлъ би предложила това, въпреки че и това крие риска Ферит да реши, че тя търси път до брака чрез детето. Ще видим как ще развият съдебния процес за попечителство сценаристите, много ми е интересно!

# 372
  • Плевен / София
Но си мисля, че ако се наложи, то сама Назлъ би предложила това, въпреки че и това крие риска Ферит да реши, че тя търси път до брака чрез детето. Ще видим как ще развият съдебния процес за попечителство сценаристите, много ми е интересно!
да....ще поживеем ....ще видим....

# 373
Здравейте, момичета! wavey wavey wavey

ДДани Hug Гости Hug Индира Hug

Благодаря за интересните коментари по епизода!
Прочетох ви с голямо удоволствие.

Рейтингът от снощи е добър.
Първо място за „Пълнолуние“ във всички групи.

Тотал

Скрит текст:

АБ

Скрит текст:

Нямам никакво време тези дни и мисля да си чакам бг буквичките, за да гледам епизода, ама пусто нали съм любопитна, та хвърлих едно око в руския превод на момента, когато Назлъ отиде при Ферит твърдо решена да му каже истината за Асу, преди да е научил сам. Там наистина той я отряза и изобщо не я изслуша. А после явно тя се уплаши от заканите му, че ще отмъсти на виновника и не посмя. А пък тая малка кучка Асу като разбра, че не е казала, отгоре на всичко си позволява да обвинява Ферит, че е скрил документите, демек и той е виновен. Направо ме качи пак на бойната метла това момиче.

Хакан и Демет наистина са си лика-прилика. И двамата са меркантини, лицемерни и безсърдечни. Готови са на всичко, за да постигнат целите си. И връзката им е някак фалшива, между тях не виждам чувства, само престореност. В началото си мислех, че  може би Хакан трудно ще убеди Демет да се борят за попечителстото над Булут. Че поне в началото тя ще прояви някаква загриженост за детето и за това, което му причиняват толкова скоро след трагедията с родителите му. Къде ти, тя веднага се съгласи и за попечителството и за акциите, без дори да й мигне окото. И нейните крокодилски сълзи на погребението са като тези на Асу за Булутчо. Двете веднага се надушиха.  Търпението на Демет доста бързо свърши като взеха детето.  Ама Булутчето си го бива, ще я накара да си говори сама. Много ме изкефи как й отговори като се опита да злепостави Назлъ пред него, че не го обичала толкова, щом не иска да дойде да работи за нея. Малкото дяволче й каза, че няма такова нещо. Просто Назлъ знаела, че до няколко дни той ще се върне при вуйчо си, където така или иначе ще бъдат заедно.

Алия и тя се е лепнала за добряка Дениз като гербова марка и няма намерение да го изпусне. Подозирам, че като разбра за интереса му към Назлъ, ще й създаде  проблеми. Безработната певачка няма да изпусне богаташа просто ей така и едва ли ще подбира средствата. Никакви чувства не виждам при нея, само интерес.

Дениз е добро момче и ми е много симпатичен засега, макар че е леко наивен. Страхувам се, че в така очерталия се любовен триъгълник в някакъв момент може да решат да го „похарчат“ за нуждите на сценария. Тоест да се ядоса нещо на Ферит и да мине в другия лагер. Да не забравяме, че все пак Демет му е сестра, а е и доста хитра. Този актьор /Хакан Курташ/ съм го гледала преди време в един друг сериал, в който беше партньор на Хазал Кая и може би заради ролята ми беше леко безличен, даже леко грозноват ми се виждаше. Тук обаче много ми харесва. Ролята му пасва много. Дано и героят му ми е все така симпатичен.

Не мисля, че романтиката се бави, напротив. Нещата следват естествения си ход. Вече и двамата съвсем осъзнато се харесват и това въпреки всичките проблеми и тревоги около Булут. Все пак сме гледали само 4 епизода. Действието се развива доста динамично, не можем да се оплачем. Имам чувството, че въпреки премълчаното от Назлъ, Ферит няма да й се сърди  и да я обвинява като разбере за Асу. Твърде предвидимо е другото, нека проявят малко оригиналност. Както и това за брака. Не ми се иска една такава чиста и красиво зародила се любов да бъде помрачена от един преждевременен фалшив брак. Ферит е умен мъж и ще измисли друг начин да си изпълни обещанието, което даде на Назлъ – до няколко дни да върне обратно Булут у дома и да си продължат живота, както преди. Поне така ми се иска.

Този кадър бил от предстоящата 5 серия.

В контакта са пуснали едно видео с Йозге, в което тя обещавала фрагман. Дано не е  пак по нощите като предишния.

До скоро!

# 374
Дъга, и аз благодаря за твоя интересен коментар. Много изчерпателен и споделям всичко казано!
Flowers Hibiscus

В новата версия вместо прегръдки раздавам цветя, че не винаги минавам на старата, но много ми липсват емотиконите от старата ни версия!

Общи условия

Активация на акаунт