КРУИЗИ /Тема 10/

• 105 174
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, искам да попитам някой, който е тръгвал от Сингапур. Къде се намира порта, на Марина Бей ли е, или другаде. Там виждам много портове.Питам за да си букна хотела в близост. Не зная също дали не е по-целесъобразно да резервирам в центъра, с оглед на разглеждането на града през следващия ден. Как е най-добре да се разгледа за толкова малко време- с автобусите хоп он, оф  или по друг начин? Изобщо всяко инфо ще ми е от полза!
Този юни слязох в Сингапур от новия кораб на Принцес - Мажестик.
Близо е до Марина Бей, имаше хора, които си влачиха куфарите пеш. Ние избрахме хотел близо до Орчар роуд - препоръчвам района, даже и хотела - Куинси.
При дисембаркейшъна бяхме подредени в стройна опашка за таксита, които са удобни и сравнително нормални, като цени.
Ние останахме в Сингапур 5 дни - прекрасно беше и има много какво да се види.
Благодаря, реална помощ:)

# 601
Здравейте,
Търся информация за следните рядко посещавани портове:
Чудя се какви екскурзии да си организирам, ако някой е бил, моля да помага със съвети.
1. Caldera, Costa Rica - може би с такси от летището?
2. Fuerte Amador (Panama City), Panama - сртува ли си екскурзия до Embera Village?
3. Golfito, Costa Rica - Corcovado предполагам е неизпълнимо, но Piedras Blancas?
4. Quepos, Costa Rica - Manuel Antonio NP или друго?
5. Papagayo, Costa Rica -    Rincon de la Vieja или нещо по-лежерно...
6. San Juan Del Sur, Nicaragua - masaya volcano, не знам дали е изпълнимо?
7. Puntarenas, Costa Rica - Monteverde?

# 602
Знаете ли дали ще има фестивалът на пътешествието на Катарците и кога ?

# 603
  • Плевен
В момента на Вива воаяж има хубави цени за Меравиглия - 5 дни от Генуа до Валенсия от 6 октомври, ако някой се интересува.

# 604
Хайде да видим кой може бързо да действа.  99 евра за 7 дневен круиз.
И то на култовият МСЦ Меравиля.
Стандартен маршрут, ама ако някой може да открадне седмица до Коледа ето тук да скяча  https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/hot-7-night-full-bo … =FOP3oZMY1ORkVUrO

# 605
  • София
Хайде да видим кой може бързо да действа.  99 евра за 7 дневен круиз.
Стандартен маршрут, ама ако някой може да открадне седмица до Коледа ето тук да скяча  https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/hot-7-night-full-board-mediterranean-cruise-for-only-e99/?utm_source=f4f&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&key=FOP3oZMY1ORkVUrO

bay_kolio
Дано и ти да си го резервирал защото това не е за изпускане. Сега го виждам тук и се зарадвах, че си го пуснал. Ще съм доволна ако някой се е възползвал.
А аз го резервирах на мига в който ми дойде съобщението от https://www.kreuzfahrtberater.de/kreuzfahrten?sortierung=7,1A
Дори не знаех дали ще можем да отидем, бяхме на другия край на света...
Риска да го изпуснем ми се струваше твърде евтин. Както казваше едно наше момче "Който не рискува, не печели!".

Летяхме до Карибите за 135 евро в двете посоки/на човек/...
Направихме 7 дневен круиз за 190 евро...Last Minute

Santo Domingo, Dominican Republic      10:00pm
At Sea      
Fort-de-France, Martinique   11:30am   7:30pm
Barbados   9:00am   6:00pm
Grenada   9:00am   6:00pm
St. Vincent   8:00am   5:00pm
At Sea      
Santo Domingo, Dominican Republic   9:00am   

Бяхме няколко дена на плаж в луксозен хотел на много ниски цени в последния момент.
И тази авантюра ни излезе много по-евтина отколкото да отидем до Гърция за същите дни !!!

Съжалявам, че не мога да се включвам с отговори както тук, така и на лични... Но декември е пълен с изненади и ние вървим след тях...

# 606
  • София
Ей, направо сте невероятни с тези оферти!! Heart Eyes
Яд ме е много, че няма как да резервирам и аз и да се срещнем, Блед, кумир-а на круизите. Но от януари се впускам стабилно и ще гледам да се разпишем като за първи път.
Разгледах сайта на  kreuzfahrtberater, но не можах да намеря някоя невероятна цена занапред, може би разковничето е да се чакат оферти Last minute, така че продължавайте да ги пускате тук.
Благодаряяя, че помагате!! Innocent

# 607
  • Sofia
Видях и аз офертата днес, но цената за трима ставаше доста различна ...
Bled, докато си наоколо Simple Smile , беше писала някъде за круизи по Панамския канал, но не открих с търсачката. Има ли шанс за сносна цена на такъв , или заради високи такси, да не се надявам?

# 608
Здравейте, моля за помощ! Платих круиза чрез платформата на този сайтhttps://deals.americandiscountcruises.com/web/cruises/details.aspx?pid=937020&brn=0.4148992716404148bfd8671c62946de99e9a027a2b2124694232  , но освен автоматичния имейл за потвърждение нямам нищо друго-нито договор, ни билет , нито мога да се чекирам в Селебрити за да резервирам пакети, екскурзии и т. н.Пуснах имейли със запитване към Американ Дискаунт, както и към Селебрити , питах и "bled" на лично, но....нищо. Попитах в една туристическа агенция и те ме посъветваха да канселирам круиза, ако може, защото имало опасност да не ни пуснат на кораба, защото не сме американци! Всичко вече съм закупила-самолети, хотели.....ще се побъркам......

# 609
  • Пловдив
Здравей, първо, спокойно, второ, колко ти остава до круиза? Пиши и на селебрити, би трябвало да те имат под някакъв номер при тях, не може да изчезне резервацията ти? Ние имаме такъв проблем със сайта на МСЦ всеки път, много трудно влизаме да се чекираме. Не знам, щом са ти приели плащането, не вярвам да не те качат на борда. Билети издават 45 дни преди отплаване обикновено. Просто натискай до откат, няма как да не се оправиш
Освен Това, със сигурност се написали, че сте българи, гледам, че се въвежда националността. Видях, до круиза има повече от два месеца, за мен това е причината.

# 610
Здравей, първо, спокойно, второ, колко ти остава до круиза? Пиши и на селебрити, би трябвало да те имат под някакъв номер при тях, не може да изчезне резервацията ти? Ние имаме такъв проблем със сайта на МСЦ всеки път, много трудно влизаме да се чекираме. Не знам, щом са ти приели плащането, не вярвам да не те качат на борда. Билети издават 45 дни преди отплаване обикновено. Просто натискай до откат, няма как да не се оправиш
Освен Това, със сигурност се написали, че сте българи, гледам, че се въвежда националността. Видях, до круиза има повече от два месеца, за мен това е причината.
Много благоддаря! Нямам отговор още, някой все пак резервирал ли е от тук?

# 611
Стандартен маршрут, ама ако някой може да открадне седмица до Коледа ето тук да скяча  https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/hot-7-night-full-board-mediterranean-cruise-for-only-e99/?utm_source=f4f&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&key=FOP3oZMY1ORkVUrO

bay_kolio
Дано и ти да си го резервирал защото това не е за изпускане. Сега го виждам тук и се зарадвах, че си го пуснал. Ще съм доволна ако някой се е възползвал.
А аз го резервирах на мига в който ми дойде съобщението от https://www.kreuzfahrtberater.de/kreuzfahrten?sortierung=7,1A
Риска да го изпуснем ми се струваше твърде евтин. Както казваше едно наше момче "Който не рискува, не печели!".

At Sea      
At Sea      

Бяхме няколко дена на плаж в луксозен хотел на много ниски цени в последния момент.
И тази авантюра ни излезе много по-евтина отколкото да отидем до Гърция за същите дни !!!

Съжалявам, че не мога да се включвам с отговори както тук, така и на лични... Но декември е пълен с изненади и ние вървим след тях...

Направо съм изумена от тази цена на нов корАб 90 евра Кой друг успя да
резервира?

# 612
  • Пловдив
Аз много исках и имах готовността, но тъй като сме 2 възсрастни + 2 деца и ми даваше доооста по-висока цена и се отказах. Но само за двама беше супер попадение.

# 613

bay_kolio

At Sea      
At Sea      

Направо съм изумена от тази цена на нов корАб 90 евра Кой друг успя да
резервира?
Никой. Кой да резервира???? От днес за утре. Ами полети, ами ОТПУСКИ НЕПЛЪНУВАНИ. Аз да не съм пенсионер или богат без/работник/ че да си тръгвам когато ми се навири евтиния круиз на ласт минт. Сори, немога да се включа в тази игра.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт