КРУИЗИ /Тема 10/

• 105 331
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
Имам нужда от помощ.
Харесах си трансатлантиески круиз до Санто Доминго. Круиза на супер цена, но не виждам нормални самолетни билети от там до Европа. Някакви идеи?
Кога е този круиз иначе как ще ви каже някой?и аз чакам такъв билет
Връщането от Санта Доминго трябва да е след 25 декември.

# 301
Здравейте,
Имам нужда от помощ.
Харесах си трансатлантиески круиз до Санто Доминго. Круиза на супер цена, но не виждам нормални самолетни билети от там до Европа. Някакви идеи?
Кога е този круиз иначе как ще ви каже някой?и аз чакам такъв билет
Връщането от Санта Доминго трябва да е след 25 декември.
Вие пък за най големите празници искате да летите евтино не става.поне 300 евро

# 302
Триста ме устройват, аз по 600 само намирах.
Би ли подсказала с кои авиолинии и маршрут?

# 303
Триста ме устройват, аз по 600 само намирах.
Би ли подсказала с кои авиолинии и маршрут?
Това е само за връщането.чакай да видя как да го пусна

# 304
https://www.tuifly.be/nl/book/flight
За 27 е добре
Тия цени падат да знаеш ако накрая има места.от Блед го знам

# 305
За 27 е добре
Аз ползвах този полет благодарение на Блед за 149 евро.

# 306
За 27 е добре
Аз ползвах този полет благодарение на Блед за 149 евро.
От Санто Доминго до Брюксел?

# 307
Задавам си въпрос и сам си отговарям. Да ходя ли или да не ходя вече на круиз?

# 308
В дилема съм.

# 309
  • Sofia
В дилема съм.

Явно наистина последният ти круиз е бил голямо разочарование, щом си в такава сериозна дилема.
За себе си мисля, че трудно бих се отказала, при първата "греда".

И знам, че не е тук мястото, обаче ще попитам, как са тези дълги полети с комапнии като Тук, Томсън, Кондор и др. подобни? Не мога да събера смелост да летя 10+ часа с тях, а наистина има много добри цени.

# 310
  • Пловдив
В дилема съм.
За мен ще направиш грешка, ако спреш. За моето семейство това е най най любимата почивка, уникално се чувстваме, не случайно за 3-4 години направихме 8 круиза и още два ни чакат, трети е на път. Мъжа ми държи на нови и големи кораби и да, понякога заради кораба повтаряме маршрута. Най невероятния ни круиз беше с Хармони оф дъ сийс, не съжалявам нито за една похарчени стотинка на борда, ревахме, като  слизахме. Но, златното ни правило е - н е даваме пари за напитки
,  екскурзии и снимки. Круизите ни излизат почти на себестойност винаги. Така няма двойно и тройни харчене на пари. Между другото на Хармони на два пъти получаваме безплатен комплимент в стаята, единия път от българин, с висока позиция на борда, без да ни познава, явно е видял българи в списъка с гости - френски макарони, невероятни, а втория беше уникално суши. И до сега не знам защо и кой ни го изпрати. Шоата вечер, ледената пързалка, а ква театъра са нещо невиждано и няма как да остане човек равнодушен. Ти беше и знаеш. Та, остави си круизите, избирай по маршрут и цена, не по кораб, спестявай от питиета и екскурзии и няма да бъдеш така разочарован и недоволен. Крушите са доста евтин начин да видиш много места, няма как толкова много градове и държави да се посетят с тези пари при това качество на хотелската услуга, храната и забавленията. Лично мнение.

# 311
  • Ловеч
И аз съм очарована от Allure of the seas и много се радвам, че го избрахме за първото си пътуване. Преживяването, на което се насладихме беше неповторимо и определено ни направи фаворит този начин на пътуване.
За съжаление не можем да си позволим да пътуваме по-често от веднъж годишно, но след като се приберем веднага се започва търсене на нова дестинация.😊

# 312
Здравейте отново.

Аз продължавам да следя темата и да се чудя какъв точно круиз да подаря за РД на моя мъж /прави 50 г. 2018 г./. Този кораб Allure of the seas много ми хареса и като кораб и като маршрут, но нямаме американски визи. Та отпада  Sad Ще следя за нещо подобно - голям, хубав, нов кораб с интересен маршрут /само без американска територия/.  Европа също май отпада, доста сме обиколили тук.

# 313
  • Ловеч
До година  Royal Caribbean пускат най-новия си кораб от Европа-Simphony of the seas.
Може да разгледате маршрута му.

# 314
radina_k86, благодаря за включването.

Този кораб ще е нещо невероятно. За съжаление рожденият ден е ноември, а тогава корабът тръгва от Флорида  Cry

Общи условия

Активация на акаунт