КРУИЗИ /Тема 10/

• 105 356
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
А за кола не искам да пътувам извън бг.

Това защо? Ако можеш да караш кола в България, значи можеш да караш навсякъде  Wink

А Раян би следвало да ти върнат парите, след като те правят промяната.

# 376
И аз така мисля

# 377
Раян да, може би ще ги върнат, но трениталия със сигурност няма.

# 378
  • Варна
Уф много кофти наистина. Гледай от положителната страна, не се знае- може и влака да закъснее. Ние също се разочаровахме леко заради отменения полет от Рим, но пък резервирахме бързо с Уиз на следващия ден. А с ваучерите, които получихме като компенсация си намерихме добри билети до Берлин и отиване и връщане ще ни е фрии.

Иначе аз като се ошашавих за полета като го отмениха, точно тук не помня кой ми каза, че и АлИталия ще обявявст фалит. С България Еър пак не е кой знае колко надеждно...така че риск има с всички.
Тъпо за тия 39Евро, хич ли не дава опция за промяна?

За шофирането- не се наемам и аз. Ако стм в чужбина карам там, в Дубай с международна книжка карах в лудницата, но отивайки на почивка не ми се шофира. За Софиянци сигурно е по-лесно, но ние от Варна докато излезем от БГ....

# 379
Вече с никоя авиокомпания от бг да летиш не е сигурно. И полети закъсняват, че и самолети нямат някой. Здраве да е! Просто тия 39 евро са единия ваучер на раян, не му е било отредено да бъде при мен, ами дано върнат парите навреме че да купя друг билет от Уиз.

# 380
Еееееееееееех

http://piccolo.dir.bg/news.php?id=26465291

Понеже споменахте бутане за храна, чакане, неуредици, дали на този кораб би ги имало  newsm78

# 381
  • Пловдив
Еееееееееееех

http://piccolo.dir.bg/news.php?id=26465291

Понеже споменахте бутане за храна, чакане, неуредици, дали на този кораб би ги имало  newsm78
Не!!! Бях и аз, а и домино на брата близнак на този кораб миналата година и това за мен и ММ беше най добрата круизна ваканция до сега. Уникални шоата, забавления, храна... Вечерите са на друг принцип, така че няма как да има блъсканици,има огромен избор. Не се чуди, а взимай, ако цената те устройва. Скъпа е иначе, но... Заслужава си, поне според нас. П. С. Ние пари за питиета, екскурзии, снимки и т..н. Не даваме. 

# 382
domino25, много неприятно наистина...
Тия от Райън не дават ли някакъв официален документ при отменен полет по тяхна вина? Идеята ми е с такъв документ да опиташ да замениш билета на влака в Италия за същия, но по-късен час... Все пак отмяната не е по твоя вина... Аз бих поискала такъв документ от Райън ейр и бих писала един е-мейл (на английски) на сайта от който си купил билета за влака... Просто молиш за по-късен час,ако евентуално има разлика в цената на билетите за влака за различните часове, може да те накарат да я доплатиш... Но така няма да ти изгорят парите...  Peace
Разбира се италианците могат и да не ти влезнат в положението , но си струва да опиташ...  Wink
Аз между другото преди година се опитах да канселирам един билет за международния влак Брюксел - Париж, но понеже беше най-ниската тарифа не ми върнаха всички пари... Но имало някаква включена застраховка за болест, от която се възползвах и върнаха част от парите...  Отне ми доста време кореспонденцията за цялата история, но в края на краищата се оправиха нещата... Mr. Green

# 383
Здравейте момичета,
Моля за инфо, кои агенции ползвате за резервации на круизите.
Разгледах компаниите на първата страница, но искам все препоръка от първо лице, тъй като за пръв път ще се впуснем в това приключение.

Благодаря.

Последна редакция: пн, 16 окт 2017, 12:10 от radostche_plovdiv

# 384
Здравейте момичета,
Разгледах компаниите на първата страница, но искам все препоръка от първо лице, тъй като за пръв път ще се впуснем в това приключение.

Благодаря.
Резервирай онлайн през чуждите сайтовете.както много други тук

# 385
ура, намерих решение уиз имат ранен полет от Варна, вече го букнах за 98 лв. за двама с ръчен багаж. дано само и те не си променян полета едностранно в последният момент, че вече взе да ми писвам от тия нискотарифници.......за сега не съч изгорял с нищо стига раян да ми върнат парите

# 386
ура, намерих решение уиз имат ранен полет от Варна, вече го букнах за 98 лв. за двама с ръчен багаж. дано само и те не си променян полета едностранно в последният момент, че вече взе да ми писвам от тия нискотарифници.......за сега не съч изгорял с нищо стига раян да ми върнат парите
Винаги има решение честито

# 387
  • Ловеч
Здравейте момичета,
Разгледах компаниите на първата страница, но искам все препоръка от
първо лице, тъй като за пръв път ще се впуснем в това приключение.

Благодаря.

Здравей!
Аз последно запазих круиз до гръцките острови с cruisetravel.bg. Служителят беше много отзивчив и ми направи добро впечатление😊

# 388
Здравейте, харесах маршрута с кораб Celestyal Crystal по гръцките острови и Кушадасъ. В интернет пространство не намерих много информация за кораба, освен че е много стар. Ако някой има преки впечатления от този кораб, моля да сподели. Благодаря!

# 389
Здравейте, харесах маршрута с кораб Celestyal Crystal по гръцките острови и Кушадасъ. В интернет пространство не намерих много информация за кораба, освен че е много стар. Ако някой има преки впечатления от този кораб, моля да сподели. Благодаря!

по-назад във форума съм писал много за точи круиз, имаше различни мнения относно цена, качество и кораб. на мен ми беше първи круиз и ще го запомня, плюс това беше силно вълнение и изпитахме вълнението доста добре, но като цяло круиза ми хареса. разбира се вече имам по-голяма база за сравнение с нови и големи кораби, луксозни и не чак толкова други компании. само мога да кажа, „е ако това ще е първият ви круиз-правете го смело, няма да останете разочаровани, още повече ако го направите с организирания транспорт от София и то за великденските празници ще се чувствате комфортно. цената към момента на официалният сайт на компанията е 250 евро за вътрешна каюта ,като към тази цена е вкл. пакет напитки и една екскурзия в Ефес.

Общи условия

Активация на акаунт