КРУИЗИ /Тема 10/

• 105 333
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета,
Моля за инфо, кои агенции ползвате за резервации на круизите.
Разгледах компаниите на първата страница, но искам все препоръка от първо лице, тъй като за пръв път ще се впуснем в това приключение.

Благодаря.
Резервирай онлайн през чуждите сайтовете.както много други тук

Като за първи път и без такъв опит, ми се иска да ползвам проверена агенция.

# 391
  • София
Препоръчвам vivavoyage.co.uk - многократно използвана от моето семейство и често даваща най-ниска цена.

# 392
Здравейте, харесах маршрута с кораб Celestyal Crystal по гръцките острови и Кушадасъ. В интернет пространство не намерих много информация за кораба, освен че е много стар. Ако някой има преки впечатления от този кораб, моля да сподели. Благодаря!

по-назад във форума съм писал много за точи круиз, имаше различни мнения относно цена, качество и кораб. на мен ми беше първи круиз и ще го запомня, плюс това беше силно вълнение и изпитахме вълнението доста добре, но като цяло круиза ми хареса. разбира се вече имам по-голяма база за сравнение с нови и големи кораби, луксозни и не чак толкова други компании. само мога да кажа, „е ако това ще е първият ви круиз-правете го смело, няма да останете разочаровани, още повече ако го направите с организирания транспорт от София и то за великденските празници ще се чувствате комфортно. цената към момента на официалният сайт на компанията е 250 евро за вътрешна каюта ,като към тази цена е вкл. пакет напитки и една екскурзия в Ефес.

Благодаря за отговора, сега ще се върна назад да потърся мнението ви за този кораб. За нас това няма да е първият круиз,  миналата пролет направихме круиз до Канарски острови и Мадейра с MSC Magnifika. В интерес на истина и на този голям кораб усетихме много, много силно вълнение между Рим и Генуя  ( бяха отменени представления). Круиз, който харесах сега е седемдневен от Пирея- Миконос-Милос-Санторини-Крит-Кушадасъ (датите започват от 29.04.2018).

# 393
Здравейте, харесах маршрута с кораб Celestyal Crystal по гръцките острови и Кушадасъ. В интернет пространство не намерих много информация за кораба, освен че е много стар. Ако някой има преки впечатления от този кораб, моля да сподели. Благодаря!

по-назад във форума съм писал много за точи круиз, имаше различни мнения относно цена, качество и кораб. на мен ми беше първи круиз и ще го запомня, плюс това беше силно вълнение и изпитахме вълнението доста добре, но като цяло круиза ми хареса. разбира се вече имам по-голяма база за сравнение с нови и големи кораби, луксозни и не чак толкова други компании. само мога да кажа, „е ако това ще е първият ви круиз-правете го смело, няма да останете разочаровани, още повече ако го направите с организирания транспорт от София и то за великденските празници ще се чувствате комфортно. цената към момента на официалният сайт на компанията е 250 евро за вътрешна каюта ,като към тази цена е вкл. пакет напитки и една екскурзия в Ефес.

Благодаря за отговора, сега ще се върна назад да потърся мнението ви за този кораб. За нас това няма да е първият круиз,  миналата пролет направихме круиз до Канарски острови и Мадейра с MSC Magnifika. В интерес на истина и на този голям кораб усетихме много, много силно вълнение между Рим и Генуя  ( бяха отменени представления). Круиз, който харесах сега е седемдневен от Пирея- Миконос-Милос-Санторини-Крит-Кушадасъ (датите започват от 29.04.2018).

с кой кораб е това селесте олимпия ли? Ако е той в сравнение с магнифика ,няма да ви хареса, търси на Коста за същия маршрут, ако държиш на маршрута все пак!

# 394
Корабът е Celestyal Crystal. За него питах, дали някой има лични впечатления.

# 395
Корабът е Celestyal Crystal. За него питах, дали някой има лични впечатления.

този кораб претърпя крушение виж това и си направи изводите сама.............
https://dariknews.bg/novini/sviat/turisticheski-korab-se-sblyska … ostradali-1460607

# 396
# 397
Много лоша информация, аз харесах този круиз защото има двудневен престой на Санторини. При другите круизи престоят на този остров е много кратък. Ще започвам да търся някакви други варианти. Благодаря много!

# 398
Много лоша информация, аз харесах този круиз защото има двудневен престой на Санторини. При другите круизи престоят на този остров е много кратък. Ще започвам да търся някакви други варианти. Благодаря много!
Подобен круиз си вземете от Италия с нормални кораби

# 399
Препоръчвам vivavoyage.co.uk - многократно използвана от моето семейство и често даваща най-ниска цена.
Тя явно търси наша агенция.да пробва с Контитранс

# 400
# 401
  • Sofia
Някой да има лични впечатления от MS Volendam на Holland America?
И пътуване с него?

# 402
За тези които са фенове на малките кораби, хубавите маршрути с тръгване от пристанища близо до Българияи не на последно място разполагат с нисък бюджет до 500 евро за 7 дни във вътрешна каюта правя следното разумно съобщение. Кораб Лирика на круизна компания MSC, ще плава през сезон 2018 в адриатическо море с тръгвания от Бари и Венеция, като по маршрута си ще включва-Дубровник, Миконос, Корфу. Посочената цена е налична за първите дати още през април включително и за Великден с отплаване на 6 април от Венеция. Това го пускам тук като алтернатива на Селесте круизис и техните 3,4 и 7 дневни круизи из гръцките острови и Турция. Не съм бил на Лирика, признавам си но сериозно се замислям за тази цена и дата. Вие какво мислите, не е ли малко рано от сега да резервираме, но като се има в предвид, че Великден е само една дата????Цената сигурно ще се покачи, кораба е малък и ще се запълни бързо, католическият Великден догодина е на 1 април и не съвпада с православният който е на 8 април.

# 403
  • София
За мен това е висока цена за Лирика за април. Стар е кораба, малък, а и времето не предполага да се ползва басейн и плаж. Била съм на Синфония и не ми хареса, но маршрута беше добър - 12 дни Канарски острови за 580 евро.
Убедена съм, че Коста ще имат по-добри цени през април за по-добър кораб.
Новият кораб на Celebrity- Edge ще плава Средиземноморие през 2019.

# 404
За мен това е висока цена за Лирика за април. Стар е кораба, малък, а и времето не предполага да се ползва басейн и плаж. Била съм на Синфония и не ми хареса, но маршрута беше добър - 12 дни Канарски острови за 580 евро.
Убедена съм, че Коста ще имат по-добри цени през април за по-добър кораб.
Новият кораб на Celebrity- Edge ще плава Средиземноморие през 2019.
и тъй като е преди, по време и след Великден ако намеря ниска цена за круиз, сигурно пък самолетните билети ще са скъпи, раян вече не летят до Тревизо и единственото възможно предвижване е през Милано и влак. Да, сега разгледах кораба, той е първият пуснат от тази флотилия през далечната вече 2003 и няма новите предимства като басейн с покрив, което предполага възможност за къпане и релакс, иначе маршрута е добър, но тогава ще е още студено там. Ще погледна и Коста, там май плава Луминоза, ще видя и Селебрети, но те са по-скъпи. Пък що се касаее за нови кораби то най-големият и нов на роял-симфония на моретата ще върти цяло лято тук. MSC пускат Seavew през април. маршрута е класически като тази година на Меравиля. 

Общи условия

Активация на акаунт