Не съм писала от много време, сега погледнах по диагонал и видях, че явно лятото и мислите за море са направили някои от вас по-отзивчиви за отговори на досадните въпроси за почивките......

Обещах, че ще пиша, когато и аз имам впечатления. Дано и други ползват търсачките
Относно хотел Флагман:
в хотелската част нечетните стаи гледат към парк/паркинг, четните към морето. Нечетните нямат тераси, а нещо като....мини балконче за сушилник( има по стаите), само първите нямат дори и това мини балконче. Иначе терасите си имат маси и столове. Бях изненадана, че има бунгала.

Навсякъде имаше климатици, тв ( с лошо качество на кабелната, за тези които ще си стоят по стаите) и хладилник с камерка. Има си хубаво налягане водата в банята.
Доволни сме от храната, зеленчуци, плодове, сладки десерти, разнообразно -сухи мръвки и манджи, имаше и постно всеки път за вегетарианците. Никой не ни е спирал да си сипем допълнително ако ни се услади много.
Спокойно и сравнително чисто. Персоналът беше любезен. Кинезетерапевтът прави добри масажи.
Градината към хотела не е кой знае колко поддържана, но пък приятно прохладна.
Допълнителния ресторант имаше супер народни цени на някои неща и много високи за други. Ние бяхме парк и там въобще не се чуваше музиката от ресторанта. Морето все още е по-хладно, но пък басейните бяха на наше разположение. Не се е случвало да останем без шезлонг. Дали покрай басейните или под тях винаги имаше къде да се настаним. И бонус- баня с топли душове и студени душове на открито. Тенискортове, фитнес и балнео услуги не сме ползвали.
Когато питах по телефона за бебешка кошара ми казаха, че нямат, но пък на тръгване май уредиха, защото явно много запитване получиха.
В ресторанта имаше детски столчета за хранене, но за по-големи деца, наложи се да ползваме количка, че се нашия юнак се изхлузваше от стола.
На близо има магазинче, на не кой знае колко високи цени, но имаше и автомати за напитки и дребни неща за хапване пак на сносни цени.
Плажът е много близо, има място да си опънеш хавлията и да си забиеш чадър, има и платени ако някой желае.
Като цяло за тази цена сме много доволни. Имахме си всички удобства, самостоятелност и успяхме да си починем. Останах изненадана, че всичко беше доста спокойно. Нямаше крясъци и писъци по коридорите, въпреки че имаше много деца или поне не се чуваха в стаята.
Надявам се ще съм полезна на чудещите се

Приятна вечер момичета, спокойни и усмихнато лято! Пожелавам на всички здравословен тен и да си починете добре!

Иначе от всички шефът е най-готин, бивш спортист, почти 2 метра висок, ей такива ми ти работи. 

Малкото Вики е страхотно сладурче, което си срамува от мен,