Съпруги на военнослужещи - 23

• 79 761
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Привет!
Не съм писала от много време, сега погледнах по диагонал и видях, че явно лятото и мислите за море  са направили някои  от вас по-отзивчиви за отговори на досадните въпроси за почивките......Simple Smile
Обещах, че ще пиша, когато и аз имам впечатления. Дано и  други ползват търсачките Wink
Относно хотел Флагман:
в хотелската част нечетните стаи гледат към парк/паркинг, четните към морето. Нечетните нямат тераси, а нещо като....мини балконче за сушилник( има по стаите), само първите нямат дори и това мини балконче. Иначе терасите си имат маси и столове. Бях изненадана, че има бунгала. newsm78
Навсякъде имаше климатици, тв ( с лошо качество на кабелната, за тези които ще си стоят по стаите) и хладилник с камерка.  Има си хубаво налягане водата в банята.
Доволни сме от храната, зеленчуци, плодове, сладки десерти, разнообразно -сухи мръвки и манджи, имаше и постно всеки път за вегетарианците. Никой не ни е спирал да си сипем допълнително ако ни   се услади много.
Спокойно и сравнително чисто. Персоналът беше любезен. Кинезетерапевтът прави добри масажи.
Градината към хотела не е кой знае колко поддържана, но пък приятно прохладна.
Допълнителния ресторант имаше супер народни цени на някои неща и много високи за други. Ние бяхме парк и там въобще не се чуваше музиката от ресторанта. Морето все още е по-хладно, но пък басейните бяха на наше разположение. Не се е случвало да останем без шезлонг. Дали покрай басейните или под тях винаги имаше къде да се настаним. И бонус- баня с топли душове и студени душове на открито. Тенискортове, фитнес и балнео услуги не сме ползвали.
Когато питах по телефона за бебешка кошара ми казаха, че нямат, но пък на тръгване май уредиха, защото явно много запитване получиха.
В ресторанта имаше детски столчета за хранене, но за по-големи деца, наложи се да ползваме количка, че се нашия юнак се изхлузваше от стола.
На близо има магазинче, на не кой знае колко високи цени, но имаше и автомати за напитки и дребни неща за хапване пак на сносни цени.
Плажът е много близо, има място да си опънеш хавлията и да си забиеш чадър, има и платени ако някой желае.
Като цяло за тази цена сме много доволни. Имахме си всички удобства, самостоятелност и успяхме да си починем. Останах изненадана, че всичко беше доста спокойно. Нямаше крясъци и писъци по коридорите, въпреки че имаше много деца или поне не се чуваха в стаята.
Надявам се ще съм полезна на чудещите се Simple Smile
Приятна вечер момичета, спокойни и усмихнато лято! Пожелавам на всички здравословен тен и да си починете добре!

# 106
МилинКАлинка , иронията ти е излишна....Годишните времена и атмосферните условия не ми влияят при оказването на помощ. За да отговаря на въпрос ,първо трябва да знам отговора или поне част от него ,за да съм полезна.  Да , на безмислени въпроси не се напъвам....Това, което питаше Валка83н ,няма как да се намери с търсачка , освен ако не си почивал в базата. Дори и аз  , която съм  била съвсем скоро не можах да й кажа конкретно. ..но опитах....

Желая ви много слънце и безгрижни летни дни !

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 08:40 от kativita

# 107
  • Пловдив
МилинКАлинка, просто не искаме темата пак да се превърне в бюро справки за карти и кога ще има аванс, кога заплата. От друга страна на сайта на клубовете са качени телефоните на рецепциите на всички почивни бази и всеки може да попита директно. Вчера звънях в Несебър, получих отговор на въпросите си и никой не ми се разсърди, нито ми се тросна по телефона.  Peace

# 108
  • Ямбол
Момичета, я се усмихнете и подминете, не започвайте безмислени разговори, който можа - отговори......
както казва една моя дружка хайде да си говорим за МЪЖЕ  Wink Wink Wink
Та сега след тази буря, гледайте какво слънце е навън...пак започват жегите май.....блазе на тези които се кефят на плажа. А аз тука съм навряна пак в офис посредата на завода, мъкаааааа, но пък да ви кажа офиса ми е с огромни прозорци, които гледат към цеховете, а там щъкат предимно мъже....е повечето не стават за гледане, но пък иначе си е лудница ...хахха

# 109
  • Пловдив
danity_79, и аз работя само с мъже ... ама не стават, не са със сини очи.  smile3521 Иначе от всички шефът е най-готин, бивш спортист, почти 2 метра висок, ей такива ми ти работи.   Joy
Нас бурите ни подминаха, но пък жегата си се връща. Но не е като в събота де.
И тези дни има работа, ама много работа и мрънкалници също.

# 110
Привет и от мен Simple Smile
Отдавна не съм ви чела поради здравословни проблеми...доста имам за четене, а и новата тема съм изпуснала....
Да попитам има ли някой в смяната от 30 aвгуст на к-г "Чайка"
Поздрави на всички!

# 111
Ех, мъка аз пък работя почти само с жени - мъжете са ни двама (за майтапи и разговори са супер, ама за плакнене на очите, нъц) Laughing Laughing Laughing. Нашите М да не надничат в темата. Жегата се завръща, а моята голямата щерка взе че настина - от климатик ли, от промянат във времето ли, незнам. А, в петък ще я пращаме на лагер на морето, дано се оправи за два дни! При мен няма много работа, спокойно е, отпускарско. Аз ходя до града на ММ през седмица за срещи, интервюта, конкурси за нова работа. Стискайте палци скоро да  се похваля с такава!

# 112
  • Ямбол
Албена, стискам палци, да разбирам ли че мислиш да бягаш към ММ.....
 Vili_Motovili дано си се оправила, и да не е нещо сериозно..
dundi73 това със сините очи ми хареса....мда.....и тук е така......
Да питам има ли някой от 21 юли на варненските бази ??
СЕга изчезвам.... Peace

# 113
Извинявам се на всички за досадния ми въпрос. И Благодаря на тези, които въпреки ежедневието си помогнаха с каквото можаха. Не знаех, че форума е ЧАТ и е досадно да се пита за почивки. Приятен ден и повече усмивки.

# 114
  • Пловдив
valka83n, форумът е такъв, какъвто си го направиш. А беше чат за почивки и заплати.
И да, понякога е досадно да питат нещо, за което може да се намери информация по телефон директно от извора.

danity_79, тия сини очи много се връзват и с цвета на униформата.  Joy

Vili_Motovili, ами няма никой на "Чайка" от нашето блокче, как да има като за нас карта за там не остана.  Laughing

albena30, дано да намериш работа и да се съберете, че то това непрестанно пътуване е много неприятно. И все разделени. А каката ще я местите ли, евентуално?

# 115
danity_79  - да - искам да се изместим с малката при татко й, голямата ще си остане в сегашното училище, докато завърши (2 години), а после студентка.
Май тази година само мъничето и димитрова се засичат,съдя по това четейки форума. И аз питах дали няма да има някой в моята смяна за Сарафово, ама не.
Миналата година там срещанах две съфорумки, ама сад уоман изчезна от доста време, какво ли прави, как ли е?

# 116
  • Пловдив
Привет Mr. Green

Трупам си аз положителни впечатления от базата и изключително отрицателно за това, какъв прост народ съществува...и не, не се извинявам за израза #Cussing out
Има една група тинейджърчета на по 13-14 годинини, които с всеки изминал ден ми падат все повече воч очите... Шезлонгите и без това недостигат, но въпросната групичка си държи постоянно по 5 броя на плажа и 5 на басейна. Естествено, през повечето време ги няма нито на едното, нито на другото място newsm78
Е, тинейджърска му работа си казвах, но вчера едната от въпросната групичка избута едно 2-3 годишно хлапе по стълбите, за да мине през тях на опашката за вечеря - добре че беше навременната реакция на майката на детенцето, за да не падне по стълбите... Нямам си идея жената каква воля има - ако бях аз, сигурно и в Бургас щяха да ме чуят!
Днес на вечеря пък друга от въпросната групичка издърпа вилицата от ръцете ми, (а я взех сравнително малка за диването, че  се оплаква какви големи вилици взимам)... Е, не си замълчах - попитах я, така ли я възпитават?!?
Естествено, насреща получих кравешки поглед и мълчанието на агнетата Whistling
...но стига съм ви се оплаквала...
Жал ме е само, че това е масовото "бъдеще на България"...

Сега и да ви се похваля - запознах се с едно чаровна дама и двете и принцески Heart Eyes Малкото Вики е страхотно сладурче, което си срамува от мен, Simple Smile а кака Джули е едно възпитано момиче!
Ще ви разкажа друг път как не се запознахме hahaha

Отивам сега да си довърша книжката, за да не нося утре на плажа две Hug

p.s. важно за следващата смяна на ВПД Сарафово - стягат барчето до басейна. Почистиха го, изкараха маси и чадъри, днес стъклата миха - може да закачим и ние, кой знае hahaha

# 117
Kativita, предположих, че най-вероятно ще се разбере като критика коментарът ми...нито съм целяла да засегна някой, нито да се опитам да внеса смут или нещо подобно. Просто наистина такова ми беше впечатлението, когато четох  последните коментари. В темата има много лични неща, които споделяте и отдавна сте минали по  пътеките, по  които други сега вървят. Никога не съм се сърдила за това дали съм или не съм получила отговор ( тук или където и да било). И макар и да не личи по поста ми, наистина нямаше никакви отрицателни емоции  от моя страна. Peace
Dindi73, напълно съм съгласна и разбирам  Peace За това реших, за тези като мен, които не са редовни тук, да напиша колкото може по-изчерпателно моите впечатления. При мен се случи така, че се наложи да звъня 4 пъти, защото все "другата колежка, знае повече, звъннете по-късно". Специално за Флагман, със старата търсачка не излизаше нищо, с новия вариант на сайта търсачката постоянно добавя нова информация... newsm78
И пак момичета, всичко от моя страна е  само с положителни чувства bouquet

# 118
Мъниче барчето,работи ли вече ? Че ние на 11 пристигаме. Между другото пратила съм ти покана в фейсбука ако искаш ме приеми.И да попитам яденето на смени ли е? Трянва ли да нося акта за раждане на дребното и нашия за граждански.Че всяка година ги нося но не ми го искат.

# 119
Радинка, барчето не работи, но от няколко дни го подготвят. За вас може и дс го отворят. Акт за раждане на дребната си носи, но акт за граждански брак не се ни искали.

Общи условия

Активация на акаунт