Фло дано бързо се оправи млката сладурка и весело изкарване на морето
Докато приберем банските и ще дойде време за ушанките 
Отивам в КПП-то, че да не стана за смях във балкана

Да цункаш Радичка-сладичка от мен! Да минава бързо счупеното и да и е за последно!
радвам се, че и ти се появи, макар аз да не се разписвам редовно...
Надявам се утре вече всичко да свалим и започва "веселото" с нареждането и после поне двумесечното чудене <<ама това къде го прибрах?!?>>

Как е настроението? Термометрите при някои от нас, които имат нещастието да са си все така в София, показват само 35 градуса, но поне полъх някакъв се усеща и нещата стават малко по-поносими. Обаче аз го обичам този август пък! Заради всичко онова, което е описано в стихчето за месеца, споделено от Дафинов лист
и заради още две причини, лично мои, спящи в креватите си уморени в момента
То всъщност не стана ясно какво точно празнуваме, понеже реално и брат му има рожден ден след 10 дни, гостите носеха подаръци и за двамата и се получи пак 2 в 1 (отделно баткото като много нахален отмъкна големите подаръци, които уж бяха за главния рожденик)
Този път счупих рекордите, като преброих приготвени 180 броя хапки и мини-пици
А сега ми остава да мисля как ще отбелязваме и рождения ден на големия след 10 дни, понеже той пак иска торта, подаръци и т.н. Този август изобщо ми спира тока отвсякъде, но поне емоциите са приятни. Получавам "награди" от децата постоянно, но особено ме радва осъзнатото "ного те бичам"
на дребното, което повтаря непрекъснато напоследък. Много е трудно с тези двама донски казаци, но в крайна сметка точен критерий за това колко добре се справям е тяхната привързаност и се радвам, че я изградихме поне дотук.
Но, както и да е, пак ще разнообразя малко, че това лятно плътното присъствие в столицата нещо ми идва в повече, колкото и да си обичам София.