Съпруги на военнослужещи - 23

• 78 378
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
 bouquetДимитрова, Дунди благодаря за отговорите ви!

# 211
  • София
ЧЕСТИТО УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО! МОЛЯ СЕ НА БОЖИЯТА МАЙКА ДА ЗАКРИЛЯ ДЕЦАТА, ВНУЧЕТАТА И НАС. ДА ПАЗИ ДОМОВЕТЕ НИ, ДА НИ ПОМАГА ЗА ДОБРО И В БЕДА! АМИН!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВАРНА И ВАРНЕНЦИ. КЪДЕ СИ МАТРОС ДЖУЛИ?
При мен-битовизми. От днес започвам да навлизам в тръстиката. Дано да ми донесат довечера " излекуван Лаптопчо " . Желая ви хубав ден, където и да сте.

# 212
Здравейте,

Поздрави за всички празнуващи.. да са живи и здрави..✌
Аз също днес съм именичка,та исках да ви изпратя виртуална почерпка.. но през телефона ми е малко трудно..обещавам като се завърна в Пловдив позакъсняло да ви почерпяя 🎊🍾🍸⛵🌞
Поздрави от моренцето и приятен ден на всички! 😘😘😘

# 213
Честит имен ден МисЮ - весел празник и морско настроение! Аз пък днес имам 19 годишнина от брака си.

# 214
Честит празник на патерици на Мис Ю и Албена newsm51

# 215
  • София
Привет военни красавици! Минавам набързо да ви нагледам.
АЛБЕНЧЕ, със закъснение да те поздравя за годишнината от сватбата. Желая ви още дълго време да празнувате в обич и разбирателство този ден. Да сте заедно-рамо до рамо, крило до крило.
МИС Ю, приемаш ли закъсняло поздравление? Желая ти здраве и безгрижие ! Всичко да ти е " пей сърце"😊
Нямам време за повече приказки. От телефона ми е трудно да пиша. Лаптопчето ми се оказа пълно с вируси и всякакви други гадории. Все още го лекуват☺
Прегръщам ви момичета.

# 216
  • София
Брей, няма кой да каже добро утро, няма кой да каже лека нощ. Добре че е топло, та не се налага Фейщицата да ни завива.☺
Лека нощ и приятни сънища.

# 217
  • Варна
Ехоооо помните ли ме?Мале колко празници съм изпуснала.Честито на всички,които са имали повод за празнуване,но да не изреждам,че аз не помня като Фло.Варна и варненци имаха празник преди дни,но нещо не ми допадна програмата и си празнувахме на нашата виличка с кумците и поне децата се налудуваха.Надявам се всички да сте добре.Аз си ходя на работа после се занимавам с децата и затова не ми остава много време за тук.Даже утре ще ви пазя и ви казвам лека нощ,надявам се следващия път да е по скороскоро.Чаоооооо.

# 218
Айде аз да кажа едно бързо Добро утрооооо

# 219
  • София
Имаме рожденичка,  а никаква я няма да почерпи. Я да се яви пред строя☺
Може пък още да не е готова с тортата.
Казах ли привет?
Привет военни красавици!
Хубав ден!

# 220
  • София
ЛЕЙДИиии,  какво стана с тортата?
Хайде на патерица да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  От всичко хубаво ти желая по много,  най-вече здраве и любов.❤
При мен - пълна къща и съответно пълна програма. Добре беше като ми мирише на море, но вече от седмица ми мирише на мусака и пълнени чушки 😁
Хайде останете си със здраве, а аз да нагледам тенджерите и тавите. Вчера се отчетох с един "умен сладкиш ". Трябваше да го чакаме да изстине, но не го дочакахме.  Изчезна много бързо☺
Днес съм обещала вишнев пай. Имам замразени вишни във фрезера,  та трябва да ги използвам.

# 221
  • Пловдив
Ле-ле, Фло, ако у нас се готвеше с това темпо като у вас, ще сме по 150 кила всички. Сега само някои клоним към тази цифра. В тази жега стоим по-далече от печката. Караме на аламинути, салати и плодове.
Лейди, да си жива и здрава, да те слушат твоите мъже и да те радват.

Къде изчезнаха всички?
МисЮ, завърна ли се от морето?
При мен - обичайният график и нищо интересно. Намирисва на начало на учебната година и ми се плаче по ред причини.
Лек ден, дано днес познаят и малко се поразхлади.

# 222
  • София
ДУНДИ, ами ние сме по толкова, че и повече килограми hahaha Joy
Между впрочем съвсем скоро щерката изказа почти същото мнение. Готвя вкусно и по много, а те хапват и после олеле мале. Мен изкараха виновна Sad А аз това лято се стопих с 5 кг. newsm44
И аз като теб питам - къде изчезнаха всички? Предполагам, че още десетина дни ще се скитат по реки, морета и балкани и една по една ще започнат да се завръщат в бащината къща. До тогава давай ние с теб да поддържаме огъня. Как е красавичката? Стяга ли се за даскалото? То тя какво има да се стяга. Ти се стягай Simple Smile
Приятна вечер. Лятото ни отпусна ден два да си отдъхнем от високите Т. Да ги използваме максимално Simple Smile

# 223
Добро утро
Лейдии,честит празник и от мен на патерици
Леле Фло,дали да дойдеш да посготвиш и в къщи,ние караме все на аламинути,а децата и двете ядат от млечната кухня
Аз пак попадам в дупка,която в последните години се появява около рожденния ми ден-бях планирала да отидем за уикенда до Велинград,ноо всичко пропадна: телефона и компютъра на ММ сдадоха багажа,а и за капак от поделението ги накараха да си вадят задгранични паспорти,защото през Ноември ще ходят в Благоевград.По голяма глупост не бях чувала,да отидеш на 200-300 км. от дома си в родината си и да ти е нужен задграничен паспорт Shocked.И така нашите разходи скочиха и плановете ни пропаднаха Cry.
А и днес времето е гадно гадно,мразя дъжд,студ и настроението ми е скапано
Е пооплаках ви се,сега ви пожелавам слънчево настроение напук на гадното и мрачно време Hug

# 224
  • Пловдив
Ле ле, димитрова, това с паспортите е голяма дивотия, наистина.
Помня едно време баща ми отидоха на някаква командировка в днешна Украйна. Хич не ги питаха имат ли документи в себе си. Метнаха ги на самолета и ги стовариха на съответното летище. Даже мисля, че и не ги бяха предупредили ами от днес за утре ... какви паспорти. А и на гръцката граница за какво са им? Че и в Македония и Сърбия се влиза с лична карта. Освен да ги водят до ... Албания или Босна. Между другото Албания се оформя като туристическа дестинация с прекрасни плажове и нови хотели.
Я си поеми дълбоко въздух. Не мисли за дупки. Случват се такива неща, особено с техниките. Щом им изтече гаранцията, очаквай нещо да се скапе. Един паспорт винаги може да е от полза. Ей къде ви е Одрин. Може да си спретнете една шопинг терапия. По-евтино било /четох в една друга тема/.

Фло, аз финансово съм се подготвила, дето се казва, ама психически ... Надявам се дзверът да се кротне малко тази година и да си впрегне ината в нещо градивно. Другата седмица започват и репетициите за новия сезон. Трябва и нейния паспорт да сменя, не ми се мисли колко нерви ще изхабя.

А мамите на първолаците готови ли са?  Димитрова, мъниче, купихте ли раниците? Ей, това си е тръпка първи клас, после става мъка.

Днес при нас е прохладно. Диша се спокойно. Хайде лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт