Съпруги на военнослужещи - 23

• 81 139
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Dimitrova,незнам за Благоевград да са нужни паспорти освен на някое учение да ги пуснат.Ще разпитам аз ММ.Иначе като дойде да се обадиш,ще го измислим поне топла супа и баня да предложа.При мен нищо ново,колата е още на ремонт на работа и пак работа и така.Ния е станала ужастна едвам се здържам да не я нашамаря.Е оплаках се и скачам да тръстича.

# 226
Е това е поредната глупост в армията,водели се нещо като мисия и ако се наложело да си имали паспорт,нооо и заплащането поне да беше като на мисия,е затова няма да има желаещи и всички напускат,защото всичко е една голяма глупост.
Дунди,раница вече имаме и рокля и прическа вече си е харесала,остава да купим помагала и тетрадки и да чакаме 15 септември

# 227
  • София
Привет военни красавици. За кафе май е късно, а за обяд е рано. Време за приказки е lalalala
Сутринта в потайна доба ( разбирайте по първи петли ) отидох на тръстиката. Мъка, мъкаааа, едва станах.
Потръстичих и се прибрах. В София е слънчево, но не е много топло. Приятно е. Днес няма да готвя, ще излизаме с внучките на разходка, а след обяд сме на профилактичен преглед при ЛЛ.
ДИМИТРОВА,  spokoне се кОси, ще ти мине. Здраве да е, ще наредите пъзела. На моя лаптоп се оказа, че батерията му тотално се е скапала. С/у 90 лв. я смениха с нова. Сега е обезпаразитен, почистен, смазан-чистак нов. Simple Smile
Озадачи ме с тези паспорти newsm78 До къде я докарахме? Из България да се движим със задгранични паспорти. Вчера чух, дано да не е вярно, че ще се въвеждат такси освен за движение по магистрали, още по първокласни, второкласни и третокласни пътища. Е това ако не е рекет-здраве му кажи. Какво ни остава? Да зарежем колите, ( Радинка, вашата я оставете в сервиза-няма да ви трябва Joy), да яхнем магарета и кранти и да минаваме само по кози пътеки. За сега за тях няма да се плаща. Не ми се иска да е истина, звучи ми абсурдно, ама с тези управници-нищо чудно. По козите сокаци, с международен паспорт в джоба hahaha Joy Я се усмихни миличка, излизай от дупката, че колко работа те чака, едва ли имаш време да седиш окопана до шия в собствената си дупка Wink. От опит знам, че когато за нещо ми е сдухано, се залавям да мия прозорци, или да търкам тенджери и тави. Само да знаеш как заблестява след такава акция цялата ми посуда JoyДоста бързо ми минава лошото настроение.
РАДИНКА, помрънкай си, пооплачи се Hug То къде другаде, ако не на сродните души да се ожалиш. Четох те в една друга тема Simple Smile И не се карай много на Ния-опитвай с добро Simple Smile
ДУНДИ, сменихте ли даскалото, или продължавате в старото? Еее маце, викаш да се кротне детето. Ами ще се кротне, като попорасне. ( когато стане като мен Wink ) Жива и здрава да ти е. Поздрави я от мен и я целуни.
Седнах за малко, а пак се разприказвах. Вие си ме знаете. Нека и аз да си помрънкам. Никак, ама никак не ми харесва новата версия. Не ми е уютна. Чувствам се като в хангар. Емотиконите, които толкова много обичам да използвам, също не ми харесват #2gunfire. Не знам да сменям цвета на буквите, не знам да слагам картинки и песни. Ужас някакъв! Сигурно ще се науча, ама от какъв зор е тая идиотщина? Голяма съм консерва Simple Smile. Не обичам такива промени. Преди време разместиха стоките по рафтовете на Метро. Събрахме се група недоволни граждани, написахме оплакване в книгата за мнения и заявихме, че в знак на протест 6 месеца няма да пазаруваме в магазините на Метро. Аз си спазих обещанието!  Mr. Green
Хайде, че внучките чакат да излизаме.

# 228
Фло в другата тема аз ли не се изразих,те ли не ме разбраха но като нашата.тема втора няма.Димитрова ММ ме светна,че щяло да е сертификация някаква.Та пита твоя мъж какъв чин е да го издири да се запознаят.Иначе на Ния няма как да не се карам,пряко силите ми е вече да обяснявам спокойно.Всички сме гадни и ще ни смени в Лидал.А колата е с нов двигател и чакаме да я пробваме.вече.

# 229
Радинка,ММ е ефрейтор

# 230
Ще му кажа да се открият.Ноември е далече още но ако има нужда от нещо пиши насреща съм.

# 231
  • София
РАДИНКА, в "оная" тема отдавна не бях влизала, та случайно надникнах. Едно време там беше осарник или змиярник, каквото и да кажеш все щеше да им подхожда Mr. Green. Сега доста са свалили гарда, не са чак толкова жлъчни, но избягвам да пиша там, защото не ми допадат. Според мен те само това и чакат. Някоя да сподели нещо и започват да я разнищват на клетъчно ниво. Престрелката е яка - едни са груби, други саркастични, трети са подигравателни. Тук там ще срещнеш добронамерено мнение, което евентуално би ти свършило някаква работа. Не се впечатлявай и не се разправяй с тях. Не ми се иска повече да ги коментирам. Добре направи, че спря да пишеш там.
От известно време шаря насам натам из темите. Има интересни, има и не чак толкова. Има преливане на " писателки " от една в друга, или други теми. Няма лошо. Важното е всяка да си избере гьолчето, компанията и да се чувства добре. Във военната тема на мен ми е хубаво. Сантименти...Какво да се прави Simple Smile
Казваш, че като нашата тема втора няма. Явно на теб ти е добре. Сходни на нашата са Искам да кажа... и Домакинската напр. И при тях не се случва нищо необикновено. Слънцето не изгрява от запад... Wink Пак ще кажа-важното е да ви е уютно Heart Eyes А Ния е умница Joy. Или ще слушате, или ще ви заведе в Лидъл и ще ви смени, а може и да ви продаде hahaha
ДИМИТРОВА, ти започна ли полека лека да се теглиш за косата и да се измъкваш от окопа? spoko

Момичета, я да ви кажа какво научих за борбата с Алцхаймер. Може и на вас да ви се е появило. За вас е рано, но не пречи да го кажете на вашите майки, бащи, на бабите и дядовците си. Вечер след като си легнат хората от моето поколение трябва да затворят очи и да се опитат да се спомнят как е протекъл денят им от ставането от леглото, та до лягането. Най-подробно. Така принуждават мозъка да не лентяйства, а да работи. Като всеки чарк който работи,  то и мозъкът ще е добре, когато си размърда гънките Simple Smile

Хайде за сега толкова. Отивам да приготвям документите за Касата smile3523
Приятна вечер Hug

# 232
Абе,Фло да ти кажа опитвам се да се издърпам, малко ми е трудничко и от това страдат най-милите ми същества,но това ме мотивира по-бързичко да се измъкна.
Радинка,интересно ми е ТМ накарали ли са ги да си вадят паспорти или това е при нас на местно ниво?

# 233
  • Пловдив
уууф, с тая нова версия направо полудявам...

Честито на всички, имали поводи за пкразнуване!

Как сте момичета? Надниквам и си ви чета, ама през телефона си ми е мъка да пиша, та само воайорствам Satisfied Сега съм взела лаптопа, та да се обадя - жива съм Grinning

Пооправихме се из къщи, чакаме си вратите (вече близо месец Rage но уж обещаха, че в понеделник ще ги монтират). Когато можем, отскачаме до вилата, да видим и диваненцата, че вече много ни залипсваха - плана е в неделя да си ги прибираме, ще видим те на какво мнение ще са.
Първокласникът вече е оборудван с раница, тетрадки и блокчета. В четвъртък ще пазарувам разните му там дреболии - химикали, моливи, фулмастри, пастели... Взели сме 2 тениски и 1 риза от униформата, но определено ще трябва да се купуват още. И панталони трябва да му се взимат, та ще има обикаляне...
Малкото диваче пък се е издължило доста това лято и ще се сменя нацяло и нейния гардероб, така като гледам... Абе "две шапки пари" няма да ни оправят Smile

В четвъртък ще избягаме малко от ежедневието - ще направим една екскурзийка до Хасково и от там - на хижа...някъде си Grinning Та в тази връзка, момичета от Хасково - ще ми бъдете много полезни, ако ми кажете какво може да разгледаме за 3-4 часа във вашия град Simple Smile Евентуално и янкоя читава пицария да препоръчате Simple Smile

# 234
Абе,Фло да ти кажа опитвам се да се издърпам, малко ми е трудничко и от това страдат най-милите ми същества,но това ме мотивира по-бързичко да се измъкна.
Радинка,интересно ми е ТМ накарали ли са ги да си вадят паспорти или това е при нас на местно ниво?

Бе чесно ММ от мен научи,че ще имат гости.Знае само че тогава щеги сертифицират,че вече са бригада.И за сега не са им казали за паспорти.Но аз вчера неговия прегледах,да не ми дойде като гръм.

# 235
Добро утро
Мъниче,освен да разгледате статуята на Богородица и парка около нея,камбанарията за съжаление е в ремонт,иначе е много красиво да се качите на нея,Кенана.Можете да отидете и до Александровската гробница.  Другите интересни места са около Хасково и по-точно в посока Кърджали:интересно е на Перперикон,Каменните гъби,глухите камъниДруго не мога да ти препоръчам,то няма и кой знае какво за разглеждане в Хасково.Пицария мога да ти препоръчам Уно Пио.

# 236
  • Ямбол
Здравейте момичета,
Цяла вечност не съм влизала тук, но повярвайте ми време никакво нямам. Бях на море и после две седмици отпуск прекарах в прахоляци и разруха Simple Smile хаха, да защото започнахме ремонта, къртихме, ринахме, чегъркахме, после пък зидахме, зидахме....охххх направо се разчекнах. Та с удоволствие започнах работа та да си почина. Макар че след като свърша тук отново отивам на обекта. Ама такова нещо е че направо не му се вижда края.....не съм си представяла че така ще стане. Иначе има напредък, сложихме дограмите и банята се работи, но толкова много още има чееее, дано поне за Коледа да сме в новото жилище.
Вие надявам се че сте добре, ще опитам да прочета назад, макар че много съм пропуснала......Прегръщам ви , мислете си само за хубави неща и се усмихвайте! Димитрова, какво става с теб, къде си затънала, я се изправяй и право напред и нагоре!!!!!!!!!

# 237
Кой каза, че ме няма.. ето ме.. чета ви всеки ден, просто с брат ми си сменихме едни телефони и този ми е мноого неудобен за писане..
Ние вече от снощи сме си в Пловдив.. завърнахме се от всички пътешествия, от морето още миналата седмица в Събота, после в Неделя пране, чистене и всичко след море Grinning в Понеделник заминахме при нашите, снощи се прибрахме вече, сега да свърша малко административни задължения из Пловдив и Понеделник вече на работа.. общо взето всичко е наред, на моренцето беше супер, ама бързо свърши.. като се сетя, че почивка сега чак за Коледа и лошо ми е Grinning Grinning Grinning
Фло, ти си машина, човече, не се спираш.. всичко около теб винаги е много динамично.. Hug
Мъниче, браво на вас, всичко е станало страхотно у новата къща  Peace Party а за вилата и аз завиждам благородно.. и тези ушички... ooooh! Whistling Whistling Laughing
Димитрова, всичко ще се нареди, нали знаеш, че хората са казали " след всяка буря, има слънце"  Hug
Дунди, специални поздрави от мен за графика за Септември  bowuu, дано няма промяна Grinning Grinning  hahaha , ако може да те помоля, само пак да ми пратиш рецептата за твоите мини сaрмички, че с моята умна главица, преди като ми я писа, не я записах, и сега не мога да я намеря из публикациите, може и на лично, за да не спамим.. Благодаря предварително!  Hug

Хайде, че се разприказвах.. днес малко чистене, оправяне, за утре и събота, ще гледам последно да се насладя на почивката...  hahaha Joy
Хубав ден от мен!  Hug

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 12:37 от Мис Ю

# 238
Здравейте  от мен. Simple Smile

Тези седмици доста емоции покрай нас, дойдоха си и двете лели от чужбина, празнувахме рожден ден още от събота на Калина. В понеделник в клуб с деца, лудницата пълна. Simple Smile
С нетърпение чакам отпуската другата седмица, заминаваме за Хисаря. Simple Smile
Ще отскочим един от дните и до Пловдив, мислим да отидем с автобус за да не се чудим къде да оставяме там колата. И да си направим една разходка през деня.

Ето няколко снимки от РДто на Калина.

Скрит текст:

# 239
  • Пловдив
Хич не ми се пишеше днес, от сутринта ми е нещо криво. Вероятно заради липсата на работа. Вися си в офиса и умирам от скука. Ама ей на, МисЮ се появи.
МисЮ, аз с графика нямам нищо общо. Човекът си го е заслужил, само колегите му да не се разболеят внезапно, както се случва, и  да объркат нещата. Сармички, казваш. Ти купи материала и идвай у нас с майка ми да ти направим едно показно. Laughing

Мъниче, ама в новата къща ли сте вече? Нищо, че е без врати?
danity_79, и ти ли ще си новодомка?
У нас пък трябва да започнат да санират блока, чакаме общината да се донатутка с проекта. После не ми се мисли какво ще трябва да се прави у нас. Че и ще дойде студът. Та сега нищо не пипам, само правя планове и гледам да заделям някой лев на страна, че ще ми трябва.

Фло, дзверът остава на същото място. Отказа се от местене в другия клас. Пък и трябваше да пускам тежката артилерия от връзки /не лично мои/ и щеше да стане малко парашутистка работа. А за училището хич и не съм си помисляла да сменям. То читави гимназии в наше село почти не останаха. Клиентите им стават от зле по-зле.
Онзи ден с една дружка гледали какво предлага военният университет. Но имат време още 3 години да мислят какво и как.

Хайде лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт