не се кОси, ще ти мине. Здраве да е, ще наредите пъзела. На моя лаптоп се оказа, че батерията му тотално се е скапала. С/у 90 лв. я смениха с нова. Сега е обезпаразитен, почистен, смазан-чистак нов. 
До къде я докарахме? Из България да се движим със задгранични паспорти. Вчера чух, дано да не е вярно, че ще се въвеждат такси освен за движение по магистрали, още по първокласни, второкласни и третокласни пътища. Е това ако не е рекет-здраве му кажи. Какво ни остава? Да зарежем колите, ( Радинка, вашата я оставете в сервиза-няма да ви трябва
), да яхнем магарета и кранти и да минаваме само по кози пътеки. За сега за тях няма да се плаща. Не ми се иска да е истина, звучи ми абсурдно, ама с тези управници-нищо чудно. По козите сокаци, с международен паспорт в джоба
Я се усмихни миличка, излизай от дупката, че колко работа те чака, едва ли имаш време да седиш окопана до шия в собствената си дупка
. От опит знам, че когато за нещо ми е сдухано, се залавям да мия прозорци, или да търкам тенджери и тави. Само да знаеш как заблестява след такава акция цялата ми посуда
Доста бързо ми минава лошото настроение.
То къде другаде, ако не на сродните души да се ожалиш. Четох те в една друга тема
И не се карай много на Ния-опитвай с добро 
) Жива и здрава да ти е. Поздрави я от мен и я целуни.
. Не знам да сменям цвета на буквите, не знам да слагам картинки и песни. Ужас някакъв! Сигурно ще се науча, ама от какъв зор е тая идиотщина? Голяма съм консерва
. Не обичам такива промени. Преди време разместиха стоките по рафтовете на Метро. Събрахме се група недоволни граждани, написахме оплакване в книгата за мнения и заявихме, че в знак на протест 6 месеца няма да пазаруваме в магазините на Метро. Аз си спазих обещанието! 
Пак ще кажа-важното е да ви е уютно
А Ния е умница
. Или ще слушате, или ще ви заведе в Лидъл и ще ви смени, а може и да ви продаде 

Сега съм взела лаптопа, та да се обадя - жива съм 
но уж обещаха, че в понеделник ще ги монтират). Когато можем, отскачаме до вилата, да видим и диваненцата, че вече много ни залипсваха - плана е в неделя да си ги прибираме, ще видим те на какво мнение ще са.
Та в тази връзка, момичета от Хасково - ще ми бъдете много полезни, ако ми кажете какво може да разгледаме за 3-4 часа във вашия град
Евентуално и янкоя читава пицария да препоръчате
хаха, да защото започнахме ремонта, къртихме, ринахме, чегъркахме, после пък зидахме, зидахме....охххх направо се разчекнах. Та с удоволствие започнах работа та да си почина. Макар че след като свърша тук отново отивам на обекта. Ама такова нещо е че направо не му се вижда края.....не съм си представяла че така ще стане. Иначе има напредък, сложихме дограмите и банята се работи, но толкова много още има чееее, дано поне за Коледа да сме в новото жилище.
в Понеделник заминахме при нашите, снощи се прибрахме вече, сега да свърша малко административни задължения из Пловдив и Понеделник вече на работа.. общо взето всичко е наред, на моренцето беше супер, ама бързо свърши.. като се сетя, че почивка сега чак за Коледа и лошо ми е

а за вилата и аз завиждам благородно.. и тези ушички...

, дано няма промяна
, ако може да те помоля, само пак да ми пратиш рецептата за твоите мини сaрмички, че с моята умна главица, преди като ми я писа, не я записах, и сега не мога да я намеря из публикациите, може и на лично, за да не спамим.. Благодаря предварително!