Важното е, че сме здрави. Дунди трите години бързо ще минат и добре прави детето да се интересува от висши училища. Моята - тази година ще е 11 клас и все още не е решила какво иска да следва - прескача от едно желание в друго, ама тя си е зодия Стрелец и това си е обичайно за нея. Тази година ще трябва да се вземе решението вече. В тази идея на мисли, посъветвайте ме какво да учи, за да има по-добра реализация, според вас. Дъщеря ми ще завърши немска гимназия, това за жокер.Малката все още е при баба си, градината и все още е в ремонт (от месец май) и нямат намерение да свършват до септември. Има всякакви неудобни за мен идеи за разпращане на децата от детската градина в различни други, че дори и в др населено място (за което не се знае ще има ли осигурен транспорт)
. Ако не бе в задължителна подготвителна предучилищна, изобщо нямаше да го мисля, ам на и глоба има за неходене на детска градина. А, пари за детски - нъц, като сме на държавна работа и не крием доходи. Мъниче приятно изкарване на хижата. Сесил уж момиченцето рожденичка, а то момченцето на преден план на снимката. Много хубави са ти снимките, а децата - още по-хубави!
МисЮ добре завърнала се
. Данити79 сменяте жилището или правите ремонт на старото? Сега може да е прахоляк и работа, ама после ще е много хубаво! Димитрова надявам се, че вече си в по-добро настроение и излизаш от "дупката". 
Днес видях в клюкарката-фейсбук едно стихотворение:
Силната жена
За силната жена не се говори.
Тя смела е, дори да е сама.
Не хленчи, не измисля апострофи.
Усмихната е, приливна вълна.
Не моли и не проси милостиня,
сама на свойта участ господар.
За всяка във душата си пустиня,
тя мъдра е и ще намери цяр.
Трохите не събира от трапези.
Не се превръща в безгръбначен роб.
Сълзите си издайници, не мрази,
но пази ги за любовта, до гроб.
Обича със сърце, душа и тяло,
изгаря в клада от безброй мечти.
След всеки край усмихнато начало,
със разума си тя ще сътвори.
В жаравата пристъпва със достойнство,
по нестинарски гони злочестта.
В косите вплела огън, чар и тайнство,
тя битките печели на честта.
За силната жена не се говори...
Пред силата и просто се мълчи.
В живота си тя никого не моли,
със реверанс ти път и направи!
автори:Таня Мезева и Таня Илиева
Добре дошла 

.
Радвам се, че добре сте си изкарали отпуската.
. Всички ти се радваме, че успяваш да носиш много дини под една мишница, но може би трябва малко да се поразтовариш. Дръпни ръчката. Почивай си повече
Аз имам само още една седмица отпуск. Но не се оплаквам. Успях да обиколя всички любими места. 

Децата ги обичат. Дунди, и аз се нареждам за рецептата. 

За рязането на лентата, знаеш, както казва Фло - за всичко сме на линия да помагаме.. 
) и гордо да си кажеш-От мен по-ценен кадър няма! И политаш да свършиш натрупалата се работа, че и още търсиш. Работиш и си пееш ( нали казват, че трудът е песен !!! ). Виждаш ли? Хубавото предстои

Всичко пропадна, не се надявайте на
Прословутите чаршафи днес заминаха за В.Търново.