Фло,не даде голям резултат обикалянето.Обзавеждането в спалнята ми е в бяло и черно и искам скрина да бъде в същите цветове,ноо не няма такъв скрин е има но е много малък с много плитки чекмеджета,размерите които ме устройват ги има само в астра и венге или кафеви или дъб сонома,та пак прибягнах до познатата схема-поръчах си материалите,а ММ ще го сглоби,то и защо ли разчитах на готово като всичко в къщи сме си го правили сами.А за чаршафите много жалко,аз често пазарувам по и-нет и досега не ми се е случвало нещо да не е както на снимките.
Радинка дано по-бързо свърши всичко и се приберат,че в нашата армия нищо не е както трябва,как може толкова време горките без вода на такива условия.ММ и той е дежурна група,наоколо гори и са на повикване.Надявам се да се размине и пожарникарите да се справят сами.
Ние днес ще ходим на панаир на село при свекитата,децата чакат с нетърпение вече цяла седмица и сега са рано рано будни и строени чакат тати да се понаспи и да тръгваме така че купон ни чака-сестрата на ММ и тя е с две деца на възрастта на моите с няколко месеца разлика и лудницата е на макс
. Както винаги с кафе, гарнирано с глътка романтика
Браво на вас!
Весело изкарване на панаира.
Задължително ще пробвам и мързеливките на Лунно цвете. Може би утре. Сега отивам да се приготвям, че сме канени на вила, съвсем до София, в подножието на Витоша. Ще се съберем 4 военни семейства. Като се върна, ще разказвам.
Може пък да науча нещо ново. Може и да са като моите. Ще видим.

, ама няма дежурна по кафе. Ей, изхайтихме се, няма ред и дисциплина. Хайде командвам свободно още малко и от 15.септември-всички на плаца, строй се и преброй се. Ще пускам куче следотърсач по дирите на безследно изчезналите.
)