Съпруги на военнослужещи - 23

• 81 171
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Ей красавици,ето ме и мен.Фло аз всяка събота съм на тръстиката по 10 часа,но свикнах вече. Пак стягам ММ за пожара,вече 3 ден ще ходи.Жал ми за момчетата там,за пожарникарите стоят на по един сандвич а вчера сандвича е бил мухкясал и малка минерална вода.Стоя и ми е гадно за всички,поне елементарни неща да им подсигорят.Има пожарникари от началото на пожара който не са се прибирали при семействата си.ММ им е оставил вчера неговата храна и вода.До каде я докарахме в майка България да стоят жадни и гладни мъжете който я пазят.

# 271
  • София
Привет военни красавици.
Не е много интересно сам да си говориш, ама какво да се прави. Mr. Green
Искам да попитам мамите на учениците, а така също и ЛУННО ЦВЕТЕ, дали познавате този сайт - Уча.се. Открих го съвсем случайно, прочетох добри отзиви и реших за началото на учебната година да подаря на внуците абонамент. Дано да им помогна в усвояването на уроците.
РАДИНКА, всеки ден го мисля твоето момче, когато казват новините и споменат пожара в Кресненско. Прибра ли се вече?

ДУНДИ, към моята рецепта трябва да прибавя кимион. Ще ги пробвам за Коледа. Благодаря ти. Много примамливо изглеждат на снимката.

Аз от вчера съм бездетна баба. Изпратихме трите грации. Полетът закъсня с час и нещо. Натоварили самолета, после решили, че са сбъркали багажа и го разтоварили, а после пак го натоварили. На кратко-пасажерите кацнали, а багажа им го няма Mr. Green. На дъщеря ми това й се случва не за пръв път. Днес все още не са им се обадили. Кой знае за коя част на света са заминали техните куфари. bye

Хайде лека нощ и спокойни сънища, а аз понеже сутринта спах до 11 часа, сега ще си довърша документите за отчета. Утре съм от 7.30 на работа, та до обяд. После в Касата.  wavey

# 272
  • Пловдив
Фло, ти си трети човек, който говори за изгубен багаж това лято. Приятелка си дойде от Франция, а куфарът останал в Париж, а багажът на една племенница се изгуби по пътя от Лос Анджелис до София. Донесоха им куфарите след 3-4 дена.
За уча.се дзверът не го ползва, но по наборните теми има много деца, а и родители, които го ползват. Според мен се консултирай първо с родителите, нека го видят и преценят дали ще им е полезен. Преди имаше достъп до някои уроци и без абонамент. И преди с едно име и парола можеше да се влиза от различни компютри, ние така ползвахме един абонамент с братовчедка ми т.е. имаше абонамент, който никой не ползваше.
От телефона ми е супер неудобно да пиша. Та утре пак, но от компа.

# 273
  • София
Готова съм с отчета. Който се размотава насам натам с гадже и внуци, така сега ще седи по нощите и ще пише. Simple Smile Вчера  станах почти по обяд, та сега не ми се спи.
ДУНДИ, щерката прегледа сайта и реши, че е добър. Аз като една много отговорна и загрижена баба, след като не участвам пряко в учебния процес, реших така да помогна-подарих абонамента. Оказва се, че две деца могат да ползват един абонамент, като влизат от различни компютри, но не едновременно. Ами да си направят график и да го ползват.  Simple Smile
ДИМИТРОВА, купи ли обкова? Да не забравиш да ни покажеш скрина, дето ще го правите двамина  Wink
МЪНИЧЕ, ти все още ли си без врати и спиш на течение? Навлечи се с ватени гащи, облечи кужуха и ушанката и чак тогава лягай до либето. Аз като една майка да дам съвет hahaha Joy да не се простудиш. Само съм за свекървенската тема Joy Joy Joy
РАДИНКА, каква е тая 10 часова тръстика в събота? Тия шефове жал нямат ли? #2gunfire
ЛУННО ЦВЕТЕ, прибра ли се в София? Хайде, чакам те. Търся си компания за оперета и театър. Позавидях ти за Котките под открито небе Simple Smile
ШЕХИНА, не те виждам в Клюкарника. Толкова ми се искаше да излезем с децата на кафе в квартала, но време не остана.
ЛЕЙДИ къси гащички обу и на някъде заду...Даже не се появи да почерпи за великото събитие-появата й на този свят. Ехооо Лейдииииииии. ииииии-отговаря ми ехото Joy
МИС Ю е булка за пример-младоженка, работи, намира и време за нас. Особено й се радвам, когато покаже снимки във ФБ. Е няма по-усмихнати и щастливи хора от Мис Ю и Мистър Ю. Hug
СЕСИЛ вири крака и почива. Нека да й е добре. Simple Smile В Хисаря ли сте?
ДАНИТИ обаче, върти шпаклата и мечето,  redecorationблъска с чука  pironi, та се вдига пушек тука - в пряк и преносен смисъл. Wink
МИРИЕЛ съвсем изчезна, също като ланския сняг.
НИКИТО се готви да щурмува науките и знам, че атаката ще е успешна. Давай Ники fingerscrossed
ПАТЕНЦЕТО е добре. Тича след малкото патенце, защото то вече ходи! kyllmg
СЕТИ_БЕТИ се канеше да хваща гората. Къде си миличка? spoko
СТЕФИ си гледа бебето. Обещах й нещо, ама сега вече ще си изпълня обещанието. Не съм забравила, само дето времето ми беше дефицитно. Сега времето е наше  Simple Smile
АЛБЕНЧЕ, до къде я докара с търсенето на нова работа? Ще го бъде ли?
ДЖУЛИ, как съвместяваш няколко длъжности? И си мама, и си съпруга, и си матрос...Баткото ви първокласник ли е тази година? Малката ще ходи ли на ясла, или пак ще бъде в бабин дом? Simple Smile
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ определено ми липсва... Sad
Така също ми липсва и ФЕЙЩИЦАТА...
И КАТИВИТА...
И СГГ...
Не съм забравила САД УОМАН, МИС ДИСНИ, RED ROSE, ВИВИАНКА, МИЛИНКАЛИНКА, МАМА КЪТИ...
 ruporuu

Е вече ми се доспа. Хайде лека нощ и спокойни сънища... sleepuu

# 274
Добро утрооо
Фло,да купих всичко необходимо,следобяд ММ ще вземе и готовите плоскости и започва реденето на пъзела.За сайта "Уча се",аз го използвам и ми харесва има доста полезна информация,доста реферати написах с негова помощ

# 275
Добро утро, слънчеви момичета!
Мила Фло, не ме мисли - аз съм на СПА:). Опитвам се да изхвърля всички негативни мисли и да си почина. Преди малко бях на масаж, след това отивам на плаж.
Прегръщам ви всички!

# 276
Добро утро!
Фло, на мен ми харесват уроците в Уча се.
Доста ученици също имат абонамент. Дъщеря ми използва мен за консултации, но все по-рядко. Аз съм на работа в петък, а след това трябва да поработя малко в градината.
Дунди, много апетитно изглежда гърненцето. Това е любимото ми ястие, но ако може някой друг да ми го сготви.  Blush
Излизам на разходка с моите приятелки,
за последна сутрин.
Желая ви слънчев ден на всички. И е хубаво, когато всички напишат по някой ред. Така знаем, че всичко е наред. 

# 277
  • Пловдив
привет банда (гушкаща емотинка)

Имаме си вече врати и определено си заслужаваше чакането - монтажника беше толкова внимателен Simple Smile Мераклийската работеше - 100 пъти слага и сваля лайсните на касите като всеки път внимаваше, да не одраска случайно стените. Вратите са много добре нивелирани 😍
Абе въпреки забавянето, определено ще поръчаме и другата врата там (поне месец, преди планувания монтаж 😂)

Днес си прибирам и другото диваненце Simple Smile РД му вече е организиран - тази година ще празнуваме в ДЦ - нямам никакво време за организация, пък и той искаше да е в точно този център и ме улесни абсолютно Simple Smile

Изчезвам, че ме чакат едни прозорци 😂

# 278
  • Пловдив
Добро утро от компа. ММ компенсира тия дни и ме занимава с щуротии ... ама ще взема аз да му измисля някаква работа, да види той.
Иначе у нас се завъртаме на въртележката саниране по програмата за енергийна ефективност. Някой да е минавал през това? Виждала съм завършени блокове в Асеновград и Лъки, изглеждат чудесно.
Та в нашата къща спане до късно няма да има в скоро време. Отсреща има кооперация в строеж, там работа започват в 7. А по нашия блок работата започва точно в 8. Да видим какви ще ги натворят. Щях да снимам блока и после да сравняваме какво е било преди и какво ще е след.

И да се похваля, че пуснахме документи за смяна на паспорта на дзвера. Баща ѝ се престраши да се срещне с нея, след като 6 години и половина не я беше виждал. Та в общи линии ѝ зададе 4 въпроса - Как си, боядисала ли си си косата, къде учиш и по твое желание ли си там. Angry и стига толкова. Никой не го захапа. Даже бяхме много мили. Но пък бяхме на негова територия /работи в същото районно на полицията/. Важното е обаче, че свършихме работа без много сътресения. Иначе аз нервите си ги натрупах. Не можах да спя тази нощ. Да ме пита човек защо, не мога да дам отговор. Ама това е.

Мъниче, радвам се за вратите, трябва да кажеш откъде ги взехте, че моята майка иска да сменяме врати, но нека първо да приключи санирането и да видим къде какво ще трябва да се прави.

МисЮ влиза в ролята на фоторепортер от време на време /да я издам/, снима докъде е стигнал ремонтът по улицата, на която работи. Че този ремонт стана исторически. МисЮ, и аз го чакам да приключи, та да олекне трафикът покрай нас, че се пресича с риск за живота.

Приятен ден, момичета, във Филибето нямаме нужда от ушанки и ватени гащи. Спи се спокойно дори и с отворени врати /или без врати/

# 279
Казахте Мис Ю и ето ме.. веднага съм на линия..
Добър вечер, прекрасни момичета!

Мъниче, честити врати.. хайде има ли още, кога вече режете официално лентата?! Към нас може да се чуе, ако направите и заря..  hahaha Peace Виж вече колко е пораснало малкото човече, че даже и сам избира местата.. да са ти живи и здрави и двамата сладурковци, трябва някой ден на живо да се запознаем с тях хихи  Peace Flutter
Фло, развесели ме с това Мистър Ю,  hahaha hahaha hahaha той ме пита от време на време за вас със следният въпрос: "Какво става още ли си пишете с отчаяните съпруги", та винаги ми се налага да му напомням как се казва темичката ни тук..  Joy Joy Колкото до фейса, аз съм си от активните там, споделям си къде съм, качвам си снимки.. ми нали е за това, на който не му е приятно да ме гледа и да чете какво споделям, да ме премахне от приятели, на сила никой не държа, я!  Whistling
Ауу, Дафиново листенцее, искам и аз пак на почивкаа... много хубаво да си изкараш и да се насладиш максимално на хубавите "сеанси"  Heart Eyes
Сесил, щях да се радвам да се запознаем и на живо, но всеки ден съм на работа от 9 до 18ч. няма да имам възможност докато протича вашата разходка из Пловдив. Приятно да си изкарате и да разказваш после  Flutter
Дунди, справих се като за първи път мисля, че прилично.. малко май си умножих ориза.. ама следващият път ще внимавам повече.. относно пък моето репортерстване.. вече много ни досади този път.. за утре и за Петък са забранили цялостно преминаване на каквито и да е превозни средства в участъка от Филкаб долу до Остромила, защото ще полагат първият слой асфалт.. което днес ни принуди пък да качим 2 палета със стока на един наш бус, за да я натовари транспортната фирма от някъде другаде, а не от нашият склад.. но ще мине, вижда му се края поне до Остромила.. Crossing Arms ooooh!

С нетърпение чакам Събота пак да се наспя, е не ми стига пусти сън на мен.. много съм поспалива да му се не види.. тогава съм и на фризьор, маникюр.. че пък следващата Събота сме на сватба на Благоевград на мой приятел.. трябва да сме хубави  bowuu .. поне рокля имам вече сега съм в търсене на някакво бижу.. иска ми се нещо цветно, но ако не си харесам, ще си използвам едно златно колие, което свекито ми подари за сватбата..  Flutter Grinning

Хайде лека нощ от мен за сега, ще се включа пак тези дни.. иначе чета редовно, както си знаете..млъквам хайде, че досадна станах вече..  Peace Whistling Hug Hug

# 280
Я да се вясна и аз тук. Бяхме при родителите ми, после малко на море и сега пак съм при тях. Почивката ми е невъзможна, докато дребното не порасне и не вземе да слуша. Отчаяна съм. Ама сега през телефона няма да съм подробна.
Мъниче, записвай от кои майстори/фирми си доволна, че скоро и на мен ще ми трябват.
Дунди, тук има много санирани блокове по тази програма. Изглеждат чудесно. Нашия кмет,който е кмет от 100 години, някак печели много субсидии по европейски програми и града е много обновен. Харесва ми.
Мис Ю, да ти предложа да разгледаш в Мънисто за бижу - не знам дали ги харесваш, но са много ефектни и има различни стилове, за всеки вкус. Аз имам тяхно герданче и много си го харесвам. А сестра ми има много и си ги слага според тоалета.
Фло, поздрави на теб и гаджето! В касата да минеш бързо и безпроблемно!
Лека нощ! Спокоен сън!

# 281
Добро утро
Мис Ю поспи си сега докато можеш,че после да не те плаша ама от 7 години не съм спала докато аз си реша,все някой друг решава вместо мен
Сети наслаждавай се на помощта на мама,че с тез дребосъци докато пораснат почивка няма да имаме
Ние вече започнахме скрина,но не ни достигна времето,че излизахме с каката да кара кънки, после на дребната й се приспа и така нашата работа за вчера приключи

# 282
  • София
Добро утро и хубав ден!
Благодаря ви за отзивите за програмата Уча.се. Дано по този начин помогна на децата си.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, като ти чета програмата - добра е. Действай момиче.  Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ, какво имаш да правиш по градината? Като не сме дошли да помогнем когато сте копали и плевили, викай ни да прибираме урожая. Wink Имаше една приказка за кОса, дето все отказвал, когато го викали да копае, да пръска лозето, ама казал, че ще дойде заедно с децата си, когато берат гроздето Joy
МЪНИЧЕ, честита ви придобивка. Такъв внимателен и старателен майстор... newsm78 Чак не е за вярване Simple Smile У нас, когато сменявахме дограмата гаджето демонтираше старата и наистина никак не се разкърти. При едни съседи, големи поразии направиха при свалянето на дървенията. Заключение: Има и добри майстори Simple Smile
ДУНДИ, не бъразай да намираш на гаджето си работа Simple Smile Зависи с какви щуротии те занимава Wink
Добре, че сте уредили паспорта цивилизовано. Красавичката как прие срещата?
МИС Ю много бойна мадама си! Кажи на Мистър Ю, че той пък ме разсмя с това определение "отчаяни съпруги" hahaha Joy Кажи му колко сме ведри, борбени, готини. Абе военни съпруги!!! thumbsup
СЕТИ_БЕТИ, мислех че си хванала гората, а то на моренце си била. Постой при мама. Все пак там имаш помощ. Поздравите са предадени. Чакам те да се върнеш и може да помислим за среща.
ДИМИТРОВА, как ме разсмя само с приказката, че докато пораснат дребосъците, почивка няма да имате hahaha Joy. Не моето момиче! Объркала си се!  Simple Smile Докато не пораснат внуците ви няма да имате почивка Joy Joy Joy
От няколко дни сме сами, а аз продължавам да се будя нощем с мисълта, че трябва да стана и да ги нагледам завити ли са, отвити ли са. Когато са при мен ставам по 2 - 3 пъти и обикалям стаите. Да не говорим, че в съня ми все ми се причува, че някой вика " бабо, бабо..." Един ден на вилата броих колко пъти ще ме извикат и до обяд стигнах до около 200 пъти, после вече главата ми запуши и спрях брояча...Та така с почивките. Почивате докато сте при мама и нямате "опашки" след себе си Simple Smile
Прегръщам ви момичета. Имам нещо важно да споделя с вас, но още го обмислям Simple Smile Не е лошо, напротив-хубаво е и може би ще ми помогнете. Някой казал ли ви е, че ви обича днес? Аз го казвам  newsm51

# 283
  • Пловдив
Фло, с никакви щуротии не може да ме занимава мен ММ, аз съм на тръстиката. Smile
Да ти кажа, много ми олекна, че подадохме пустите документи. После цяла нощ не спах, толкова напрежение бях насъбрала. То първо за му казах, че трябва де се свърши тази работа, и отговорът беше : "Ще си помисля". Два месеца го оставихме да мисли. Девойката прояви инициатива и тя му се обади. И тогава каза: "Ами, когато кажеш".
Та не чакахме много, отреагирахме веднага, докато не се е разкандърдисал. Тя не му обърна особено внимание. Ами той е един непознат, от чието благоволение зависи пътуването ѝ в чужбина. Той изпусна детството ѝ, като гледам ще пропусне и следващия етап от израстването ѝ. Като си тръгвахме само каза чао и това е. Много ме е яд. заради детето, на нея ѝ липсват много неща, без да е виновно за нищо. Чисто в емоционален план. Но, да е жива и здрава. Аз съм плътно до нея.

МисЮ, браво. Следващия път още по-добре. То да знаеш, че и от ориз до ориз има разлика. Някой път наистина може да не се получат добре и заради ориза. Важното е да са били вкусни и Мистър Ю да е бил доволен.

За бижутата съм пас, ей не мога да трая нищо около врата си. Това е. Девойката ще носи това, което имам.
Даже имам един камък /подари ми го една бразилка/, не го знам какъв е. Можело да се направи спектрален анализ в музея "Земята и хората", ама трябва специално да се наканя да отида до София. И не знам дали става за един ден. Та съм го нарекла в някакво бижу да го вградя, но не съм го измислила още.

Като казахте почивка. Имам една приятелка, тя роди доста след мен. Та, докато тя все още беше стара мома, отиваме с детенце при нея на гости. Дзверът си играя на пода, приятелката полегнала на дивана след купон предната вечер и ме пита кога си почива човек, когато е с дете. Ами казах ѝ , че просто не си почива. Но, и моментът с почивката ще дойде, само здраве да има. Димитрова, сети, Лийди и другите мами с мъници, всеки един от тези периоди е прекрасен и неповторим, наслаждавайте се сега, връщане назад няма. Ще настъпят и други времена, когато може и да успеете да се понаспите. Но хората правилно са казали - Малки деца, малки дертове. Големи деца, големи дертове.

Лек ден на всички. Аз отивам да писателствам.

# 284
Здравейте, момичета! Аз бях на маникюр, нали утре съм на работа, трябва да съм красива. Купих и ръкавици, за да мога да работя в градината. Фло, благодаря за помощта, но работата не е много, малко картофи, домати и чушки. Ако закъсам, ще се обадя на Мис и Мистър Ю, че са ми най-близо.
Момичета, и аз като Дунди ще кажа, че сега ви е най-хубавия момент с децата. Малки са и са покрай вас.
Спането вече никога няма да е спокойно,
особено, когато пораснат. Да сме живи и здрави, за да помагаме и за внуци...
Август свършва, нека новият месец да бъде слънчев и весел!
До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт