Съпруги на военнослужещи - 23

• 81 188
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Дзааак Hug
Добро утро от моренцетооо. Набързо само да се отчета че да не ме изгоните от темата Grinning
Благодаря за пожеланията за РД да ви се връщат двойно, пиша от тел и с почерпката е трудно, но като се приберем някой ден ще се реванширам.
Обикаляме си моренцето ние, шефа е изключително доволен - пясък, вода, деца, свободия. Като Тарзан е по цял ден гол и бос и пищящ. Grin
Да се похваля набързо че ще ставам Мега Про Фотограф Relaxed Записах курс по Фотография и по Фотошоп та от Октомври съм мобилизирала всички налични сили да гледат началника, дано се справим и да не ме изгонят от вкъщи. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Animal Whale Ставам да правя закуска докато спят мъжете. А на вас ви изпращам солени целувки!

# 286

http://lifeline.bg/admin/images-article/974/613x416/cocteles.jpg
Момичетааа,днес остарявам и помъдрявам Laughing
Хайде на почерпкатааа

# 287
  • София

ДИМИТРОВА, МИЛО МОМИЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДИ ЗДРАВА, БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА, БЪДИ ЩАСТЛИВА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ.
Къде и как ще отбележите събитието? Поздрави за родителите ти! bouquet

ЛЕЙДИи, още ли сте на морето? Имам чувството, че вече там си се преселила да живееш. Нагушкай Тарзан Joy

ЛУННО ЦВЕТЕ, спорна работа по прибирането на реколтата. Ти правиш ли някаква зимнина? При бабите ври и кипи-направиха лютеницата, сега са на тема кетчуп. Слагат я в "купешки " шишета, та да заблуждават внучетата Joy

ДУНДИ, днес торбата с прегръдките е за теб Hug Hug Hug
Я да те питам - ти като главнокомандващ на пловдивския гарнизон, защо не изкомандваш: Строй се, преброй се и ходом марш към столицата. Помисли и когато се приберат момичетата, може да ни дойдете на гости. Сега на вас ви е ред Simple Smile

Изпратих гаджето на село, само за един ден, а аз си останах и продължавам да си подреждам къщата. newsm79 wash hang prostor 1ironing Желая ви хубав ден! Довечера на плаца за рапорт. Да видим коя какво е свършила и колко сливи ще получи, след като почисти и предаде сметта.  hahaha newsm75

# 288
Димитрова, Честит празник! Бъди здрава, все така борбена и постигаща мечтите си! Пожелавам ти всяка твоя мечта да стане реалност! Весел празник!  bouquet bouquet
Фло, хубава идея даваш за среща.. аз искам да кажа, че съм много съгласна да направим, но пък също да кажа, че следващите три Съботи (9-ти, 16-ти и 23-ти) няма да мога, понеже все са празници покрай мен и няма да съм в Пловдив. Ще следя темата, за да не изпусна, ако се направи организация, нали и аз на всяка манджа да съм меродийка..  hahaha
Лунно цвете, нямаш никакви проблеми, ще помагаме, но по-скоро аз, защото Мистъра по-рядко е с мен, когато съм там. Flutter
Дунди, доволен беше, как да не, смее ли да каже нещо  Joy hahaha Взела съм му страха Grinning Grinning Grinning Grinning  Laughing Laughing (за каква ли ще ме помислите с тези думи Grinning )
Сети, много благодаря за идеята, погледнах им в сайта, бижутата са много хубави, но така ще ми е трудно през нета, по-скоро ще трябва физически да търся, за да мога да "налагам" и да преценям..  Hug
Лейди, направо се разби, момичее, ама така трябва...  Hug Hug Ето кой ще ангажираме за професионални фотографски услуги с повод и без повод, успех ти пожелавам в това начинание!  Peace bouquet

При мен днес малко разкрасителни процедури, после малко домакинска работа, после малко пазаруване и разходка и то деня си мина.. за утре ще видим, ММ е наряд, ще видя аз какво ще измисля за Неделния ден..

Хайде приятен уикенд от мен! :*

# 289
Димитрова, честит празник! Желая ти една много интересна и щастлива лична година! Много хубава торта!
Момичета, след голямата почивка, днес съм цял ден на тръстиката. Извадихме малко картофи, сега варя кисели краставички, след това ще пека чушки. Имам чувството, че живеем, за да ядем.Stuck Out Tongue Winking Eye
Но...такъв е животът. Вчера поработих малко и в училище. В понеделник повече
Аз също искам да се видим. Ще се организираме, нали!
До скоро!

# 290
  • Пловдив
Димитрова Честит Рожден Ден! Жива и здрава, много обичана и всички много да те слушат. Balloon
Фло ако се осъществят плановете за следващия летен сезон наистина ще се преместим на морето. Grinning
Мис Ю само казваш кога и къде. Сега ще имам нужда от усмихнати модели Wink
И аз съм ЗА среща но след 28.09 ми започват курсовете и ще е натоварен графика. Както каза единия ми лектор - "Дано не те изгонят от вкъщи!" Dizzy Face

# 291
  • Пловдив
Явявам се на плаца за вечерната проверка! Чакам ви!

Димитрова, честита да си! Пожелавам ти най-вече здраве, защото без него нищо друго не е от значение!
Пожелавам ти успехи във всичко, с което се захванеш!
Пожелавам ти страхотни моменти със семейството, близки и приятели!

За среща съм с две ръце за, но на 7 дребният има РД, а на 18 - аз. На 9 и 10 ще идват майсторите, да монтират детското. 16 и 17 пък сме ги планували за вилата...
Абе, ако се решите нещо, ще нагласям графика според срещата Simple Smile

Лейди, изневеряваш на гарнизона Stuck Out Tongue
Голям мерак ми е и на мен фотографията, но засега само книги чета по въпроса Simple Smile Взех си един dslr и като му изщракам кадрите, ще запиша курс Grinning Харесала съм си един D70 и събирам пари "от закуски" Grinning

Изчезвам, че небето е моя отговорност Simple Smile

# 292
  • София
Хайде и аз на плаца за проверка и рапорт.

МЪНИЧЕ, нареждам се до теб Hug Като гледам и при мен, както при теб и при МИС Ю, септември ще е "горещ". Приемане на обект БАРАКА Joy от майсторите, ремонт на селската ми кухня, със смяна на мивка и шкаф и монтаж на миялна, среща с военни приятели у нас и... септември утече. Остава една единствена възможност - 30.09 събота. Силно се надявам фотографските занимания на ЛЕЙДИ да не започват в тази събота. Аз от 2.10 до 8.10 съм на балнеолечение в Хисаря. Боже, Боже, доживях и в такова мероприятие да се включа. Заедно с гаджето и с още едно приятелско семейство ще вървим на тунинговане. Тези лековити води в които ще се кисна, правели чудеса-влизаш баба, излизаш девица... Не съм ходила до сега там, ама няма и да питам, че да не ме наритате и да ме пратите в тиквите Joy.
Миличка, тази нощ ще спим спокойно, щом ти пазиш небето newsm52 . Дано матрос ДЖУЛИ охранява морето smile3548. Обезопасени сме на 100% Simple Smile

ЛЕЙДИ, ти сериозно ли кроиш някакви планове да се изнасяш към морето? Май по-скоро на шега ми прилича Wink Поздравления за това, че си решила да се захванеш с курса по фотография! От тук натам, ти ще си нашата фотографиня smile3509

ЛУННО ЦВЕТЕ, неее, ядем, за да живеем Simple Smile. ( като преяждаме, дали повече ще живеем newsm78 ) Wink След като имаш собствена реколта естествено, че ще я преработиш и съхраниш за зимата.

МИС Ю, казваш, че си му взела страха на твоето либе и какво ще си помислим за теб... Ами какво друго, освен, че си истинска жена Mr. Green!!! И ние сме така. Да не мислиш, че е по-друго? Нали знаеш, че мъжът е главата в семейството, а жената е шията. А познай кой върти главата насам натам. Чакам отговор Joy

Днес съм заработила един чувал сливи Simple Smile. Помните ли  приказката сливи за смет? Утре продължавам.

Хайде, лека нощ. ( тръгнах да пиша лека и спокойна нощ, но се отказах Simple Smile. Това важи за бабите Wink. На млади хора каква спокойна нощ ще пожелавам...Излагам се Embarassed )

# 293
  • Пловдив
За 30.09 съм свободна. Щеше да има бебешка среща но отпадна.
Фло изнасянето е с каравана Grinning Само за летния сезон де.
Шефа спи а аз почвам да си търся нов лаптоп, че сегашния горкия спича през 5мин. като пусна Фотошопа.
Мъниче добре си се ориентирала. Аз ей така скромно си мечтая за един Хаселблад!!! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 294
Здравейте,

Набързо пиша, че 30.09. за момента и при мен е свободна..
По-късно ще си поговорим, а сега изчезвам, с домакинска работа съм  се захванала... да си приключа и на спокойствие да си попиша с вас  Hug

Нещо от Дунди не чуваме отзив, да видим дали и главнокомандващият на гарнизона е съгласен.. Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 15:09 от Мис Ю

# 295
  • София
 thumbsupЧудесно, май улучихме десятката! И аз бързам. Днес никакви сливи няма да заработя Wink Доведоха ни Сладичка и баба започна да изпълнява заявки-палачинки, кус-кус, плодче, а чистенето ще почака. И утре е ден. Simple Smile Отивам да се разкрасявам, че после съм на среща с КГБ-то 4470

# 296
Благодаря на всички за пожеланията,направихте деня ми много много специален:heart_eyes:

# 297
  • Варна
Димитрова с голяяяямо закъснение Честит Рожден Ден.Да си жива и здрава най вече,да се радваш на двете си принцеси,а и на краля(къде без него),да те обичат и подкрепят винаги и във всичко.Фло аз не пазих морето,но имах достоен заместник,ММ беше дежурен,така че отвсякъде сме опазени.Аз утре ще имам честта да ви наглеждам.Лека нощ прекрасни момичета и вече се завивайте,че захладня,а Фей още не се е появила.

# 298
Добро утро
Джули благодаря ти
Фло,обещала съм да снимам скрина-ще го снимам не съм забравила но нещо ми отказа телефона и сега е на лекар да го излекуват:innocent:,като си го взема ще ви покажа и снимката

# 299
Добърр ден днес от мрачен Пловдив, нещо цял ден е облачно, опитва се да вали, ама надали.. Grinning

Да ви кажа, за рождения ден ми подариха една рокля, мислех че за 2 месеца вече ще ме е опънало от някъде и няма да вляза в нея, че като си се знам.. нооо, снощи я обличах, супер си ми е  hahaha

Фло, както винаги неуморима, а за децата супер баба..  Hug

Дундии, къде сии? Много работаа май ти се е събрала.. как върви санирането, напредват ли вече, сигурно от рано рано започват да работят и пречат малко сутрин, а сигурно и вечер, като си почивате след работа Simple Smile

Лейди, само кажи, че трябва да се упражняваш и да снимаш, веднага ще ти бъда асистентка.. Grinning обичам да се снимам, но не винаги излизам добре, на повечето не се харесвам..  Rolling Eyes

Хайде пловдивчанките, а и не само (и гости приемаме) в Лаута на PlovdivMezi - от 6ти до 10ти вкл., мисля, че ще е забавно.. аз утре почивам, ще е откриването, ще ида да видя за какво иде реч.. ще става ли веселба в квартала или няма да става  Party Party

Хайде оставям ви, да си доработя деня днес.. до скоро  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт