За края на септември нищо не мога да кажа, много ми е далечно още.
За празниците - тази вечер ми се искаше да отидем на концерта на филхармонията на пеещите фонтани, но преди това имам други задачи и не знам дали ще успея. А като гледам времето, ще ми измръзнат краката, със сандали съм.
Трябва да мина през банката да изтегля някой лев, че ми блокираха картата. С ММ сме теглили пари от банкомат в Несебър, на който са открили нещо и ни спряха картите. То това е било преди повече от месец, те сега се сетиха. ММ е добре, има две карти, ама аз съм само с една т.е. в момента съм без карта и съм финансово обезоръжена.
За другите събития на Лаута - ние може да отидем утре и евентуално в петък. После ММ ще ни пази, а сама не ми се ходи.
Иначе вдигането на скелето около блока е спряно. Работниците липсват - празнуват Курбан байрям. Но пък други работници лепят някаква вата по таваните на мазетата и слагат такава в празното пространство между последния етаж и покрива. Забава, около блока и във входовете трябва да се внимава къде се стъпва. Дали да не ни дадат по някоя каска...
Изчезвам, че и аз имам още малко работа.

В петък имаме едно излизане по женски+, но то е от късно, та преди това може да се мернем и към Лаута 
Окача се, че съм объркала датата, та днес вече отидохме - децата бяха супер доволни и като се прибрахме заспаха от раз
)
Ще пробвам да го сменя, но ще имам резултата на 19

Прибрахме се с гаджето, след едно малко бягство в нашия селски рай. Не си измислям като казвам, че там се зареждам. Земята, цветята, въздухът-всичко ми действа много добре. Връщам се преродена, отпочинала, въпреки свършената работа! А там работа колкото искате...Изрязах прецъфтелите рози, божури и лилиуми. Изпрах пътеките и всичко,което беше останало от децата. Прибрах си всичко от закрития селски кабинет. Подарих на селото стоматологичен стол и още един за резервни части. Имахме и майстори. Разхвърляхме кухнята-ще сменим мивката, че е чугунена и ми е връстница, ще сложим нов шкаф под нея. Взехме си миялна, та гаджето ще я монтира, но това ще стане при следващото ни отиване. Е, не си мислете, че само сме работили... Кафето си пиехме на люлката, на барбекюто-цър пър, вечер се качвах на втория етаж и гледах звездите. На село са всякаш по-едри и по-близо. Ако се пресегна и ще ги стигна...Прочетох Любовникът на лейди Чатърли, започнах да чета Денят на Чакала.

Периодът с тях все още е много труден, искат внимание постоянно, когато сме заедно и на моменти е изнервящо и обезсилващо, но си повтарям като мантра, че и това ще мине
Като си гледам постиженията тази година, направо мога да се пенсионирам, или пък да родя още 2-3 деца, че в хороскопа ми и без това има склонност към многодетие