Съпруги на военнослужещи - 23

• 81 198
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
МисЮ, тук съм. Чета, но имам много работа и не пиша.
За края на септември нищо не мога да кажа, много ми е далечно още.
За празниците - тази вечер ми се искаше да отидем на концерта на филхармонията на пеещите фонтани, но преди това имам други задачи и не знам дали ще успея. А като гледам времето, ще ми измръзнат краката, със сандали съм.
Трябва да мина през банката да изтегля някой лев, че ми блокираха картата. С ММ сме теглили пари от банкомат в Несебър, на който са открили нещо и ни спряха картите. То това е било преди повече от месец, те сега се сетиха. ММ е добре, има две карти, ама аз съм само с една т.е. в момента съм без карта и съм финансово обезоръжена.
За другите събития на Лаута - ние може да отидем утре и евентуално в петък. После ММ ще ни пази, а сама не ми се ходи.
Иначе вдигането на скелето около блока е спряно. Работниците липсват - празнуват Курбан байрям. Но пък други работници лепят някаква вата по таваните на мазетата и слагат такава в празното пространство между последния етаж и покрива. Забава, около блока и във входовете трябва да се внимава къде се стъпва. Дали да не ни дадат по някоя каска...
Изчезвам, че и аз имам още малко работа.

# 301
  • Пловдив
на PlowdiwMezi ще се мернем и ние, особено, когато пеят Сигнал Heart Decoration
Утре няма да е, че съм сама с децата - татито ще ни пази Simple Smile В петък имаме едно излизане по женски+, но то е от късно, та преди това може да се мернем и към Лаута Simple Smile
Събота и неделя съм с мебелисти тук - зависи кога ще приключат... Кухнята единия ден ми е монтираха до 23:30, но обещаха, че ще е готова и изпълниха обещанието Laughing

Не знам защо бях решила, че вчера е пети и разходих домочадието до другия край на града, за едно събитие Sweat Smile Окача се, че съм объркала датата, та днес вече отидохме - децата бяха супер доволни и като се прибрахме заспаха от раз Simple Smile Вчера ми се посмяха (НЕ) малко Sweat Smile

За 30 се оказа, че съм наряд (не знам защо си мислях, че съм на 31.09 Grinning ) Sad Ще пробвам да го сменя, но ще имам резултата на 19

# 302
Мъниче, честит рожден ден на големия батко! Да е здрав, щастлив и ученолюбив! По вода да му върви!
Отдавна не съм писала, но лятото така ни завъртя - ремонти по село, пътувания... и само ви наглеждах през тел. Вече почивката свърши и ще се явявам по-често. Имам първокласник и най-после вчера купихме всичко по списъците. Даже и раница си хареса. Сега остава да не му секне ентусиазма за училище. И една имунизация дълго отлагана.

# 303
Здравейте и от мен,
отпуската свърши и от вторник съм на работа.
Чудесно беше в Хисаря, леко хладно, но идеално за басейните в Калероя. Много сме доволни и пролетта отново сме там. Simple Smile

Честито на всички, които са имали поводи и съм пропуснала.

# 304
Мъниче,честит ти рожденник-много късмет и успех в училище
Чета ви редовно,но имах още един изпит и нямах много време да пиша,е сега вече го отметнах и него.
Ние вече сме готови за училище,накупихме си всичко от списъка и вече се усеща нетърпението на Джули.След като си подреди всичко в шкафа и започна да пита колко дни остават още,сега си ги отмятаме,но дано ентусиазма продължи и след 15 септември

# 305

"Добро утро!
Обичам неделите.Късното сутрешно ставане
Аромат на кафе.. Ухание на легло и Вкус на любов.И сутрешна усмивка за Вас...Всяко утро е необикновено!Всеки изгрев е омайващо красив и оставящ ни без дъх!Съзерцание без мисли и въпроси!Да си поемем дъх от зараждащата се светлина!Желая Ви много усмивки и слънчево настроение!Благословен да е всеки наш ден!Господи,колко е хубаво!Ухаят цветята за всички нас нека е слънчево в душите ни!Чудеса се случват...
"Всичко е добре, когато свършва добре" - гласи една стара народна мъдрост. Но със сигурност би било още по-добре, ако успееш и да започнеш добре. Например да започнеш деня си с усмивка. Усмивка, сервирана за закуска...
Чудиш се, какво ще ти е нужно? Отвори хладилника, виж с какво разполагаш и подбери от наличното онова, което ти се хапва в момента. Как да го направиш? Първо смеси по равни части желание, въображение и настроение. После вземи избраните продукти, подходящ съд за сервиране и дай воля на фантазията си. Тази "рецепта" е с гарантиран ефект. Желая ти вкусен и усмихнат уикенд!" by Ani Ivanova

Прибрах се момичета и пак работа и едно и също. Презаредих батериите People Ok Woman
Трудно се оправям с новата версия на форума - не става с картинките и емотиконите /ще проуча по-обстойно нещата/.

# 306
  • Пловдив
привет Simple Smile

Благодаря на всички за това, че сте се сетили Simple Smile ПОкрай РД-то и подготовката за училище минавам на бегом...
 Когато успявам, вече си ви чета, но през телефона писането ми е ужасно

# 307
  • София
Привет военни красавици! Hug Прибрахме се с гаджето, след едно малко бягство в нашия селски рай. Не си измислям като казвам, че там се зареждам. Земята, цветята, въздухът-всичко ми действа много добре. Връщам се преродена, отпочинала, въпреки свършената работа! А там работа колкото искате...Изрязах прецъфтелите рози, божури и лилиуми. Изпрах пътеките и всичко,което беше останало от децата. Прибрах си всичко от закрития селски кабинет. Подарих на селото стоматологичен стол и още един за резервни части. Имахме и майстори. Разхвърляхме кухнята-ще сменим мивката, че е чугунена и ми е връстница, ще сложим нов шкаф под нея. Взехме си миялна, та гаджето ще я монтира, но това ще стане при следващото ни отиване. Е, не си мислете, че само сме работили... Кафето си пиехме на люлката, на барбекюто-цър пър, вечер се качвах на втория етаж и гледах звездите. На село са всякаш по-едри и по-близо. Ако се пресегна и ще ги стигна...Прочетох Любовникът на лейди Чатърли, започнах да чета Денят на Чакала.
Няма да ви коментирам, хуквам по задачи. Радвам се на всички, които са поддържали жаравата в огнището. Hug Hug Hug
Хубав ден, милички!

# 308
  • Пловдив
Добро утро! Някой знае ли от кога стартира свободната продажба на карти за почивка за зимния сезон?
Благодяря!

# 309
  • Пловдив
Добро утро! Някой знае ли от кога стартира свободната продажба на карти за почивка за зимния сезон?
Благодяря!

Ако не е за най-натовареното време, може по всяко време да се обадиш в агенцията и да си направиш резервация. Даже не е задължително да са само 5 дни, може по-малко, може и повече.

Фло, за къщата на село направо ти завиждам. Аз никога не съм имала село, все в града съм живяла.
И ММ си мечтае за такава. Само гледа къде какво се продава и цъка с език. Някой ден, ако е писано, може и да му се сбъдне мечтата.

Покрай това саниране целият блок разчиства мазета и тераси. И ние в това число. Днес очаквам скелето вече да е стигнало и до нашите прозорци.

# 310
  • Пловдив
Благодаря dundi73

# 311
Благодяря!

Това, което е написала Дунди е вярно ,но то ще бъде в сила когато стартира свободната продажба на неусвоени карти за зимния сезон. В момента не е възможно ,защото не е ясно колко от картите ще бъдат платени. Срокът за плащане на зимните карти е 15.10.2017 г. Обикновено около 20.10 агенцията обявява на сайта си кога и в колко часа ще стартира свободната продажба.

# 312
Здравейте и от мен, момичета Heart Eyes

Не съм се вясвала от много време, но така се получи. И все пак успяхте да ме върнете във форума, че като го гледам се е превърнал в някаква тотална дупка, човек освен да си умира от смях с опите на рекламистите да му правят изкуствено дишане... Кой знае, явно за пред рекламодателите опитите са успешни. Аз лично не виждам за себе си вече никаква мотивация да влизам тук, жалка картинка. Но признавам си, по клюкарници с изцяло рекламна насоченост като цяло не си падам, аз съм един добър мъж като мислене, облечен в нежно женско тяло Laughing. Добре, че сте вие, да си ви понагледам.

Иначе ние с донските казаци сме добре. Ходят на градина и се чувстват прекрасно. Имат си нова стая и са много щастливи от това Wink Периодът с тях все още е много труден, искат внимание постоянно, когато сме заедно и на моменти е изнервящо и обезсилващо, но си повтарям като мантра, че и това ще мине Wink Малкият става все по-забавен, гръмогласен е като типичен Лъв, постоянно привлича внимание с децибели. Пее шумно и по улиците и дори се случва да ни спират непознати с коментари, че щял да става певец, като нищо Laughing Успявам и аз да посвърша нещо и почти съм си постигнала плана за годината Laughing откъм писане и превеждане. Имам още малко мечти за сбъдване по отношение на работата (не че за милата татковина този принос има някакво значение, живеем все пак в идиотска държава, в която професор се става с учебник от 120 страници...) и направо се чудя какви цели ще си поставям, като ги сбъдна и тях Blush Като си гледам постиженията тази година, направо мога да се пенсионирам, или пък да родя още 2-3 деца, че в хороскопа ми и без това има склонност към многодетие Mr. Green, а и великолепни ми се получават. Да са ми живи и здрави Simple Smile

Казвам веднага докато не забравя, че за среща съм винаги готов, така че ако организирате нещо, бройте ме и мен с един или двама придружители Wink

Оу, щях да забравя - момичета, за една приятелка питам Laughing, но кажете ми, тези от вас от Филибето, можете ли да ми препоръчате хубаво заведение с детски кът? По възможност някъде по-централно?

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 17:15 от Шехина

# 313
Здравейте и от мен,днес първи ден на практика и сега съм хем заредена от децата хем и леко шокирана,ноо май ще излезе от мен учител

# 314
  • Пловдив
Шехина, аз знам едно, но съвсем не е в центъра. Ноте ди вино / преди се казваше Бялата воденица, после Гладиатори/ Знам го, понеже ми е под носа. Иначе и двата ресторанта Сентръл парк. Единият е до самия детски кът в Цар Симеоновата градина т.е. паркът до централния площад. За други не знам, нямам малки деца, само едно голямо.

Общи условия

Активация на акаунт