Съпруги на военнослужещи - 23

• 81 199
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Дунди, мерси, душа - това Ноте ди вино изглежда страхотно, но май няма да им свърши работа, че не е в центъра. Ще видим тези Сентръл Парк Simple Smile Хубава вечер!

# 316
Добро утро, момичета!
Извинявам се, че нахълтвам така в темата ви, но имам нужда от помощ. Моля някоя мама с мъж в Афганистан да ми пише на лични!
Благодаря и прекрасен ден ви пожелавам!

# 317
  • Пловдив
Привет, любими мои (къде ми е гушкащата емотинка Sad )

Приключих окончателно с майсторите аз, поне докато не съберем някой лев, че фалирахме тотално Grinning Малките диваци вече си имат мебели в стаята и баткото от два дни не мога да го изкарам от там Revolving Hearts Много е щастлив, че си има вече бюро и постоянно пише/рисува/чете на него Simple Smile Дано и като тръгне на училище е така Simple Smile
Вчера бях на РС - входа беше безплатен, а изхода - само 30 лв Grinning ...малко ми беше странно, че съм на родителска среща, но от страната на родителя Grinning Живи и здрави да са - растат като гъбки Simple Smile
Утре да пристигнат само матраците и ще покажа Sparkling Heart

Шехина, за заведение с детски кът в центъра - само за Сентрал парк се сещам и аз... Кухнята и обслужването им са страхотни, имат и чудесна градина, ако времето го позволява. И вън, и вътре има детски кът. Аниматорките им са малко слабички, но пък децата се забавляват, а това е най-важното.
За Ноти ди вино - обстановката е добре, но обслужването и кухята са под всякаква критика.
Като цяло, в града има доста места, които са с позитивна нагласа към децата, но точно центъра е беден в това отношение.

За срещата на 30, ако има такава - за огромно мое съжаление няма да мога Sad Никакъв вариант, да се сменя Sad

Изчезвам, че съм обещала на съседчето, да помагам с организацията за утрешния и рожден ден Simple Smile

# 318
  • Пловдив
мъниче, вероятно говориш за Сентръл парк на тепето, ама той не е съвсем в центъра. На този в градската градина детски кът вътре не съм виждала, аниматори още по-малко. А децата играят просто на площадката, която е на самия парк.
В Ноте ди вино тази година не съм ходила. Там винаги са имали проблем с персонала, но пък за кухнята забележки не съм имала. Но той така или иначе не влиза в полезрението на Шехина.

Тръпки ме побиват с тази учебна година. Направо не ми се мисли какво ме чака пак. Още 3 години трябва да избутам.
Малко сте се изръсили. Една приятелка олекна със стотачка на родителската среща миналата седмица. А имат и униформа да купуват.
Дано ентусиазмът на баткото не се стопи бързо-бързо. Ама като знам за какво иде реч ... образователната ни система е под всякаква критика. Но това е за друга тема.

# 319
Здравейтее,

Чета си ви и аз, но тези дни нямах достъп до компютър и през телефона ми е по-трудно писането..  Rolling Eyes

Нищо ново около мен, събота и неделя в Благоевград бяхме, много яко си изкарахме.. в Понеделник вече бяха болна, гласа ми отиде някъде, надявам се още тези дни да се върне, че шептенето нещо не ми е по вкуса..  hahaha Днес не съм на работа, но от утре вече съм там.. днес поне се наспах след безсънният уикенд.. Ако знаете някоя домашна лесна за приготвяне рецепта за пресипналост на гласа, ще се радвам на съвет... иначе съм се заредила с хапчета де.. а вчера излизаме с приятелка и ММ и аз следователно се оплаквам с думите: " ох, гласа ми го няма, не мога да говоря" и ММ се обърна към нея и каза: " не я слушай, не спира да говори много, въпреки това"  Joy Joy ами такава съм си.. бърборана и половина  Whistling Rolling Eyes

Дунди, слагай щорите, да нямате сутрин рано публика на ставане, която да се е наредила по скелето  Grinning Laughing
Мъниче, пожелавам му успех на първокласника и ЧРД, че май аз пропуснах точно датата.. да ви е здрав и все така послушен Hug Hug
Димитрова, успех, винаги съм си мислела, че да работиш с деца е много трудно и се възхищавам на всички, които го правят.. а когато е с желание и любов това още повече си личи.. УСПЕХ!!
Фло, днес за теб..много  Hug Hug Hug Hug

Сега ви оставям, ще нагледам после пак, хубав ден на всички  bouquet Hug

# 320
Мъниче,вие евтино сте минали,нас ни одрусаха по 65 лв.
Мис Ю,не е лесно,но пък е много интересно.Днес вече започнаха да ме възприемат като учител и повече ме слушаха от вчера

# 321
Момичета, друго си е да получиш препоръка за нещо от лично ползвал Wink Много благодаря още веднъж! Знам, че на вас може да се разчита за съвети Wink

За родителски срещи ние какво да кажем, "богатите" по дефолт софиянци - в групата на големия миналата година родителите давахме "само" по 100 гроша... Всичко се изхарчи до стотинка - за тържества, играчки, подаръци за учителките и пр. Тръпна в очакване тази година с какво ще ме зарадват, че ме чакат и две РС вече, нали и ситното вече е в градинска група. Още от сега заради него съм се подготвила за битки - от ДГ не могат да ни обяснят защо, аджеба, постоянно спонсорираме детското заведение (което се смята за елитното в района ни), а бедните деца от групата на ситното играят на празна площадка без никакви съоръжения... Направо не ми се коментира повече.

А училищното образование не ми се коментира изобщо. Аз не съм му голям фен по принцип (поднасям чест и почитания към всички преподавателки в темата, знам, че сте разкошни учители, просто знам що за хора сте),, подобно на актрисата Рената Литвинова (и тя като мен го смята за потисническо като идея), но, какво да се прави -  необходимото зло. Ако децата ми излязат с приятели и с по-малко травми от училище, значи всичко е било ОК. На мен лично доста години след завършване на училище ми се присънваха гадните контролни по математика (по всичко друго бях отличничка, а по математика и майка ми се потеше с мен и пак на деня обърквах тъпите задачи, нямах никакво математическо мислене и разбирах само абстрактните задачи с функции и т.н.) и с облекчение се будех сутрин, установявайки, че никога повече няма да я уча и ще уча и работя само онова, което обожавам. Изобщо в университета и след него всичко е толкова различно.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 15:05 от Шехина

# 322
  • Пловдив
Шехина, Дунди е права - объркала съм двата Сентрал парк-а... Детски кът има в този на тепето, а в този в градската градина - не! Но пък храната и в двата е, да си оближеш пръстите Simple Smile

Казвате малко сме дали на родителската среща - в интерес на истината и аз бях приготвила едни 200 лева 😂😂😂 За щастие, сега събираха само за помагалата, а по-нататък ще се взима повторно каквото излезе Simple Smile

Днес цял ден режа и лепя... Напън съм готова и довечера ще си пия белачката на спокойствие  Simple Smile ...нищо, че и мен гърлото нещо ме стяга от 3-4 дни Simple Smile

Вървя към градината, така че Ви оставям, да не направя някоя беля ходейки и зяпайки в телефона

# 323
  • София
Привет военни красавици!
Може би е малко късно, но все пак стиснете палчета  fingerscrossedза едно наше момиче, което днес е на защита на дипломна работа. Късмет и успех мила СГГ. Вярвам, че всичко ще е наред. Не се съмнявам в теб thumbsup Чакаме рапорт!
На всички вас-искрено и лично newsm51

# 324
СГГ имаш палчета от мен,сигурна съм че ще се представиш блестящо

# 325
Стиснати палчета на СГГ и от мен! Да се похвали после, че вече официално е с тапия.

Аз се върнах преди малко от кафе с една приятелка - подобрих личния си рекорд с четиричасово споделяне. Понякога разбираш колко са ти липсвали подобни разговори...

Хубав ден на всички!

# 326
  • Ямбол
Здравейте, момичета! Честит първи учебен ден!!!!!! На децата да им върви по вода и на нас - да си ни железни нервите!!!!!!!! Днес е празнично, и си е хубаво, дано цялата учебна година мине по мед и масло!!!!
Аз все още съм в жестокия ремонт, страхотия.......затова не успявам да се появя тук..... Прегръщам ви всички!! Лек и успешен ден!!!

# 327
  • София
Привет мои мили военни момичета! Hug

НА УЧИТЕЛКИТЕ В ТЕМАТА - ТЪРПЕНИЕ И С ОБИЧ ДА УЧАТ УЧЕНИЦИТЕ СИ! НА ДЕЦАТА - МАЛКИ И ГОЛЕМИ, С ТРУД И УПОРИТОСТ ДА ОВЛАДЯВАТ НАУКИТЕ! ПРЕД ВСИЧКИ ДА СВЕТИ ЗЕЛЕН СВЕТОФАР. НА ДОБЪР ЧАС!

Дааа, никога не е късно да се учи. Възрастта не е порок! Да се похваля, че реализирах отдавнашна своя мечта-либето ми ще спи до студентка...До тук всичко което съм правила е било подчинено на думичката ТРЯБВА! Дойде време да направя нещо за себе си! От много години исках да уча Психология. Е, най-после времето ми дойде. Отивам преди няколко дни в Деканата и питам - ще приемете ли документите на една 66 годишна кандидат студентка, а служителките се опулиха ей така Rolling Eyes и казаха, че до сега не са имали такъв казус. Аз обяснявам, че в обявата за кандидатстване не е упомената възрастова бариера, а те пак се чудят какво да ме правят newsm78 Ама и аз не се отказвам-казвам им-по-добре сега ме приемете, че догодина ще съм с една година по-стара  hahaha Joy Накрая решиха да напиша запитване до Шефката на факултета.  И ето ме днес на събеседване, с една много мила и приятна дама, а след събеседването ми казаха кога да си купя студентска книжка, да занеса 3 снимки и торбичка с пари. Е и дипломата ми от следването гледаха, а с нея определено се гордея - 5.75 от четири държавни изпити. И така, ще уча Психология на здравето-една много нова специалност, открита миналата година. Магистърска програма за магистри стоматолози, медици, фармацевти и социални работници. 5 семестъра! Ами СГГ е вече Магистър, Димитрова е на финалната права, сега аз да поема щафетата... След мен, може би и други...

Отивам при гаджето да полеем събитието. Благодарна съм на семейството ми, че всички единодушно ме подкрепиха. Ще се постарая да не се излагам Wink само Господ здраве да ми дава! А вие ще стискате палци, когато имам нужда от вашата морална подкрепа. Simple Smile

Искам да благодаря на ШЕХИНА, за съветите и помощта. Не успяхме да се видим на кафе и да поговорим, но и разговор по телефона ми помогна. Шехина,  черпенето е от мен! Hug

# 328
Честит първи учебен ден,на всички!Момочета моля за съвет,всяка година на прегледите в поделението ММ е с високакръвна захар,и се почва ходене по лаборатори.Сега е имал и захар в урината,и искат да го пускат в военна болница.И ми е притеснено на частни независими лаборатории всичко е ок с военните не.

# 329
  • Пловдив
Да им е по вода учебната година на учители и ученици. Нека ентусиазмът на първолаците да ги държи възможно най-дълго. Но на първо място нека всички да са здрави.
Фло, чудесна идея да учиш. Поздравления за ентусиазма.
Радинка, лабораторията в болницата е нещо по-различно от изследването в поделението. А и по-добре да се провери всичко там. Със захарта шега не бива. При нас в Пловдив дори и между отделните лаборатории има разлика. И всеки лекар си има предпочитана.

Общи условия

Активация на акаунт