Хайде сега лека нощ и спокойни сънища
Само дето съм си изгубила вълшебната пръчка, та се наложи всичко да правя по традиционния начин.
За обяд зеленчукова крем супа, пилешки хапки със сос от сметана и повечко копър. За гарнитура - пържени картофки. За десерт - сладолед. 

Ние сватба не сме вдигали с благоверния - чакаме да пораснат още малко шаферите и тогава 
Има още време, пък и всичко е свързано с финанси, та раничко е още да говоря по темата 
Тази година пък, майка ми реши да си даде почивка и напусна работа - сега е с внуците на вилата, а ние приключваме със строително-ремонтните дейности и след морето направо се нанасяме в новия апартамент 
При нас ако оставя баткото, да приспива малката, няма да се спи
Макар че вечер ме отменя вече и чете приказките той 

Тази година, ако изобщо успеем, да отидем на вилата, то ще е едва за някой друг уикенд
Много ми липсва
По принцип съм си балканско чедо аз - предпочитам почивката на планина с преходи по пътечки и чукари пред лудницата на морето, но докато децата станат достатъчно големи, за да ходят сами, ние щше ги придружаваме.
Финалът е все по-близо 

...Аз и тази година няма да съм слаба на плажа - ще съм чаровна 
щом до чистенето стигнах 
Малките още не са я виждали завършена, защото са на вилата с майка ми, но предполагам, че ще им хареса 

май си пада и бунтарка!

Ти си топ ъф дъ топ!!!
ще ме извинявате.
Сега в Сряда ще правим прощъпулник иии пак леко се отнесох с подготовката
Абе трябва да стана един парти организатор аз. И за да е още по весело човечето е с ангина и сега сновем Димитровград-Пловдив за туширания и прегледи. ММ най-накрая се освободи от камъняците и даже замина пак за границата, кофти е че няма да е тука за прощъпулника ама....военна съдба! Бяхме малко на моренце инцидентно с Ивачето докато тати беше в болницата, супер си изкарахме, то пясъка и водичката голяма работа били.