Съпруги на военнослужещи - 23

• 78 461
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Оф, Дафинов лист и аз не го обичам студа...И днес уж наваляло, уж сняг, ама дискомфорта ми е повече от снежните вълнения...Ето сега друго е като грейне слънце...

Джули, 100 лв увеличение при 10 % ръст на заплатите може да се получи при войници с доста стаж...Не е това начина да задържат хора на работа...Преди време ще ходим командировка и се оказва, че бензин има, километри има, тойоти има, обаче  шофьори няма....

Почивните дни при нас бяха под знака на Гришо...Добре му се получи и хубави емоции донесе на българите... Grinning..У нас всички доволни... Grinning

# 646
Здравейте и от мен момичета,

при мен нищо интересно, работа, деца.
Започнах режим от миналата седмица, че пак се освиних. Въртя си едни 5-6кг нагоре, надолу и това си е. А иначе са общо 15кг за сваляне. Simple Smile

Гледам сте коментирали заплащане, бонуси.
И бонусите и планираното увеличение на заплатите са смехотворни просто. Ще им хвърлят по едни 200лв., които изчезват точно за 10мин ако човек влезе да си плати сметките.
А увеличението на заплатите пак няма да навакса нивото от преди няколко години, преди да орежат почти всички допълнителни възнаграждения.
Тогава ММ падна от 1200лв на няма и 900лв.

# 647
  • Варна
За това казах да ме поправиш ако греша, просто това се коментира при нас. И определено не казвам, че по този начин ще задържат хората на работа и съответно да попълнят липсващите бройки. Както казах това увеличение е крайно малко както и бонуса, който се спряга, ако изобщо има такъв. Аз отново ви пазя така че спете спокойно. Лека вечер на всички.

# 648

Добро и тонизиращо утро приятели! Пожелавам Ви прекрасен, усмихнат, весел и щастлив ден!

# 649
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО! Да сте благословени, да живеете в мир, любов и разбирателство.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, Hug

# 650
  • Пловдив
Привет банда!

От сутринта се мотая около печката, но наготвих подобаващо - мога цял полк да посрещна и за всеки по нещо има Grinning

Честит празник на християнското семейство!
Благодаря на Дафиново листче за кафето! И ще си позволя, да я заместя в духовната храна

Семейството е всичко в този свят,
утеха да намериш в силно рамо,
и детски глъч на щастие богат
да те събужда със усмивка сутрин рано.!!
С желание да пускаш хвърчила,
във длан да стискащ детската ръчичка,
и радостта във детската душа
да те накара да забравиш всичко.
Да се прибираш вечер уморен,
да те прегръщат две ръце, които
тревожат се за тебе нощ и ден,
и да те милват с обич във очите.
Семейството е всичко в този свят
обичайте любимите си хора,
ако мечтаете за тази благодат,
раздавайте до болка, без умора.!

Слънчев (поне в Пловдив е такъв) и усмихнат остатък от деня ви пожелавам и приятна вечер със семействата!
Сега отивам да стягам тоалети, че за довечера имаме официална покана от групата на малкото диваче - ще отбележим днешния празник в градината Simple Smile

# 651
''Сряда, обвита с мъгла,
скрила предизвикателства, но не и вдъхновения.
Трудно се излиза в утро, лишено от думичка "свежест",
което иска дълго събуждане, бавно кафе, нова книга и карирано одеяло, отложени за събота...''
Добро да е!

# 652
Както ми беше криво тази сутрин, Дафиново листенце ме накара да се усмихна..
Благодаря! Gift Heart

# 653
  • София
Привет военни момичета!
Аз пък получих заряд от бабите и върхът на удоволствието ми беше написаните няколко думички от ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ.  Hug
МИС Ю, разкарай всички кривини и се усмихвай. Толкова много ти отива да си усмихната. Даже не мога да си те представя намръщена Simple Smile
МЪНИЧЕ и "твоето" стихотворение си го преписах. Сгряващо душата е Heart Eyes
Отивам да се уча, та добро да сполуча Wink
Желая ви спорен ден. При нас слънчицето ту го има, ту го няма. Не е студено-само за разходка е времето.

# 654
Дунди,не се сдържах.. да ти дам идея 😁😁😍
Сети, а ти имаш ли пакостници.. 😘

Момичетаа, лека вечер от мен и много прегръдки.. 🤗

# 655
  • Пловдив
Тук съъъъм :пак гушкаща емотинка:

Днес оползотворих заплатата, аккто само една жена може - до стотинка Laughing Mask Но пък напълних чувала на Дядо Коледа и сега остава само да опаковам Simple Smile Доволна съм от себе си Simple Smile

Сложих и рога на благоверния Satisfied ...така де - на колата Simple Smile Едни еленски и голям червен нос - много сладка стана така колата Grinning 4 години им се каня и все не взимам, но днес като видях...ами не можах да устоя Grinning

Отивам да стягам кутията на ученика за утре и се хоризонтирам Simple Smile Лека нощ и утре само усмивки!

# 656
  • Пловдив
Добро утро от Боровец,
Само да кажа, че пак уцелихме купон. Та и изпълнители от ансамбъла на въоръжените сили имаше т.е Орлин Горанов и три дами. Дзверът се накефи. Тя е в нелегалност тия дни. Хвана балкана и отърва 2 дена от училище. Ама да не чуе някой.
МисЮ, нямам място за такава клетка, но ако до Коледа са затворили и източната тераса, ще си сложа елха там. Другият вариант е да е полегнала, поне да не я бута.
Иначе за Олимп - топло, чисто, работеща сауна. Навън има сняг, колкото да си намокрим дупетата и е студено.
Лек ден на всички, ще разбутвам ММ, че ми се пие вече кафе.

# 657
Добро утро
Дунди моята приятелка си беше вързала елхата да види от тавана.Е не е заради коте а заради детето но мисля че и срещу коте ще действа
Мъниче като едно примерно джудже си помогнала на дядо Коледа:grinning:
При мен нищо ново.Утре последно съм в градината и ми е много тъжно но се надявам като завърша да се върна там
Оставям ви че чувам от бебе фона Мама

# 658
  • Ямбол
Здравейте момичета,
Вие все още неизменно сте тук, а аз съвсем се изгубих и сигурно даже сте ме забравили. Виждам че някои даже вече си почиват и благородно им завиждам. Ние най накрая благополучно, след три месечен ремонт се нанесохме в новото жилище (което впрочем беше и причината да не се вясвам тук)....Е все още има да се подрежда, чисти, да се редуцира багаж, да се доизнесат и разчистят натуриите или както казваше едно време баба ми - тамазлъците които сме събирали с годините...
Всички сме добре , макар че точно когато беше великото местене малкото ми зверче се разболя от Скарлатина и ада беше пълен....
Много прегръдки мацки....дано вече по често успявам да ви навестявам..

# 659
Danity, много бързо сте сколасали с ремонта, браво!
Момичета, Лунно цвете, дали около 15.12 ще има сняг на Банско? Искаме да водим малкия, ако може и хотел да препоръчате, ще е супер. Той още е болен и си е у нас, мен също ме хвана алергия и съм в пъпки, много сърбят, ей! Дано вече минава,че и диетата ми омръзна.
Бързам да пъбликувам, пе ще ми падне батерията.

Общи условия

Активация на акаунт