Съпруги на военнослужещи - 23

• 78 456
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Сети, на 16.12 ще откриват зимния сезон, така че трябва да има сняг. Поне в планината ще има. Погледни в интернет хотел "Тринити", който е близо до центъра на града, хотел "Стражите" е близо до началната станция на лифта. Там има басейни. Зависи какво търсиш. Има и доста къщи за гости.
Днес си говорихме с дъщеря ми колко ни липсва красотата, спокойствието и чистия въздух на Банско. Но сами сме си избрали да станем столичани.
Дунди, работят ли някои съоръжения на Боровец?
Лека нощ от мен!

# 661
  • Пловдив
Момичета, на Боровец почивка НЯ-МА. Не знам как все така ги олучваме тези неща. Снощи половината ансамбъл на въоръжените сили, тази вечер другата половина. Купонът е супер. Храната обаче е ... зле. Т.е. продуктите са кофти.
Лунно цвете, нищо не работи в курорта. Сняг има на усойните места и на високо.

# 662
  • София
Ееее ДУНДИ, то не може хем да си на БАровец, хем сняг да искаш да има, храната да ти е хубава, продуктите да не са кофти, пък и цял Ансамбъл да искаш... Къде дават така? newsm78
Сняг имало по високите и усойни места. Маце, ти да не би да искаш в леглото да имаш преспи? Mr. Green
Храната не била хубава. Ами знаят готвачите как да ви изваят елегантни фигури Mr. Green
Кофти продукти-кофти "рънъ" Знаем, че рънъта праи бУрбътъ, ма вие не сте отишли там да се борите с белита мечки, я.Mr. Green
За к'во ти е цял Ансамбъл? Ей така, на час по лъжичка е по-добре:35: Като го разфасоват баш Ансамбъла на малки ансамбълчета, ще има разнообразие за цялата смяна Mr. Green

Дунди, днес ти си ми на мушката Wink
Другите "писателки'' ги гушкам за лека нощ Hug Е, и за теб има една гладна, полузамръзнала, но затова пък, цяла прегръдка Hug И една за красавичката  Simple Smile Hug

ДАНИТИ, какво говориш? Как ще те забравим? Три месеца ремонт си е направо постижение! А добре сте се нанесли в новата си къща welcome Да сте много щастливи! Изхвърляй смело, та да освободиш място за нови неща.

Май не се похвалих, че от снощи си имаме гостенки-щерката и най-малкото чаве. Е при нас винаги е весело! Един си тръгва, друг пристига...Сега вече дините дето ги нося под мишница се увеличиха с още една.  hahaha Joy Joy Joy

# 663
  • Пловдив
Фло, туй количество сняг ми е перфектно. Ски не карам, сноуборд също. В леглото още по-малко го искам, ще премръзна. Аз тук на сауна ходя да постопля кокалите, че зима идва. Joy
Ансамбъл на части е перфектно. Че ако са всички, място няма да има в ресторанта, ще трябва отвън да пеят, ама е студено. Stuck Out Tongue Winking Eye
За храната обаче е редно да се направи забележка и ти гарантирам, че ще го направя. Не е редно да сервират пожълтели краставици, стар лук, пилешка пържола като подметка, която мирише на риба, понеже преди това са пекли риба за банкет. И това се сервира и на деца. Иначе персоналът е един и същ, усмихнати са, учтиви, но някой е заредил боклуци. Това че се води социална програма, не означава, че почиващите са прасета, на които може да се даде каквото и да е било за ядене. Не е редно.
Като прочетох, че имаш гостенките, реших, че идват да ти помогнат, та да имаш време за четене, а ти още една диня. Ама той сезонът на дините мина, докога ще ги носиш. Пусни някоя.
Хайде лека нощ, че то стана утре.

# 664
Добро утроо,момичета.. Дафиново листенце зарежда винаги перфектно с духовна храна сутрин,нека аз малко да наруша традицията и да ви кажа,че е време за кафее,вижте го младежа, чака вии 😃😃

Петъчно да е! Хубав ден и приятен уикенд! 😘😘😘

# 665
Мис Ю, инфаркт ще ни предизвикаш Wink.
Добро утро!

"Магията е да се научим да живеем днес. Днешният ден е всичко, което имаме. Да осъзнаем колко е красив живота и да го изпълним с радост, обич и светлина. Прегърнете го и го изживейте още днес. Живейте сега, усмихвайте се сега, радвайте се на всичко, което имате днес и се борете за всичко, което искате да имате утре, защото колелото на живота не се върти назад и времето не спира при вчера. Бъдете винаги себе си и винаги слушайте сърцето си. То знае! Понякога е трудно, понякога изисква много усилия, понякога е рисковано, но винаги си заслужава!"

# 666
Честит имен ден на Кати! Бъди жива и здрава! И нека твоите момчета те обичат все така!
Честит имен ден и на внучката на Фло! Нека бъде здрава и да осъществи всички детски мечти!
Честит празник и на останалите празнуващи! Да бъдат благословени!
Слънчев петък, момичета. Ще си купите ли нещо от прословутите намаления?

# 667
  • София
Привет военни момичета.
Вместо торта поднасям една много любима моя песен, която никога не слушам равнодушно и две сълзички издайнически се търкулват от очите ми...

ЛУННО ЦВЕТЕ, благодаря за хубавото пожелания към моята внучка. И аз й желая здраве и късмет. Да сбъдва мечтите си. За сега мечтае да тренира художествена гимнастика и добре й се получават упражненията. Напредва учудващо бързо. Треньорката й е българка и много я хвали. А Кати се старае още повече. Сега само не може да реши за коя от двете си Родини да се състезава Simple Smile. Съвсем скоро беше казала на майка си-предпочитам да съм не толкова красива, а да съм креативна.

КАТИВИТА, Честит имен ден! Бъди здрава, а всичко останало е въпрос на организация!

# 668
Благодаря на Лунно цвете и Фло за пожеланията!
На българо- австрийската адашка-здраве ,късмет и да се гордее с красивото си име!

За хотелите в Банско и храната на Олимп-в понеделник повече ,че купона тече с пълна сила. ..

# 669
Кати, от мен на патерица Честито,бъди здрава,успешна и обичана! 🎊🍾🎊
Аз ви пожелавам приятен уикенд, а аз днес мисля да съм така:

# 670
  • София
Привет военни момичета. wavey
Да ви нагледам какви сте ги вършили днес.
КАТИВИТА след купон навярно си почива, а МИС Ю без да е била на купон си мързелува Mr. Green. Ясноооо, днес е ден за почивка. Е да, ама не. За мен не е. Цял предиобяд изкарах на тръстиката. В един промеждутък отидох в съседния на кабинета ми магазин за обувки и макар, че е не е петък, ми продадоха два чифта боти и ботушки за скромната сума от 70 лв. Направо съм на биг далавера - 15 лв. След това софийската чета от готини бабета, имаше среща при Дядото. ( ами то при дядо ще ходим, къде другаде Wink При този младеж, детови чака според Мис Ю вървете вие Wink). Съвсем скоро поканих да се присъедини една мацка, която отдавна ни чете, но не слиза от клона да се включи в нашите бойни редици. Аз я поканих, а тя взе, че прие и заради нея днес организирахме срещата. Дойде, донесе ми красиви бели хризантеми, а аз я посрещнах с червена роза. Много мило беше.
А у дома-вили и могили. От снощи съм с две внучета, а утре ще ни доведат и бабин Убавец. Синът и снахата спечелили някаква награда и отиват да си я изконсумират. Е що пък на мен не ми се падне такова нещо??? На мен все ми се пада да посрещам и да изпращам, да дрънкам тенджерите и тавите. Ама така е-кой за каквото е учил.
Изчезвам, че да слагам чаветата да спят. Гаджето вече го приспах Mr. Green След това нощта е моя. Правя си домашните задачи. Не е шега работата.
Лека нощ милички Hug
Забравих да ви кажа, че една баба ни уреди с един фантастичен препарат за почистване на фурни, скари, грилове и конвектомати. Наш, роден препарат, на ХМИ Велико Търново. Погледнете го-струва си. Награбихме по няколко опаковки Simple Smile Само е за  домакини, които не искат да се морят, а печките им блестят като нови Wink

# 671
  • Пловдив
Бооооже в кухня 2кв. боНба е паднала. Един тир няма да ми стигне сигурно. Joy

# 672
Добро утро! Фло, ти си неуморна Hug

Неделя
Неделно утро. Сладка тишина.
Кафе в леглото и блажена леност.
Промъква се искрица светлина
страхливо през пердетата дантелени.
Блести в очите. Топла и добра.
Ухае теменужено постелята.
Намига от стената календар,
белязан от червеното в неделята.
А тя... изтича. Сякаш е сълза.
Изплъзва се смутено между пръстите.
Закуската. Разходката. Пазар.
И мигове, невероятно къси.
Почивка. Телевизия. И смях.
Отвън врабченце с вятъра споделя.
Опитах да го хвана. Не успях.
Отиде си и то като неделята.
Нели Вангелова

# 673
Добро утро, момичета!
Дафинов лист, благодаря ти за красотата,  която споделяш с нас рано сутрин. Зареждам се с усмивки и добро настроение.
Фло, сподели с нас името на препарата. Не може само КГБ да знаят тайната на чистотата.
Момичета, желая ви да се насладите на облачния неделен ден. Аз проверявам поредните тестове, но пък вчера си отпочинах добре.
Спокоен ден от мен!

# 674
  • София
Привет красавици!
Сутринта ви нагледах, честно казано най-вече заради очакваното стихотворение от ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Освен нея, няма други ранобудници. Мило ЛИСТЕНЦЕ, пак разнежи душата ми Hug
Как да съм уморена, след като толкова погледи в мен са вперени. Един иска едно, друг - друго. Абе веселба си е Wink
Преди обяд ходих на Куклен театър с внучките, сега доготвям обяда, а след обяд ще уча. Организация му е майката. Когато учих стоматологията беше пей сърце-тате носи, мама меси, да живей труда! Много съчувствам на ДИМИТРОВА и СГГ, които са се нагърбили да учат с мъже и деца на главата. Момичета, винаги има и някои, които да са по-зле и от вас. Ей ме на-пример, та дрънкам Simple Smile. Мъж, деца и внучета Joy
Горе главата, ще се справим!
Някой казал ли ви е днес, че ви обича? Едва ли съм първата, но така ми дойде, СПОНТАННО, както казва ШЕХИНА Simple Smile
ЛЕЙДИ, след като оправиш твоите 2 квадрата кухня, изпрати самосвала и у нас-ще има бая много работа hahaha Joy
ЛУННО ЦВЕТЕ, ние се шегувахме с тези, които поръчаха по 3 - 4 опаковки от препарата ОВЕНЛОРД, че  това не говори особено добре за тях като домакини Mr. Green И аз си взех 4 опаковки Mr. Green ( за снахата, за село и за тук-да не си помислите нещо лошо за мен Wink) Имам дистрибуторка, която ми снабдява разни неща от тази фирма, та може на нея да поръчам, ако искаш.
Отивам да храня чаветата newsm63

Общи условия

Активация на акаунт