Аз рибка обичам много всякакъв вид и по всякакъв начин, но тази година ще сме на гости на шаранче.. аз вкъщи няма да приготвям..
Приятен ден от мен! 😉😉
та такива работи.

Снахата приготви всичко, аз - само десерта ( прословутия кокосов сладкиш, по желание на внука ) Изкарахме много добре. Само да ме чуе някой да се оплаквам от снахата

Звучи ли ти оптимистично?
Моите деца нали са с малка разлика, та кажи речи 4 години след сватбата си стоях у дома и се разправях с пелени ( нямаше памперси ), каши и киселчета, супички и пюрета. Квасех и кисело мляко. Но и това минава. После идва един светъл период. Минали са кашлиците и сополите в градината. Вече са на училище-хормоните още спят. Родителите ти -все още млади, живи и здрави. Ей това ти е светлия период! После... За сега спирам до тук. Нека постът ми завърши обнадеждаващо.
Споко миличка 

После пак ми взъняха, че ще съм за полети,
Ставам и поглеждам - изредили се половината колеги да ми звънят и си викам, айде, сгафих нещо... Оказало се, че в крайна сметка пак ще съм на работа, но само нощна. Та така - за 4 часа трябваше да свърша предвиденото за деня и вечерта... Е, не ми е за първи път, да съм под пара
междудругото, все повече се убеждавам, че така съм много по-продуктивна 
Ще се опитам, да го вмъкна в графика