Ние сме на село и времето е супер топло, ще ни изненада снега май май.
Айде пишете по активно че да напраеим коледна темичка.

остана само елхата. Беше предвидена за днес, но сутринта като видяхме какво слънчице се беше показало и не му устояхме - направихме един "чакалък" по главната с приятели
Децата (и техните на възрастта на нашите) се налудуваха и измориха достатъчно, за да може малките да спят, а големите да учат на спокойствие следобед 
А докато баткото четеше и повтаряха с малката, аз се захванах, да се вихря из кухнята и да направя едни вкусотийки по бабина рецепта
Няма да споменавам какво, заради Ети, но станаха чудесни

Ти да видиш
) А следващата седмица ще съм на изпит при професорката. Разузнаването донесе, че там нещата съвсем не са по мед и масло. Като му дойде времето ще стискате палци, та Пена мома да излезе. Тази приказка е закачка, валидна за случаите, когато всичко трябва да е наред. Пена съвсем не била мома, ама за пред младоженеца родата се мобилизирала, та като мома я представили 

Ще стискаме палци. Чета, че украсявате, дано и при мен дойде малко настроение и да сложа елхата.
!
Или пък мързел ви е налегнал

Виното май не е много Розе, ама няма значение. Вино е и сега му е времето 
Иначе имам един калкан във фризера, нацелих го на супер намаление в магазина преди известно време.