Бретарианство/соларно хранене - възможно ли е?

• 52 678
  • 688
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На времето тук(http://forum.zemianazaem.com/index.php?action=printpage;topic=66.0) бях чела колко яко е да ти спре цикъла

# 166
Котките са хищници и нямат цикъл...

Между другого, въобще не е яко да нямаш цикъл- имала съм три големи периода на лактационна аменорея и извън малкото удобство да не се занимаваш със самия цикъл, през останалото време има лошо настроение, липса на либидо и повишен апетит.

# 167
  • Sofia
Бях чела някъде интервю на нашия слънцеяд-таксиметровия шофьор...беше споменал,че пиел вода и си пийвал често и уиски 😕

# 168
  • София
Чудя се, защо с всеки изминал ден, хората започват все повече и повече да вървят срещу природата си  Shocked

Защото са минали 70 години от Втората световна война и на практика болшинството от населението в Европа (а в САЩ изобщо не се е водила война на тяхна територия и не е имало глад) няма спомен от нея, още малко и последните живи съвременници ще измрат. На такива лекета им трябва една хубава разходка из някой концентрационен лагер, да видят какво са преживяли хората там, да им покажат филмчета и да прочетат какво е било по време на окупацията и блокадите на някои европейски градове. Да им спретнат едно реалити тип "концлагер", да ги видя тогава как ще се хранят от сУънцето.

# 169
един глупав въпрос имам, понякога нямам апетит, имам много работа и не съм се хранила цял ден, за това се сещам от болката в стомаха, вода пия непрекъснато и много, как се справят с този проблем, щом има болка значи имам проблем, а за това как се заспива гладен , нямам идея  Shocked, как се получават язвите, не съм наясно, това е също толкова опасно, както и храненето само със зеленчуци сурови или плодове,
И аз това се чудя . newsm78
Като гледам в  ютуб какви бъркочи ядат едно семейство българи суровояди и ми иде да повърна.
Че и децата си така ги хранят .Бъркочи от плодове и зеленчуци смлени в блендери и с много лимонов сок или оцет .Няма грам сол , зехтин .Пасат , по точно смучат смутита .Никакво варене , печене и прочие.
 ooooh!Откачена история .И се говори само за зелении , храна ... намила нон стоп какъв бъркоч е разбъркала днес.Смила и корите на дините и пъпешите .Малкото дете на 6-7 години и то облъчено от майка си , вдига пръст нагоре доволно от бъркочите на мама.
Горките им деца , родителите им са за съд и отнемане на децата ако ме питате мен . Twisted Evil #2gunfire

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 20:11 от Markrit

# 170
Ей този индивид ме запозна със сухото гладуване, направо пращи от здраве (психично също), изтрепал е всички бактерии до крак:

https://www.youtube.com/watch?v=4LqQ2e_Gz84 Whistling
Този има вид на всичко друго , но не и на здрав човек.Нито физически , нито психически. ooooh!

# 171
На времето тук(http://forum.zemianazaem.com/index.php?action=printpage;topic=66.0) бях чела колко яко е да ти спре цикъла

#Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Ами да се бяха родили котки или други добитъци, щом не щат цикъл.  Grinning Ама пък на котките им се налага да хапват месце.  Grinning Grinning

# 172
  • Sofia
Markrit, знам за кои говориш....бащата е лекар,само той изглежда що годе нормално,а уж и той е на такава "храна",децата и майката имат измъчен и болнав вид...странни са ми и на мен

# 173
  • София
тазивечер в едните новини един юноша бледен и изпит обясняваше завеганството, че СЗО било казало, че е полезно за всички, включително за бебетата.
А друг път съм попадала на някакви, които се мъчат данаправят котката си веган. Горкото животинче.

# 174
Markrit, знам за кои говориш....бащата е лекар,само той изглежда що годе нормално,а уж и той е на такава "храна",децата и майката имат измъчен и болнав вид...странни са ми и на мен
Peace
Майката е пълно куку според мен. Crazy Sick Twisted Evil
За тях говоря , да.

# 175
Сега се сетих имам познати, фенове на пречистването,хапват здраво и в един момент се " пречистват" 1 седмица на вода и чай, чувала съм как им свирят коремчетата, дъха им е ацетонов и твърдят за съня, че спяли като бебета и имали сила, до сега не им вярвах и за мен са куковици

# 176
  • София - Рим и обратно
Peace
За тях говоря , да.
Тя тая вече на човек не прилича. За децата ми е жал, на скелети приличат и все нещо джвакат на снимките. Абсолютно всичките й снимки у фейса са свързани с храна - хотелска стая от почивка натъпкана с броколи и органик салати.... Не, хич не е обсесия.

# 177
Чудя се, защо с всеки изминал ден, хората започват все повече и повече да вървят срещу природата си  Shocked

Защото са минали 70 години от Втората световна война и на практика болшинството от населението в Европа (а в САЩ изобщо не се е водила война на тяхна територия и не е имало глад) няма спомен от нея, още малко и последните живи съвременници ще измрат. На такива лекета им трябва една хубава разходка из някой концентрационен лагер, да видят какво са преживяли хората там, да им покажат филмчета и да прочетат какво е било по време на окупацията и блокадите на някои европейски градове. Да им спретнат едно реалити тип "концлагер", да ги видя тогава как ще се хранят от сУънцето.

Абсолютно!

Цитат
За мен е невероятно, че зрели хора вярват в приказки за Дядо Коледа. Цялата ни система е създадена да приема храна и вода и да изхвърля после ненужното, клетките ни се хранят с вещества, минерали, соли, витамини... Съжалявам, това дори не е вяра или наивност, а чиста проба глупост.
+100
А моля ти се, това са тези от типа, които вярват, че Земята е плоска и че има гигантски заговор и всички снимки на НАСА и т.н. са лъжа и са конспирация, срещу "факта", че планетата е плоска. И не са малка група между другото. Така че не ме учудва, че някои хора вярват, че може да се кара само на слънце, без храна.

# 178
  • sofia
Peace
За тях говоря , да.
Тя тая вече на човек не прилича. За децата ми е жал, на скелети приличат и все нещо джвакат на снимките. Абсолютно всичките й снимки у фейса са свързани с храна - хотелска стая от почивка натъпкана с броколи и органик салати.... Не, хич не е обсесия.
Кои са? Загриза ме любопитство...
По темата...Тезата за подобно съществуване е толкова абсурдна, че е излишно да коментирам...
А за останалите извращения в храненето...дори да живееш по-дълго и здравословно...то...не си струва. За мен. Обичам храната. Тя е едно от хубавите неща на живота!:)

# 179
  • Mediterraneo
И аз съм любопитна кое е това семейство, че бащата и лекар...

Общи условия

Активация на акаунт