Бретарианство/соларно хранене - възможно ли е?

• 52 646
  • 688
  •   1
Отговори
# 90
Гладуването е временно, след което има дълъг период на захранване. Същото и за сухото гладуване. И се прави задължително под лекарско наблюдение.

Питам за тези слънцеяди, които с години (уж) живеят от това? Там как е възможно чисто физически оцеляването.

# 91
Няма да споделям, защото не му е тук мястото, и нито искам да убеждавами ли навивам когото и да е за това.
Има си достатъчно инфо в нета, че и стотици книги по въпроса.

# 92
защо всеки си защитава мнението с разсъждения на глас, интересно ми е , обаче никой не може да ме агитира или принуди

# 93
Гри, личният ми опит е само със сухото гладуване.
Достатъчно, за да повярвам, че е възможно другото.

Това е като да кажеш - тъй като аз мога да вървя със скорост 5 км/ч, мога да повярвам, че Иван може да бяга с 100000 км/ч, почти същото е. Laughing
Ами пак ЕЖК. Иначе съм забелязала, че ти вярваш във всичко освен в научно доказаните неща. Няма лошо, макар да е доста тъжно като метод за бягане от реалността.

# 94
  • София - Рим и обратно
Напоследък е много модерно да не вярваш на традиционната наука и да се осланяш на всякакви мистериозни, шамански и високо енергийни методи на разни хора "извървяли Пътя" Crazy.

# 95
Ми няма никава мода, път и тн.
Когато те отписва традиционната медицина - или се сриваш или опитваш и други варианти.

Опитах - проработи.
Толкова по въпроса.
Нито съм единичен случай, нито отричам традиционната медицина.
Но хапчета вече не пия от години, нито боледувам. А преди нямаше вирус, който да ме прескочи и тн.

Затова не смятам, че трябва сляпо да се вярва да на всичко.Wink

# 96
в какво се състои това сухо гладуване, ако може да споделиш личен опит
Сухото гладуване е да караш няколко дни без храна и без вода. Препоръчва се не повече от 5 до 7 дни.

# 97
  • София
Не е нужно някой да има личен опит с такива.... заведения, да ги наречем, за да се сети Това си е бизнес-модел, има си схема, включително започвайки от легендата в личния живот на гуруто, грубови сесии, молитви, благодарности, задължителни лекции... Ако някой ден изтрещя и реша да правя само пари, ще си направя такова заведение. Ако не си харесам готов гуру, ще си направя самостоятелен образ. Нищо ново не е измислено, само е римейк на 60-те, когато  се прави някакъв микс от източни практики, мистицизъм и психотерапия, само че за бели, надвили си на харча, объркани и отегчени или в криза индивиди на средна възраст.

# 98
  • София - Рим и обратно

Сухото гладуване е да караш няколко дни без храна и без вода. Препоръчва се не повече от 5 до 7 дни.
Защо? Каква е целта?

# 99

Защо? Каква е целта?
А, не знам каква е целта. Отговарям на въпроса какво е сухо гладуване.
Предполагам, че се очаква човек да стигне до някакво свише просветление, да се пречисти духовно и да се зареди с енергия от кораба майка.

# 100
Глупости..))
Най-общо и кратко обяснението е това (пиша по памет)
Защото всички бактерии се развиват във водна среда.
А когато включиш организма на безводен и храна режим - то започва първо да "самоизяжда" болните тъкани/органи и тн.

# 101
  • София - Рим и обратно
Глупости..))
А когато включиш организма на безводен и храна режим - то започва първо да "самоизяжда" болните тъкани/органи и тн.
Shocked

# 102
един глупав въпрос имам, понякога нямам апетит, имам много работа и не съм се хранила цял ден, за това се сещам от болката в стомаха, вода пия непрекъснато и много, как се справят с този проблем, щом има болка значи имам проблем, а за това как се заспива гладен , нямам идея  Shocked, как се получават язвите, не съм наясно, това е също толкова опасно, както и храненето само със зеленчуци сурови или плодове,

С кой проблем искаш да се справиш точно? Че те боли коремът от глад ли? Предполагам, че си зрял човек - ми грижи се за себе си, направи си някакъв режим, носи си нещо за ядене и не чакай да се стига чак до болки. Напомняш ми една колежка, редовно се оплаква как ѝ прилошало предишния ден. Питах я какво е яла за деня - парче торта, 3 кафета и цигари. Явно е някакво състезание по издръжливост и начин да се похвали за нещо (не знам за какво точно, мен би ме било срам да се отнасям към организма си така).

# 103
пак да питам Simple Smile, тази работа с водата ми е мътна, ако не пия вода 1 ден и съм умряла кръвното ми пада и адското главоболие е налице, от обиколки по болници , знам ,че преди операция се ходи гладен и жаден , проблема е в липсата на вода, всички имат този проблем с главоболието, след процедурата наливат системи и т.н., а с това сухо гладуване как се справя човек

# 104
Глупости..))
Абсолютно подкрепям!Има много научни трудове изписани по темата!

Общи условия

Активация на акаунт