На пазар в Лозенград и Одрин - 11

• 177 602
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Синият пазар е зад марги,този на снимката се намира под джамията,и мисля ,че си работи всеки ден .

# 526
На снимката е покрития пазар,който е успореден на главната.Влиза се от паметника на лалетата и се излиза на една уличка,завиеш ли на ляво си на главната улица,а на дясно е уличка  с рибни магазини и фурна с много хубав хляб.

# 527
Гледах снимки на Синия пазар,т.е. съботния - оказа се, че не е този от долната снимка:
https://www.google.bg/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Frio.bg%2FStati … ct=mrc&uact=8
Аз ли нещо греша?
Това на снимките е тунелът под джамията. Синият пазар е основно за зеленчуци, като в единия край има и дрехи и домашни потреби.

# 528
Момичета, благодаря ви за разяснението Simple Smile
Сега ако ме светнете и коя улица се води за главна.
А ако щракнете едно линкче от Google  - златни сте Simple Smile

# 529
  • у нас
Ако прочетеш първия пост ще намериш отговора на въпроса си.

# 530
На снимката е покрития пазар,който е успореден на главната.Влиза се от паметника на лалетата и се излиза на една уличка,завиеш ли на ляво си на главната улица,а на дясно е уличка  с рибни магазини и фурна с много хубав хляб.

Благодаря за бързия отговор.

# 531
  • ВАРНА
Ноември става забавно.
 Турците не си сменят времето от няколко години  и за няма и два часа път с кола от Несебър до Едирне отиваш в другия часови пояс! 
 На 1 ноември стъмване в 17.30 ч. Бургас в Едирне 18.30 ч.   

# 532
  • София
Предстои ни тази неделя да ходиме в Одрин . Какво бихте препоръчали като място за разходка ,за пазар. Знам ,че в неделя няма пазар ,Но няма иначе кога да отидем.

# 533
  • у нас
Предстои ни тази неделя да ходиме в Одрин . Какво бихте препоръчали като място за разходка ,за пазар. Знам ,че в неделя няма пазар ,Но няма иначе кога да отидем.

Главната, МОЛ-а.

# 534
  • София

Главната, МОЛ-а.

А за хапване кое място бихте ни препоръчали ?. В коментарите видях за Aydın .

# 535
В Одрин има много заведения за хранене. По центъра особено, всяко трето място предлага храна, а на безистена външния периметър всяко първо място предлага дюнери и др.
Ако отидете до Марги аутлета, там също можете да хапнете. Зад Марги-то също има доста заведения. Около Селимие-то също. Яла съм на много места и винаги съм оставала доволна. Аз принципно много харесвам турската кухня.
Точно в Одрин притеснение за хранене изобщо няма как де има човек...

# 536
Ние ходихме миналата неделя - обиколихме мола, Марги аутлета, центъра. Не препоръчвам заведенията в мола - останахме разочаровани.
Бяха ми казали, че на мястото на петъчния пазар има зеленчуков, обаче така и не стигнахме дотам, за да потвърдя информацията. Иначе част от складовете също работеха.

# 537
  • у нас
 От както е отворен МОЛ-а, само там хапваме. Има всичко - и турска кухня, и европейска, десерти, сладоледи и каквото си помислиш.
Иве, сигурно отивате за първи път там да хапвате и не сте улучили правилното място за вас. А и цените са различни. Има и по-скъпички ястия и заведения там.
Ох, като се сетя за последния етаж, направо искам да се телепортирам там, да си хапна, да разтъпча храната, да позяпам от някоя тераса.

# 538
От както е отворен МОЛ-а, само там хапваме. Има всичко - и турска кухня, и европейска, десерти, сладоледи и каквото си помислиш.
Иве, сигурно отивате за първи път там да хапвате и не сте улучили правилното място за вас. А и цените са различни. Има и по-скъпички ястия и заведения там.
Ох, като се сетя за последния етаж, направо искам да се телепортирам там, да си хапна, да разтъпча храната, да позяпам от някоя тераса.

Вярно е, че за първи път сядаме там. Обикновено хапваме в центъра. Може би наистина просто не сме уцелили правилното място.

# 539
  • Стара Загора
И аз съм много доволна от храната в мола. Както писах напред, ядохме в Кумпирбокс и останахме очаровани. От качеството, количеството и цените. А в Мадо не е за любители на сладкото..... ще искате да си поръчате половината меню. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт