Януарки 2018 - тема 2

• 57 994
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, как ви е кръвното?
На мен вчера като ми взеха кръв беше 70/40.
Лекарката казва да ям, ама аз си ям и вече не знам какво да правя. Започвам да се страхувам от загубата на кръв при раждането. Вие имате ли такива притеснения? Знаете ли кога се губи повече кръв? При секцио или нормално раждане без усложнения?

# 151
  • русе
Здравейте и от мен Simple Smile 1-ва бременост термин 25.01.2018 Simple Smile Интересуваме кога се правят морфологиите?И задължително ли е да са при моя лекар?Благодаря и хубав ден Simple Smile

# 152
Здравейте и от мен Simple Smile 1-ва бременост термин 25.01.2018 Simple Smile Интересуваме кога се правят морфологиите?И задължително ли е да са при моя лекар?Благодаря и хубав ден Simple Smile
Здравей и честито! Лека бременност! Морфологиите са три-11-14г.с., 18-23 г.с. и 28-32 г.с. Не е необходимо да е при наблюдаващия лекар. Аз,по препоръка на моя лекар, я направих в болница "Щерев".

# 153
  • София
Здравейте  и аз се включвам с първа бременност. Днес  влизам в 13та седмица. Започнах да правя задължителните изследвания –кръвните, цитонамазка, вчера минах феталната,а  днес ми взеха кръв и за бхс.  Нямам много  оплаквания, само преумора и  от няколко дни имам адски болки  в таза.Исках да ви попитам сърбят ли ви гърдите и мажете ли ги с нещо?

# 154
Здравей, с теб се движим заедно, аз вчера влязох в 13та седмица Simple Smile а феталната и бхс ми предстоят следващата седмица. Мен нищо не ме сърби още, мажех се с кокосово масло или с обикновен лосион. Вчера си купих крема на Здраве мама п/в стрии и ще си наложа да се мажа по два пъти на ден, да видим дали няма да ме домързява  Whistling

# 155
Здравей malcho29, да сърбяха ме до миналата седмица, усещам, че са пораснали поне с 1 рзмер и го отдавам на това, получих сърбеж и около пъпа и мажа с кокосово масло и лосьон против стрии. Simple Smile Аз съм 13 сецмица и 2 дни, нямам търпение да стане 18 седмица, за да видя пак момичето колко е пораснало  Hug

# 156
Само ние ли не искаме да знаем пола предварително  Flutter Whistling чак ме е страх доктора да не се изпусне  Simple Smile

# 157
Poliiii всеки си го чувства различно, от една страна искам да се подготвя психически какво дете ще имам, а от друга искам да се обръщам към него и да знам дали говоря на момиче или момче Grinning Най-важното е, да са здрави дечицата. За мен не беше голям шок, но таткото сега е в шаш и паника. Постоянно мисли, ами то момиче как ще възпитаваш, ще тръгне на училище, ми ако хареса момчета някакви.. Grinning Много се забавлявам в момента.

# 158
  • София
Охооо вече знаете и пола Simple Smile супер.Аз се надявам при следващ преглед да се види .Иначе съм решила и аз да си купя кокосово масло и крем протиив стрии.Колко ще съм стрикна не се знае Simple SmileХубав ден.

# 159
Нормално си е, би трябвало скоро да спре. Аз вече съм доста по-работоспособна  Naughty
В момента ме мъчи само стомашното неразположение. Вечер преди лягане коремът ми е огромен, оплаквам се на ММ, а той ми се радва, мисли си че коремът ми расте от бебето  Laughing направо ме вбесява. Тази сутрин си измерих корема, за да го сравня с вечерното състояние  Mr. Green
Най-новата екстра е, че започнах да се оригвам по 863256744 пъти на ден....

Poliiii знай, че има някой който те разбира! Ако това може да ти е утеха  Tired И аз съм така със стомаха - вечер съм акто бременна в 5 месец с оригане 182371639816 пъти. Сутрин с нормален корем.Ултра неприятно

# 160
Днес ходих да си плащам здравните, тъй като не работя, направо ми прилоша докато чаках на опашката. Имам чувството, че корема ми не е пораснал за изминалите 2 седмици.
С майчинството какво смяташ да правиш, и аз не работя и си плащам здравните.

# 161
Охооо вече знаете и пола Simple Smile супер.Аз се надявам при следващ преглед да се види .Иначе съм решила и аз да си купя кокосово масло и крем протиив стрии.Колко ще съм стрикна не се знае Simple SmileХубав ден.
На мен ми казаха пола в 12 г.с. на прегледа на феталната морфология.

# 162
И на мен, но не беше напълно сигурен Simple Smile Каза,  че в 14 вече със сигурност ще ми каже.

# 163
И на мен, но не беше напълно сигурен Simple Smile Каза,  че в 14 вече със сигурност ще ми каже.
Да, беше на 80%, но съвпадна и с моето усещане Simple Smile

# 164
 So Lucky* не знам какво ще правя, няма да взимам никакви пари от майчинство доколкото разбрах, но какво да се прави, нямам и стаж последните 12 масеца. Мисля че 100 и нещо ще е майчинството.

Общи условия

Активация на акаунт