Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време за ранно скриниране и първата фетална морфология?
Какви са мненията относно честите прегледи с вагинален ехограф?
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на прегледа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време за ранно скриниране и първата фетална морфология?
-
Какви са мненията относно честите прегледи с вагинален ехограф?
-
Какъв е нормалният сърдечен ритъм на бебето по време на прегледа?
-
Какви са ефективните методи за справяне с гаденето и подуването на корема по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията на ягоди по време на бременност?

Никога не съм имала предпочитания за момченце или момиченце, все пак важното е да е живо и здраво, но сякаш усещах че ще е момче.
Не ми се мисли какво ще е когато кача още по-нататък.
, че като ви гледам колко сте качили, явно при мен е доста.
Включвам се доста късно, но досега следях и Вас и Декемврийските мами . Терминът ми е на 06/01 и очакваме момче. В 24 + 5 г.с. съм. Досега съм ходила на две ФМ , първата ми беше при докторката, която ми прави ЖК, а втората при д-р Жени Панайотова в болница Надежда. Д-р Панайотова е специалист по ФМ, специализирала в Англия. Изключително много съм доволна от прегледа. Викна ме втори път(за което не ме е таксувала) , защото първият бебчо спокойно си спеше с гръб и неможахме да проследим всички показатели на сърцето и да видим личицето. Прави пълна фетална ехокардиография и не претупва прегледа.