Януарки 2018 - тема 2

• 58 354
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
А аз да питам някой в България, по конкретно от Варна, ходите ли на някакво училище за родители.

Все още не, но съм заинтересована и мисля да посетя такова в най-скоро време. Ти ориентирала ли си се към някое конкретно?

# 346
  • Пловдив
Dogsy, писах ти вече две съобщения за фб групата, но явно не ги получаваш.
Аз още не съм част от групата. Crossing Arms

И аз все още чакам...
Вчера ти изпратих покана

# 347
Dogsy, писах ти вече две съобщения за фб групата, но явно не ги получаваш.
Аз още не съм част от групата. Crossing Arms

И аз все още чакам...
Вчера ти изпратих покана

Аз не получавам никаква покана

# 348
Провери си настройките-аз съм задала никой освен приятели да не ме намира по имейл и затова не ставаше.

# 349
Здравейте момичета, все още чувствам корема си много ниско. Знам че трябва да се намести в таза, но изпитвам някакъв дискомфорт, не е болка но... страно чувство. Реших, че ако нямам болка и други признаци ще си почивам и ще изчакам 10 за прегледа си и ще споделя с доктора тоава. Някой има ли подобно чувство?

# 350
  • 2860 км северно от Екватора
А аз да питам някой в България, по конкретно от Варна, ходите ли на някакво училище за родители.

Все още не, но съм заинтересована и мисля да посетя такова в най-скоро време. Ти ориентирала ли си се към някое конкретно?
Не съм, и затова питам, ако някой ходи, да каже има ли полза.

Благодаря на Шльоки, вече съм и в другата група. Hug

# 351
Здравейте.
А някой училище за родители в София посещава ли?

# 352
Моя близка е ходила в Щерев, но е със смесени чувства. Имало една възрастна акушерка която влязла и казала, записвайте, диктувам, първа точка и така до края. И това много я подразнило, но аз съм със слаба памет и може би бих си водила записки, дори да не ме карат. Но и аз се оглеждам за септември може би.

# 353
Момичета, много ви моля не цитирайте по 10 поста-от телефона няма четене :/

# 354
Днес си занесох изследвянията, лекарката много ми се скара. Изписа ми тотема, но каза че ако падне под 85 хемоглобина отивам на кръвопреливане, а това , каза знаеш какво означава, почти на 100% хепатит. Каза ми да ям месо и храни богати на желязо, след 2 седмици  съм пак на преглед, както и късния скининг е там някъде... таткото беше с мен и той и каза че не съм ядяла правилно.
Не ме гледа на ехограф защото бях преди 5 дни, още не знаем пола...може би следващия път ще се види. Свекърва ми вече няма търпение, иска да избира име. ooooh!

# 355
За натурални витамини без химия и гадости аз си взех от зоя.бг комплекс за бременни и не се оплаквам от повдигане. Капсулата им е органична имат и в12 и Д и куп други витамини и вещества.

# 356
Здравейте, накрая и аз да се включа в групата. В 18 г.с. съм, с термин за 4 януари.
Имам два въпроса. Пиете ли калций и магнезий? Откога и каква марка?
И вторият въпрос. Искам да раждам във Варна, Окръжна болница. Знаете ли ако искам да раждам без избoр на екип и лекар, може ли таткото да присъства на раждането и колко се плаща за това?
Благодаря предварително Simple Smile
А, и още един въпрос, как мога да се включа в групата във фейсбук за януарските мами? Simple Smile

# 357
Аз не пия калций и магнезий.
За окръжна, прочети в темата за окръжна и ако не ти стане ясно питай там, без избор на екип, няма да ти е лесно, но ти си знаеш.
За групата във ФБ, пиши лично на шльоки. Peace

# 358
Аз пия само желязо и фолиева, нищо друго засега. Във форума има няколко теми за и против приема на комбинирани витамини по време на бременността-не са толкова безобидни.

# 359
Аз точно си мечтая как ще започна едни витамини, и ще ми дойде прилив на енергия, и ще съм като нова.

Общи условия

Активация на акаунт