Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 086
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Освен цветния гел на Есенс за вежди, кой друг върши добра работа?
Този на Римел или Лореал. Трябва ми нов,  а искаш нещо ново. Като цвят ползвам Ash Blonde.
Имам тънкия молив за вежди на Катрис, доста гладко пише, но ми трябва и оформяне.
Аз харесвам Лореалския.Пускала съм му ревю.

# 46
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, да ми препоръчате някакъв шампоан против косопад или по-добре да търся от аптеките?

# 47
... да ми препоръчате някакъв шампоан против косопад или по-добре да търся от аптеките?
Този ползвам http://bio-rose.bg/zdrave-hinin и на Балеа от профи серията в тубите, един цикламен, не ми се смейте, не мога да запомня са какво е и съм си го запомнила "с никотин". Laughing Crazy Друго е, ама с някакво нещо против косопад.
А, намерих картинка, втория от дясно на ляво, с КОФЕИН било (дано го запомня вече!). Laughing
Скрит текст:

# 48
  • Пловдив
Благодаря много Бижу мисля да пробвам този на Балеа, дано има ефект Simple Smile

# 49
  • София
Може би за този околоочен бях чела отзиви или бъркам – https://www.dm.de/balea-augencreme-vital-straffende-augencreme-p … 010355995421.html Дали е добър и подходящ за 40+? Колебая се между него и https://remedium.bg/product/69142/kroyterhof-hyaluron-krem-ochi-20ml.html  Но и за втория не знам за каква възраст е, та се чудя. Имате ли отзиви за някой от двата?

# 50
От първия измазах два. Колкото и да е чудно, това е единственият околоочен крем, от който съм убедена, че видях ефект! Но обичам да редувам, пак ще му дойде реда. 40+ съм Peace

# 51
  • София
Благодаря, ще го взема значи  Simple Smile

# 52
  • Варна
В търсене на светлия гел за вежди на Римел си взех течен хайлайтър на Катрис-от онази лимитирана серия само с хайлайтъри. Цветът е розово шампанско и стои прекрасно на кожата, златния не си личи така красиво и озаряващо и розовия е идеална база за прахообразен хайлайтър.
Това лято ще се блести с пълна сила.

# 53
  • София
Може би за този околоочен бях чела отзиви или бъркам – https://www.dm.de/balea-augencreme-vital-straffende-augencreme-p … 010355995421.html Дали е добър и подходящ за 40+?  ...
Някакъв спомен за цената му...

# 54
5-6-7 лв, не повече.

# 55
  • София
Освен цветния гел на Есенс за вежди, кой друг върши добра работа?
Онзи ден си взех пудрата за вежди на Импала, тази, която е в бурканче като очна линия и никак не е зле, ползвам си я с кеф и мярка. Laughing

# 56
  • МАРС
Това лято ще се блести с пълна сила.
При нас стана сто градуса, аз блестя и без хайлайтър. Joy

# 57
  • Варна
Аз за вежди имам - два молива, две помади, една боя, един писец, чифт сенки и гел за вежди.
Сенките за вежди на Есенс не ги ползвам, имам нужда от рисуване на вежда, а не попълване и не оправдават очакванията ми. Ако има плътни вежди щяха да са супер.
Харесах си светлия гел на Римел, но не е зареден в Лили до нас.
Харесах и автобронзанта на Дове, но нямаше за светла кожа.

Във Варна си е доста задушно също. Като сложа слънцезащитен крем + хайлайтъра, изглеждам много потна и мазна  Crazy , а не искам да се пудря и мажа с хайлайтър.

# 58
В блога Инфармация, мацката е доста осведомена и беше писала, че очаква декоративната козметика на ДМ скоро и тук, та ако има инфо от някакъв по-достоверен източник, можем и ние да очакваме. Кога - никой не знае. Laughing
Скъпа Бижу,
Аз съм Надя от Инфармация. Simple Smile За доказателство мога да приложа характерния си стил на писане:
"Това не струва. Не ми харесва. Този състав е отвратителен. Кажи баба КОКАМИДОПРОПИЛ БЕТАИН!"

Та... да изясня. Когато говорих за пристигането на декоративна козметика, което беше доста отдавна, имах предвид друго. Тогава чаках да пристигне двутоналното червило на Catrice, което да изправя в челен сблъсък с това на Collistar. (Само за информация - Catrice се издъни жестоко).

По отношение на Trend It Up нямам, повтарям, НЯМАМ достоверна информация дали се очаква позициониране в България. Обаче, ако нещо се появи, ще споделя в блога си.
Поздрави!

# 59
Скъпа Нядя, благодаря, че поясни.  Очевидно е било двусмислено и съм го приела като инфОрмация. Радвам се, че си тук и се надявам да остнеш!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт