Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 108
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Обожавам ензимния пилинг на Балеа с папая и Алое Вера. При редовна употреба забелязах,
 че изравнянва тена на лицето / чисти петната/ . Вече е в нова опаковка.

# 61
Обожавам ензимния пилинг на Балеа с папая и Алое Вера. При редовна употреба забелязах,

Може ли картинка на новия ензимен пилинг,че днес го търсих,но при нас е наличен в старата опаковка.

# 62
  • София

Може ли картинка на новия ензимен пилинг,че днес го търсих,но при нас е наличен в старата опаковка.

# 63
Скрит текст:

Преди време имах с лотус/ един в розова опаковка/ нищо не правеше. Дали този наистина върши работа?

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 13:54 от bubanka

# 64
  • София
Аз съм доволна.

# 65
Търся мнение за козметиката на Nyx, която от скоро се продава в Лили и по-конкретно фдт, пудри и спирали Simple Smile ще се радвам, ако някой от първа ръка сподели впечатления Simple Smile

# 66
нелоша идея е да прочетете темата назад /вкл. и старата/, а също и да намерите темата за марката, която е на втора страница в КМ

# 67
В темата за марката четох, но не намерих това, което ме интересува.
Ще се върна назад в тази тема, щом има отговори на тези ми въпроси Simple Smile

# 68
  • София
Скрит текст:

Преди време имах с лотус/ един в розова опаковка/ нищо не правеше. Дали този наистина върши работа?

При мен няма абсолютно никакъв ефект.  Peace

# 69
Благодаря за отговорите. Явно ще заложа на пилинга при козметик. Поне  там има видим ефект.

# 70
  • София
Записвам се да ви следя, защото ви бях изпуснала.

Някой по-назад питаше за шампоан за косопад - преди 2 години имах сериозен проблем с косопада, за който реално причина не се откри и изпробвах различни шампоани, всички без особен ефект. Чух много добри отзиви за Алпецин (шампоан и тоник) и когато преди няколко месеца пак започна да ми пада косата (доста по-малко от преди) го пробвах - поне при мен ефект имаше. Освен че косопада намаля, като че ли косата ми стана по-твърда и здрава. Аз ползвах само шампоана, тоника почти не съм, така че не мога да дам мнение.

# 71
  • Вестерос
Къде го продават?

# 72
В аптеките.

# 73
Взех си серума на Био Карите, много му се зарадвах на съставките. След като го пробвах обаче ми се струва прекалено лепкав. Потърсих набързо в темите, друг такъв отзив не видях. Досега съм ползвала нощния серум на Ести Лаудер, кожата ми го изпива много бързо, без никакъв остатък и лепнене. Да не би пък просто в сравнение с него Карите да ми се вижда необичаен? Може би заради алоето имам такова усещане, то си е малко лигаво по принцип? Или не е за моята кожа?

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 18:53 от Тъмнозелена

# 74
  • МАРС
Откъде го купи, че и на мен ми допадна състава му?

Общи условия

Активация на акаунт