Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 147
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Откъде го купи, че и на мен ми допадна състава му?
от дрогерии "Лили"

# 76
От Лилито впрочем се сдобих днес и с любимия ми СС-крем на Lumene, на цена около 25 лева. Преди го бях купувала онлайн и след като изчезна от двата сайта, от които пазарувам, направо се притесних:
http://www.lumene.com/en/content/color-correcting-cream
Сега обаче имам други притеснения, въведох му съставките в един сайт за проверка на безопасността и толкова съмнителни вещества съдържа, че не е истина...  Laughing
Обаче ако се абстрахираме от това, кремът наистина върши чудесна работа. Изобщо не се забелязва на лицето, но страхотно озарява и променя вида. Освен това е и с spf 20. Не лъщи, не ми се набива в порите, въобще не ми създава дискомфорт. Така че ще се прежаля и ще продължа да си го ползвам, досега за 3-4 месеца не ми е създал проблеми с кожата. То в тези сайтове и на много по-скъпи и прехвалени продукти им излизат вредни вещества в състава, тъй че....
Взех и един серум на Lumene, той като състав е ok, но още не съм го пробвала. Намален беше от 40 на 30 лева:
http://www.lumene.com/en/content/arctic-berry-cocktail-brightening-hydra-oil

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 21:08 от Тъмнозелена

# 77
Случайно да знаете дали в Лили / ДМ, Ремедиум се предлагат вендузи за масаж против целулит? Аз май не съм мяркала такова нещо по стелажите.  newsm78

Последна редакция: ср, 28 юни 2017, 10:04 от blackstreet

# 78
  • София
В Ремедиум има

# 79
Момичета, някой има ли вече отзив от новата база (или серум беше?!) за мигли на Evelin 8 в 1?  Rolling Eyes

# 80

Мерси много. Цената знаеш ли каква е?

# 81
  • София
Взех си серума на Био Карите, много му се зарадвах на съставките. След като го пробвах обаче ми се струва прекалено лепкав. Потърсих набързо в темите, друг такъв отзив не видях. Досега съм ползвала нощния серум на Ести Лаудер, кожата ми го изпива много бързо, без никакъв остатък и лепнене. Да не би пък просто в сравнение с него Карите да ми се вижда необичаен? Може би заради алоето имам такова усещане, то си е малко лигаво по принцип? Или не е за моята кожа?

Писала съм някъде по темите още миналата година /като стана форумен хит/, че изобщо не харесвам този серум. Това че лепне не ми е най-голямата драма, ползвала съм и други лепнещи, но този не върши никаква работа - нито хидратира, нито кара кожата ми да се чувства добре, просто прави филм отгоре и това е. Сякаш по никакъв начин не си взаимодейства с нея. А съм с изключително суха кожа. Дадох го на моята тийнейджърка, но гледам, че и тя не го ползва.

# 82
В блога Инфармация, мацката е доста осведомена и беше писала, че очаква декоративната козметика на ДМ скоро и тук, та ако има инфо от някакъв по-достоверен източник, можем и ние да очакваме. Кога - никой не знае. Laughing
Скъпа Бижу,
Аз съм Надя от Инфармация. Simple Smile За доказателство мога да приложа характерния си стил на писане:
"Това не струва. Не ми харесва. Този състав е отвратителен. Кажи баба КОКАМИДОПРОПИЛ БЕТАИН!"

Та... да изясня. Когато говорих за пристигането на декоративна козметика, което беше доста отдавна, имах предвид друго. Тогава чаках да пристигне двутоналното червило на Catrice, което да изправя в челен сблъсък с това на Collistar. (Само за информация - Catrice се издъни жестоко).

По отношение на Trend It Up нямам, повтарям, НЯМАМ достоверна информация дали се очаква позициониране в България. Обаче, ако нещо се появи, ще споделя в блога си.
Поздрави!
Днес видях стилаж в ДМ на Тренд .... , все още празен, де, така, че очаквайте ги скоро. Simple Smile

# 83
Еее,много хубава новина Hug Купувайте смело от лаковете,чудни са Heart Eyes

# 84
  • Sofia
Подсетете ме Balea в Лили или в ДМ се продаваше?  newsm78

# 85
# 86
blackpearls, признай си без бой в кой ДМ ги видя  Mr. Green

# 87
Цитат
Взех и един серум на Lumene, той като състав е ok, но още не съм го пробвала. Намален беше от 40 на 30 лева:
http://www.lumene.com/en/content/arctic-berry-cocktail-brightening-hydra-oil
Не бях чувала за този блог Инфармация, сега влизам вътре и какво да видя - точно за това масло ми излиза първа публикация Simple Smile
Много точно ревю! Снощи го пробвах, наистина е много мазно, но вместо нощен серум/крем е идеално! Аз така го ползвах, на почистена кожа само него, то няма как да сложиш и друго отгоре му де, не попива изобщо. На сутринта кожата ми беше супер - гладка, мека, свежа, подхранена. Обърнете внимание на ревюто, не се препоръчва за мазна и склонна към пъпки и черни точки кожа. Мисля, че е много уместно написано. И заключението също, цената е супер за такъв богат продукт, още повече ако все още е в намаление, както го купих аз. Съжалявам единствено затова, че вече използвах флакона, по-добре да го бях почнала есента-зимата - тогава ще е идеалното време за него. Надявам се да не се развали дотогава.

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 14:59 от Тъмнозелена

# 88
blackpearls, признай си без бой в кой ДМ ги видя  Mr. Green
Младост 1

# 89
Trend It Up официално след 2 седмици във всички магазини на dm

Общи условия

Активация на акаунт