Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Аз гледах в Пловдив и имаше само някои определени неща намалени- няколко цвята от lip lingerie бяха на 11лв, някои цветове от butter gloss,но не знам цената,няколко цвята сенки на по 2-3лв и моливи за очи. Само това си спомням. Simple Smile

# 646
  • София
Момичета, препоръчайте ми кремообразни руж и хайлайтър. От доста време се каня да си купя някакви, но изобщо не знам какво да избера.
Другото, което търся, защото ми предстои пътуване с максимално малко багаж, е малка палитра със сенки (може би четворка) с по-скоро неутрални тонове, за ежедневен грим. Всичките ми палитри са по-големи, а и, честно казано, малко са ми поомръзнали, затова реших да си направя подарък Grinning Видях, че сте споменали Флормар - доволни ли сте от сенките? Аз освен лакове и червила, друг техен продукт не съм ползвала. Гедах някакви палитри на Есенс, но не ми се сториха ОК като пигментация. Ще се радвам да споделите мнение Simple Smile

Предлагам този хайлайтър:

Скрит текст:
[/spoiler

Скрит текст:

# 647
Здравейте, момичета. Моля, за мнение за парфюм Calvin Klein - Down Town , който е намален! Заслужава ли си намалението в Лили на 39.59, как мислите дали е оригинален и някоя, която е купувала от по-скъпите парфюми от там би ли споделила дали са трайни като тези от Beauty zone например. Благодаря ви!

# 648
  • София
Не бих си купила парфюм от Лили/Дм, макар че имам 2 подарени от там и са читави, но не са от високия ценови клас. Горе- долу колкото този, който ти си избрала, но все пак не бих.

Най- сетне си купих олиото на Алверде. Изненада ме колко е течно/рядко, но омекотява прилично. На тези от вас, които го имат, колко количество ви отнема за лице+шия. Аз слагам около една пипетка.
Скрит текст:

# 649
Една пипетка, дам. И мирише божествено според мен, а аз по принцип не харесвам миризмата на рози. Явно сортът играе голяма роля.

# 650
Момичетата, които ползват коректора за тъмни кръгове на Никс - как го ползвате това чудо? Доста покривно е, прокрива добре, но седи ужасно сухо. Дори и с крем отдолу стои така.

# 651
  • МАРС
Този в бурканчето ли? Ако е той, и аз имам същият проблем и така си и седи. Подчертава чудесно бръчките около очите.

# 652
Да, в бурканчето. И моите подчертава, а все още линиите ми са много фини - с него, все едно съм с 10-тина години по-възрастна.

# 653
  • Бургас
Момичета,предложете червило/молив/каквото и да е за устни ,което е по-наситено и не личи много при overline-ване на устните?Ще е добре и да е по възможност матово :Д (дано имате идея за  нещо такова)
Ей,това чудо какво означава?

# 654
Може ли да ми препоръчате хубава база за сенки за мазни клепачи? Тази на avon понякога ми държи сенките както трябва,а понякога ми се събират сенките,не знам защо се получава така. Simple Smile

# 655
Христина, явно и от сенките зависи. Аз ползвам и тази на Ейвън,и базата на Есенс. Тази на Есенс повече ми харесва, мисля, че с нея сенките държат по-дълго.

# 656
  • Вестерос
Коя точно на Есенс?

# 657
Тя е само една, ето тази. По-добра е от старата им база.

# 658
Тя е само една, ето тази. По-добра е от старата им база.

Да и искат да я спират!

# 659
  • Вестерос
Meрсаж!

Общи условия

Активация на акаунт