Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 720
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Гледам, че в каталога на Лили има боди спрей на Виктория Сикрет...дали го има във всичките им магазини, че не съм ги забелязвала...например този в Ринг мол?!?

# 661
Трябва да я пробвам,благодаря ви. Simple Smile

# 662
Христина, купувай бързо, преди да са я спрели от асортимента! Майтапът настрана, сигурно пак ще пуснат подобна база за сенки от Есенс с новата колекция продукти. Но тази за мен е доста добра.

# 663
  • гр.Добрич
Вчера си купих ето този молив третият от дясно, на ляво, но вътре се оказа, че не е тюркоазен, а синьо-лилав.

Да ви попитам, някой купувал ли си е от машинките за затопляне на кола маска? Цената им беше прилична 22лв. Имаше и една друга марка със синя и жълта капачка, намалена от 29 на 22лв. Цената на пълнителчетата и бяха 3,60 и пишеше, че са английски. Та се чудя коя да взема.

# 664
Аз имам машинка за кола маска, купена преди няколко години от Лили. На Перфект е, пише, че е италианско производство. Пълнителите са нещо от сорта на 3 лв. Да ти кажа честно, голяма мацаница пада с тези машинки. Вшнаги успявам да си омажа някоя дреха с кола маската. И сума време отнема. Моята я ползвам много рядко и то само за космите на ръцете. Нямам нерви да си депилирам краката толкова дълго време с нея. Иначе добре работи, нямам забележки, просто кола маската е пипкаво занимание.

# 665
И аз имам машинка на Перфект от няколко години. Честно казано ми е доста досадно занимание, въпреки че я ползвам само за ръцете. Работи си без проблем, просто аз не съм от най-сръчните 😂

# 666
  • София
Присъединявам се към горните мнения, работи си ок, но става мазало  Confused

# 667
Здравейте , нова съм в темата , скоро бях попаднала на пост в който се хвалеха някакви капсули с хидратиращи масла или нещо подобно от ДМ/Лили, имало различни видове, но хич не запомних какво е точно и къде да го търся. Моля ако някой се сеща за какво говоря , да пише. Може и темата да съм объркала , но все си мисля , че бяха Балеа или не, но със сигурност ставаше въпрос за ДМ/Лили.

# 668
http://m.bg-mamma.com/?topic=708380.255  От пост #262 нататък пише за капсулите

# 669

някой виждал ли го е в бг каталога някога? как мога да си го поръчам ,защото го няма в каталога .Спешно ми трябва,но немога да го намеря:triumph:

# 670
Има тема за avon,ако искаш питай там. Simple Smile

# 671
http://m.bg-mamma.com/?topic=708380.255  От пост #262 нататък пише за капсулите
Много ти благодаря , значи все пак правилно съм запомнила. Чудех се дали въобще са капсули.

# 672
  • Бургас
Скрит текст:
Вчера си купих ето този молив третият от дясно, на ляво, но вътре се оказа, че не е тюркоазен, а синьо-лилав.

Тези моливи на есенс ли са? Новата марка тренд...какво беше там?
Харесах си синия SatisfiedRelieved Може да ги пробвам,че напоследък,какъвто син молив си взема,ми се полувача алергия. Сега съм с един на Габрини,нямам проблем с него,но не е точно моя цвят.

# 673
Гледам, че в каталога на Лили има боди спрей на Виктория Сикрет...дали го има във всичките им магазини, че не съм ги забелязвала...например този в Ринг мол?!?
Аз съм го виждала във всички Лили-та, в които съм влизала, но в Ринг мол не съм  Laughing Хубави са спрейчетата, аз си ги поръчвах от ензо и приятно се изненадах, когато видях, че и в Лили са ги заредили.

# 674
  • Стара Загора
Тези мистове на VS за мен не са нищо особено и 20 лв не бих дала. Те траят по-кратко и от тоалетна вода, а са около 20 лв. Имах един от размяна и едва го приключих. За някои съм чела, че издържали дълго и едва ли не колкото парфюм, но моя беше на едно ниво с тези на Avon Naturals. Разликата е в спиртното начало при вторите. За тези пари може да се вземе в пъти по-траен и забелязващ се аромат, и в хубав флакон.

Общи условия

Активация на акаунт