Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 668
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Една пипетка, дам. И мирише божествено според мен, а аз по принцип не харесвам миризмата на рози. Явно сортът играе голяма роля.
Тази „дива роза” в маслото на алверде е rosa canina fruit oil, което всъщност е шипка.

# 676
Нещо се говореше в темата, че действително е шипка, нещо са сбъркали нашите превода Grinning

# 677
''Обикновената шипка (Rosa canina) е вид диворастяща роза''
Просто звучи по- така 😎
Иначе е супер!

# 678
Аз си купих от аптеката шипково масло в ампули, български и си ги пресипах в шишенце от серум с пипетка. Ползвам го за околоочния контур.

# 679
Момичета, намалили ли са някъде отпадащите от асортимента продукти на Есенс? ДМ? Лили?

# 680
  • Варна
Има намалени във Lilly и са отбелязани с жълт етикет. Аз видях две спирали, молив и сенки за вежди, очни линии с писец и онова донапренено връхче (другите не ги помня), но не бяха много.

# 681
Да, в Лили са намалени, но много малко продукти. Имаше и един бронзър намален, който е много хубав и се чудя дали да се запася Grinning

# 682
В ДМ миналия ден нищо не беше намалено.

# 683
  • София
От продавачка в Лили разбрах, че ще подменят всичко на Есенс.

# 684
  • Бургас
Аз си купих от аптеката шипково масло в ампули, български и си ги пресипах в шишенце от серум с пипетка. Ползвам го за околоочния контур.
Би ли споделила как действа ? Доволна ли си?

# 685
Би ли споделила как действа ? Доволна ли си?
Харесва ми действието му. Не омазнява, попива бързо, хидратира кожата около очите(аз мажа под очите основно) и придава свежест. Доволна съм, да.

# 686
  • Сливен
Преди да забремения ползвах шипково масло вместо нощен крем година и половина и съм много доволна тена ми се избистри и лицето ми изглеждаше много свежо.

# 687
  • Бургас
Благодаря ви момичета!
Може да взема да го пробвам.

# 688
Според вас базата за сенки на Есенс, която предстои да бъде спряна, подходяща ли е за мазен клепач?  Rolling Eyes

# 689
Момичета, базата на NYX в бурканчето (имат телесен и бял вариант) e страхотна. Хвърлих я след 2 години полупълна. В момента ползвам на Artdeco, не е толкова добра. Сенките не се събират в гънките, но определено избледняват, а с тази на NYX не мърдаха дори след стабилно танцуване в дискотека или нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт