Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, някой да е виждал в Лили на МаксФактор новите гланцове Honey Lacquer?

# 691
Мисля, че в ДМ ги видях вчера (Стара Загора), но не съм 100% сигурна, че бяха те...

# 692
  • Варна

Видях ги, загледах ги, после тръгнах с един гланц към касата. В последния момент се отказах - пълна съм с подобни продукти, не виждам с какво точно тези ще са по-добри. Като цветове нямаше кой знае какво разнообразие, а най-вече ме разколеба това, че от леко мазване на ръката не успях да преценя ще лепнат ли върху устните или не. Последното ми е откровено противно и реших да не рискувам.

# 693
Благодаря! По принцип много харесвам продуктите на МФ, но гланцове вече почти не нося. Все пак ми се иска да ги погледна.

# 694
А тези червила Max Factor има ли ги?
Скрит текст:

# 695
  • София

Да, заредени са. Аз си купих и ми харесва.

# 696
  • Варна
Някой има ли потвърждение за заредената колекция Cubanita na Essence ? Очаквам голяма битка за хайлайтъра, който е цели....20гр.

# 697
  • Вестерос
В дм грандмол и дм общината ги имало само, някой писа, че разгрбили хайлайтъра от общината.

# 698
Някой има ли потвърждение за заредената колекция Cubanita na Essence ? Очаквам голяма битка за хайлайтъра, който е цели....20гр.
В София отдавна свършиха по - интересните неща. Но това се дължи на факта, че зареждат точно по 2 - 3 бройки от всяко нещо и още в първите няколко часа изчезват.

# 699
Утре в Лили -20% на четки и пасти за зъби

# 700
  • Стара Загора
При нас и в двата Дм хайлайтъри няма вече, от другите продукти си има. Аз успях да си взема от хайлайтъра - наистина са много малко бройки на стелажа - 4-5 може би. В деня, в който бяха уж заредени нещата, ги нямаше, но на следващия ден бяха налични.

# 701
  • Стара Загора
И аз не видях хайлайтъра в този на центъра. Вярно че ходих в понеделник, а тя сигурно е заредена от миналата седмица, но пък стелажа беше пълен с всичко друго. Изглеждаше като току що сложен, не разбрах къде са стояли хайлайтърите дори. А имат цена. Като цяло не исках нищо и се въздържах. Лаковете са готини цветове, но не е като да нямам. Grinning

# 702
Аз успях да се сдобия с последната бананова пудра от ДМ Славейков още в деня на зареждането му, хайлайтърите вече бяха свършили. Взех си и молива за очи в тюркоазено, доволна съм от трайността му. Зачудих се и на тюркоазения лак, но по някаква причина се отказах от него.

# 703
  • София
Привет, момичета Simple Smile от кой коректор за под очи сте най-доволни от дрогерийните ? Някой със средна до по-голяма покривност, може би течен, че стиковете ще ми се натрупат по бръчките Wink

# 704
Аз съм доволна от течния камуфлаж на Катрис и на Есенс. Спрягат и течния коректор на TrendItUp  за добър.

Общи условия

Активация на акаунт