Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 671
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мерси, ще ги тествам Hands Plus1

# 706
  • Стара Загора
И аз не видях хайлайтъра в този на центъра. Вярно че ходих в понеделник, а тя сигурно е заредена от миналата седмица, но пък стелажа беше пълен с всичко друго. Изглеждаше като току що сложен, не разбрах къде са стояли хайлайтърите дори. А имат цена.

Хайлайтърите стояха зад банановата пудра. Аз ходих миналия понеделник (31.07), но ги нямаше, във вторник вече бяха заредени. 

# 707
  • София
Банановата пудра матираща ли е? Или ухае на бананчета?  Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 12:21 от Amiamo

# 708
Да, ефектът е мат, но не мирише на банани Simple Smile

# 709
  • Варна
В гр. Варна хайлайтър от CUBANITA няма, повтарям НЯМА. Тамън се връщам от обиколка на трите DM-a  и е безследно изчезнал.
Мислех си да взема това за вежди, но ми се струва тъмничко.

# 710
  • София
Да, ефектът е мат, но не мирише на банани Simple Smile

Joy   Peace   bouquet 

# 711
  • Вестерос
В гр. Варна хайлайтър от CUBANITA няма, повтарям НЯМА. Тамън се връщам от обиколка на трите DM-a  и е безследно изчезнал.
Мислех си да взема това за вежди, но ми се струва тъмничко.
На тракия не са ги зареждали въобще. Ходи ли в този до фулмакс център, преди аспарухов мост? Там има ли я въобще серията?

# 712
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Скоро ми подариха невероятен лак.

На моите нокти, нищо не се задържа повече от два дни, а този лак издържа цели 5 дни. Знаете ли дали и къде в София, продават тази марка?

# 713
  • Стара Загора
За тези, които са от Стара Загора - утре 10 август ще има 20% отстъпка  на продуктите от dm марките в магазина на центъра по случай 8-ми рожден ден. При покупка над 20 лв ще се получава подарък брандирана чанта.

# 714
Кубанита знае ли някой в кое лили в Пловдви я има?

# 715
  • Стара Загора
Кубанита заредиха само в Дм до колкото знам.

# 716
  • Чукарландия
Момичета, моля препоръчайте ми хубави епилиращи ленти за лице от ДМ или Лили. Hug
Да епилират добре и да не остава след това лепнещ слой по лицето. Hug

# 717
Момичета, моля препоръчайте ми хубави епилиращи ленти за лице от ДМ или Лили. Hug
Да епилират добре и да не остава след това лепнещ слой по лицето. Hug
Lycia Peace

# 718
Момичета, аз пак влизам в темата с питане. Въпросъ ми е за този серум . Видях, че е намален ан 14.99 лв в ДМ, както и крем за лице от същата серия на Виктория Бюти. Ползвали ли сте го, доволни ли сте и най-вече за каква въразст е, защото на кутията не пишеше нищо освен, че е за всеки тип кожа?

# 719
Ползвам го в момента. Леко лепкав е като се нанесе и малко след това(ама те май повечето серуми лепнат), но пък сутринта се прибрах от работа, почистих лицето, сложих серум и заспах. Станах на обяд - кожата ми е мекичка и хидратирана. Аз си го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт