Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 706
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря!  bouquet

Значи хидратира добре, щом кожата ти е мека с него. Ще го пробвам.

# 721
Да, определено. Освен това е красивичък с тия златца вътре, шишето също е хубавко. И на опаковка ме спечели. Grinning

# 722
Можете ли да ми препоръчате хубави кристали или серум за краищата на косата без силикони в състава?

# 723
  • Чукарландия
Момичета, моля препоръчайте ми хубави епилиращи ленти за лице от ДМ или Лили. Hug
Да епилират добре и да не остава след това лепнещ слой по лицето. Hug
Lycia Peace

Благодаря много! bouquet

# 724
Ползвам го в момента. Леко лепкав е като се нанесе и малко след това(ама те май повечето серуми лепнат), но пък сутринта се прибрах от работа, почистих лицето, сложих серум и заспах. Станах на обяд - кожата ми е мекичка и хидратирана. Аз си го харесвам.

Не съм попадала на серум, който лепне, та не съм убедена че е нормално

# 725
Не съм попадала на серум, който лепне, та не съм убедена че е нормално
Повечето серуми, които съм ползвала, на мен ми лепнат. Не попиват като кремовете. Така че всичко си му е наред.

# 726
Може ли да ми препоръчате хидратиращ крем за мазна/проблемна/ кожа? Simple Smile

# 727
Търсих кубанита в Дм до хепи в Пловдив, което е, но нямаше. Къде я е виждал/а някоя от вас тук? Благодаря ви'

# 728
  • Варна
Мързи ме да се разхождам, но има заредена колекцията Солей на Catrice във Варна , Lilly Вл.Варнечик...

# 729
Моля ако някой може да ми препоръча масло или лосион за тяло с хубав силен аромат на кокос ще му бъда много благодарна!

# 730
  • София
Аз в момента ползвам на Ив Роше, но съм  му досипала истинско кокосово масло, че ми дойде слабо като хидратация.

# 731
  • Варна
Набързо за новата колекция на Catrice
Три вида червила с метален финиш- нюд (или кафяв бронз) , малко по-тъмно розово от стандартното бебешко и светло бронзов цвят. Блестят красиво и приятно като не са с 100% покритие, а леко ти прозират твоите устни. Най-силно се отличава светлия бронз, другите някак изгубиха металното си като ги сложих на устните си.
Палитра със сенки: Тъмно кафяво, тъмен бронзов цвят, светло розово, розово-злато, бял пудрен цвят. Всички цветове са леки и ежедневни. Най-красив е розово-златния цвят, но не знам защо са отделили най-малко пространство за него.
Бронзираща пудра. Беше без тестер, но е определено по-тъмна от тази, която сме свикнали.
Хайлайтър-розов с малко кръгче бронзов цвят по средата. Пак без тестър, предполагам ще е тип хайлайтър руж.
Озаряващ серум за лице-може да се ползва самостоятелно или смесен с ФДТ. Изглежда, че придава бронзов блясък, а не хайлайтърски такъв.
Златен гланц за устни-суочнат цветът е леко злато със златен шимър. Щипе.

Снимки по-късно.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 16:16 от viksdesire

# 732
  • София
viksdesire, къде е заредена новата серия на Catrice - Лили или ДМ?

# 733
Catrice има само в Лили Simple Smile

# 734
  • Варна
viksdesire, къде е заредена новата серия на Catrice - Лили или ДМ?

Обявиха, че засега е заредена само в Lilly гр.Варна. Магазина на Вл.Варненчик

Общи условия

Активация на акаунт