Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 892
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В търсене съм на регенериращ/а балсам/маска за нормална коса.От известно време забелязвам че се отделят повече от определите 100 бр. косъма при миене.Нямам пърхут или себорея.
Досега използвах различните видове на маската на Линеа Био,но от тях не видях никакъв ефект,освен че правеха косата по-мека.
Колебая се между Билка и Евтерпа! Предложете ми нещо изпитано и действащо,моля!
Ще купувам и нов шампон, но за него съм решила че ще е бирен или кофеинов.

# 136
  • София
Аз съм еднакво доволна от олиото на Гарниер и Нивеа 30+
Скрит текст:
Скрит текст:

А тази година мисля да съм с бронзиращото олио на Нивеа
Скрит текст:

# 137
Ползваме само Нивея,до сега не е имало изгорели.Приятелят ми е със доста светла и изключително чувствителна кожа и си е окей с 50+.Аз съм в търсене на слънцезащитен спрей или олио за коса.. Thinking

# 138
Аз съм в търсене на слънцезащитен спрей или олио за коса.. Thinking
Ползвам това
https://apteka.framar.bg/30008337/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%82 … D0%BE%D1%81%D0%B0

# 139
  • София
Благодаря на всички отговорили. Ще помисля още малко Grinning

# 140
  • Вестерос
Аз съм доволна от каротен и от гарниер.

# 141
  • Пловдив
Светлия го има в Ензо Simple Smile
Благодаря   Hug
И аз го засякох там, ако не го намеря лайф, ще поръчам онлайн  Sunglasses

# 142
  • София
Аз съм доволна от Нивеа (много години все тях си купувах), но тая година реших да сменя и си купих продукти на Авен. Харесват ми спрейовете за тяло с 30-ти фактор, но продукта за лице с 50-ти фактор и физични филтри ми запуши порите и сега малко се притеснявам да го ползвам отново...

# 143
  • Варна
След 5 дни ползване на крем-бронзанта на Дов, мога да кажа, че имам лек загар с оранжавееща нотка, но не и морковена. Използвам този за средна-тъмна кожа.
Нетърпелива съм и мажа по два пъти на ден.
Научих по сложния начин, че не е хубаво да се мажеш с голи ръце, че ми почерня кожата между пръстите (а ги мих веднага).

# 144
5 дни по 2 пъти и имаш лек загар ?  Shocked По колко слагаш?

# 145
  • Варна
5 дни по 2 пъти и имаш лек загар ?  Shocked По колко слагаш?

Колкото орехче на крак. Доста бяла съм и не хващам лесно тен. Дори и да хвана е лек и не си личи.

# 146
Ореха ми отива само за 1 бедро, надолу слагам още. По принцип и аз съм Каспър  Grinning
Това са 2 пъти при мен
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 15:18 от Maeve

# 147
  • Sofia
Да похваля кристалния дезодорант (камък) на Балеа. И при мен, и при мъжът ми има страхотен ефект. Много по-ефикасен от най-ефикасните стикове. Не знам дали при всички е така, възможно е да зависи от тип кожа, но това определено е нашия продукт. Очарована съм просто!

# 148
  • Пловдив
Някоя от вас пробвали новите / поне за мен / бои на Лореал? Има за омбре и за актуални цветове.Аз не успях да се ориентирам с тези за омбре- кой цвят за коя коса става .

# 149
По неизвестни причини се записвам за първи път в тази тема. Да видим дали ще участвам редовна.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт