Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Това кремче е с консервант - Phenoxyethanol. Аз не бих го ползвала на деликатната кожа под очите, но всеки си знае. Интересно, че в обявения му състав виждам и UV-филтър - Butyl Methoxydibenzoylmethane, а не пише на опаковката да е със слънцезащита.

Аз бих препоръчала на Weleda околоочните. За младо момиче по-скоро розовия, този с нар е за по-възрастна кожа. И двата са изцяло с естествени съставки. Продават ги в Лили.

# 121
  • Вестерос
Защо Есенс ти са като гримове за деца?
Защото използвам висок клас и професионална козметика. Главния таргет на Есенс са точно тийнейджъри, които тепърва започват с експериментите в грима.  Peace

Тогава значи и Римел и Мейбълин трябва да са ти такива.  Thinking

Есмералда и аз мисля като теб зависи от самия продукт, а не много от името на марката  Peace

Купих си матиращата бяла на Аура, наистина е по-добра от на Есенс. В Елитис е още около 8 и нещо.

# 122
  • Пловдив
Здравейте,момичета! Чета ви от скоро и сте много полезни  HugОт тук разбрах за бронзанта на Дав, но намирам само тъмен. Знаете ли къде в Пловдив има светъл или е спрян? newsm78

# 123
  • София
Аз бих препоръчала на Weleda околоочните. За младо момиче по-скоро розовия, този с нар е за по-възрастна кожа. И двата са изцяло с естествени съставки. Продават ги в Лили.
В момента в Лили са почти на половин цена. Peace

# 124
Здравейте,момичета! Чета ви от скоро и сте много полезни  HugОт тук разбрах за бронзанта на Дав, но намирам само тъмен. Знаете ли къде в Пловдив има светъл или е спрян? newsm78
Купувам го от година и до сега само първия път имаше и от светлия, след това не съм го засичала.

# 125
Благодаря ви много за кремчетата! Hug

# 126
  • Варна
И аз намерих само тъмния крем на Dove, но си го взех все пак. Втори ден се мажа по два пъти, засега не виждам разлика, но потвърждавам, че ще има защото белия ми сутиен е с кафява черта.
Искам да си взема и лосиона на Алверде за по-бърз ефект "кожа с тен".

# 127
Светлия го има в Ензо Simple Smile

# 128
  • София
Видях, че има тема за слънцезашита, но там се обсъждат по- висок клас кремове, та ще питам тук.
От Нивеа, Гарниер и Бочко (четох че са им добри детските) спф 50 от кой сте най- доволни. Имам и на sundance, марката на ДМ, но не ми допада достатъчно.

# 129
Видях, че има тема за слънцезашита, но там се обсъждат по- висок клас кремове, та ще питам тук.
От Нивеа, Гарниер и Бочко (четох че са им добри детските) спф 50 от кой сте най- доволни. Имам и на sundance, марката на ДМ, но не ми допада достатъчно.

Аз вчера си взех гарниер. Имам и бочко 50+ за деца.

# 130
  • Sofia
Отговорих ти в другата тема - Нивеа със сигурност е най-доброто от посочените. С Гарниер съм изгаряла. Бочкото пази, но е много гъст и труден за нанасяне.

# 131
  • София
Ние бяхме изгорели преди 2-3 години с Бочко.

# 132
Ние миналата година позлвахме Бочко фактор 30 и не изгоряхме, а и двамата с мъжа ми сме като сирене. Той иначе гори много бързо и много лошо.

# 133
За тяло ползвам Нивеа 30+ и 50+ а за лице този детски крем на Гарние. За мене  важно да не ми люти на очите. Не изгарям с тези продукти.

# 134
Аз преди години съм изгаряла много лошо със слънцезащита на Нивеа. От тогава не повторих.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт