Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Ще видим Simple Smile На лаковете поне, които имах си пишеше Made in EU.
А и като качество са значително по-добри от Eсенс (които са ми като гримове за деца).

# 106
вчера си взех SUNDANCE MED Ultra Sensitive Sonnenfluid LSF50+

Скрит текст:

изключително мазен и лепкав крем, възможно е да става за плаж, но за града изобщо не препоръчвам

# 107
Имат интересна палитра за контур, дано ги пуснат скоро, за да я пробвам.
За сега тази на Аура ми е топ от дрогерийния клас.

# 108
  • Варна
Видях новата серия на Аура City Lights.  Хайлайтър стиковете ми стоят твърде глитърско и едти, стробинг крема в розово е хубав, белия ми стои като изпотено.

# 109
  • Вестерос
Защо Есенс ти са като гримове за деца?

# 110
Значи вместо p2, ще ни докарат Trend it up. Ех, все се надявах, че ще благоволят да ни пуснат и р2.

# 111
Защо Есенс ти са като гримове за деца?
Защото използвам висок клас и професионална козметика. Главния таргет на Есенс са точно тийнейджъри, които тепърва започват с експериментите в грима.  Peace

# 112
  • София
Момичета, пудрата на Римел от последната колекция, май на Рита Ора, същата като тази ли е

# 113
Пудрата е същата, да. Само с по-различен дизайн на капачката. Peace

Относно продуктите на Есенс аз имам доста от тях (предимно от следтийнейджърските си години), имат някои пълни боклуци, но и някои добри попадения, които за мен са сравними по качество и с продукти на марки от Сефора. Както и имам много продукти висок клас, които са доста зле и определено не оправдават цената си. Но това е само мое скромно мнение, все пак всеки сам преценява кои продукти работят добре за него и съответно си ги ползва.  Peace

# 114
  • София
вчера си взех SUNDANCE MED Ultra Sensitive Sonnenfluid LSF50+

Скрит текст:

изключително мазен и лепкав крем, възможно е да става за плаж, но за града изобщо не препоръчвам

Потвърждавам,купих го с тайната надежда да не оставя поне тежък мазен филм и точно този ефект постига.Ползвам го за ръцете когато съм по дълго навън.

# 115
Хм, аз пък никога не съм вижадала на опаковката, на който и да било продукт на Есенс да пише произведено в Китай. Винаги е Полша, Италия или Германия. Иначе погледнах и аз марката на ДМ, много интересна ми се струва, дано продуктите да са качествени Grinning

# 116
Здравейте,исках да ви попитам дали може да ми препоръчате крем за околоочната зона,който е само за хидратация,защото съм на 16,а зоната под очите ми е мноого суха,чак ми седи като на люспи понякога. Не знам какво да мажа понеже всеки един крем,който погледна в лили или дм, е за възрастна кожа. Понякога мажа някакви масла(бадемово например),но само вечер,защото иначе ми става прекалено мазно под грима. Ще съм благодарна, ако ми помогнете. Hug

# 117
Здравейте,исках да ви попитам дали може да ми препоръчате крем за околоочната зона,който е само за хидратация,защото съм на 16,а зоната под очите ми е мноого суха,чак ми седи като на люспи понякога. Не знам какво да мажа понеже всеки един крем,който погледна в лили или дм, е за възрастна кожа. Понякога мажа някакви масла(бадемово например),но само вечер,защото иначе ми става прекалено мазно под грима. Ще съм благодарна, ако ми помогнете. Hug
Ако слагаш коректор вероятно той ти изсушава. Аз мажа само масла на околоочен, пробвай масло от гроздови семки, то хидратира без да омазнява.  Peace

# 118
този е предназначен за суха кожа без значение на възрастта

Скрит текст:

# 119
Ето това кремче за очи ползвам аз и съм доволна, също става за младо момиче.

Общи условия

Активация на акаунт