Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 876
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Телиш/Плевен
Здравейте! bouquet
Някой виждал ли е този шампоан в dm?
Скрит текст:
Нямам удобен магазин наблизо и затова, колкото и да харесвам dm, рядко го посещавам, а гледам, че шампоанът е limited edition и е твърде вероятно да го изпусна (или вече да съм го изпуснала) с моите посещения по 1-2 пъти месечно. Не, че е най-важното нещо на света, просто много бих се радвала да го имам и затова питам. Blush

# 226
  • Стара Загора

Лале в дъждa, има и още лимитирани продукти, излглеждащи доста симпатично но не съм сигурна дали ще ги внесат, аз не съм ги виждала по магазините.

# 227
  • Чукарландия
Момичета, да ви помоля за отзиви за гел лаковете на Есенс и Буржоа, които не изискват УВ лампа. Хубави ли са, трайни ли са? Hug
Говоря за тези:

https://remedium.bg/search.html?phrase=Essence+Gel+Nail+%D0%93%D … D0%BA%D1%82%D0%B8

и

https://remedium.bg/search.html?phrase=Bourjois+La+Laque+Gel+Nail+Polish

# 228
На Есенс при мен са трайни и ги харесвам Peace Имат хубава покривност и удобна четка.

# 229
Бел, първите на мен много ми харесват! Ей от снощи съм с микс маникюр с три цвята точно от тази серия.

# 230
  • Варна
На мен ми падат една идея по-бързо тези лакове.

# 231
  • Чукарландия
Благодаря, Момичета! bouquet

# 232
  • Телиш/Плевен

Лале в дъждa, има и още лимитирани продукти, излглеждащи доста симпатично но не съм сигурна дали ще ги внесат, аз не съм ги виждала по магазините.

Благодаря ти! Hug

# 233
  • софия
Да ви попитам какво правите като ви се счупи пластмасовата връзка между двете половини на някоя пудра или хайлайтър? -дано разбрахте за какво говоря. Вече имам два такива продукта- бронзиращата пудра на флормар /чинията/ и хайлайтъра на катрис. Да ги хвърлям ли? Не мога да ги взема със себе си извън вкъщи и това май взе да ме дразни, понеже са ми единствени.

# 234
Ползвам си ги само вкъщи и гледам да не ги мърдам много-много, за жалост няма как това да се залепи.  Peace

# 235
  • Варна
Moжеш да ги преместиш на друго място. Ако имаш някаква празна кутийка или стара от грим, остъгваш продуктите, смесваш ги с етилов спирт, докато стане кашичка, заглаждаш и оставяш да изсъхнат.

Аз имах две счупени сенки за очи на Есенс и Катрис. Направих горната процедура и ги преместих в новата празна палитра на Есенс. Като изсъхнаха, сенките се втвърдиха и си ги ползвам нормално.
Грим няма да изхвърля заради счупена опаковка.
Вчера си взех нови акрилни чекмеджета за съхранение на грим, опазих ги до нас и на влизане в стаята ги ударих във вратата и пукнах акрила...ми няма да ги хвърля.

Искам да Ви кажа и за металния гланц на Trend it up-има ужасен мирис  #Crazy Мирише на старо като червилото на мама, което пази от 10г. в чантата си. Днес успях да хапна малко от гланца и дъхът в устата ми беше покъртителен.
Блести наистина красиво, но не знам как ще го издържам. Мазен е, а четката е нетипично голямо и прилича на краче с вълено чорапче.

Последна редакция: пн, 10 юли 2017, 18:06 от viksdesire

# 236
  • Бургас/Пз
Момичета,  извинявам се , че не е точно по темата, но тези които са ползвали този измиващ гел може ли да кажат дали щипе на очите? http://biofresh.bg/probiotichen-ultra-mek-gel-za-izmivane-na-lic … ;___from_store=bg

# 237
  • Телиш/Плевен

Благодаря ти! Hug
Потърсих из нета и видях, че е цяла серия лимитирани продукти.
Скрит текст:
Писах лично съобщение във Фейсбук страницата на dm да питам за въпросния шампоан и ми казаха, че в края на месеца щял да е в магазините им. Heart Eyes Вероятно и другите продукти ще пуснат тогава.

# 238
  • Стара Загора
Дано ги заредят Simple Smile

На 13 и 14 ще има -20% на всичко в ДМ по случай рождения им ден.

# 239
  • Вестерос
супер!

Общи условия

Активация на акаунт