Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 862
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Разбира се, не казвам, че  е невъзможно. Зависи си от молива, но при мен досега не е имало проблем. Mimeto74, по възможност гледай да е двойна, че някои моливи се острят по - добре в по - широкия отвор.

Слушам и изпълнявам! Simple Smile Simple Smile Simple Smile bouquet

# 286
  • София
Моливите се острят много добре като се държат за 5 мин. в камерата на хладилника и след това се острят без проблеми.

# 287
  • Вестерос
Във Варна има ли ги трендъп? Да посетя някой дм утре за 20% Grinning

# 288
  • София
Имам брошура на Тренд ит ъп. Купи поне два продукта с марката и получаваш веднага 15% отстъпка на каса на всички закупени продукти от марката

# 289
Всякаква би свършила работа. Имам обикновена от книжарница и друга от козметичен магазин, не откривам абсолютно никаква разлика между двете.
Попринцип наистина няма, но примерно острилките на Импала са с по- голям отвор и по- меките моливи не се чупят. Откакто ги открих други не ползвам.

# 290
Препоръчайте ми, моля, хубава бюджетна лилава спирала.

# 291
  • София
Пробвах новата miss baby roll. Доволна съм - разделя, извива и уплътнява миглите . Има и лилава.

# 292
  • Варна
Trend it up има зареден в Grand Mall Varna. Ходих в петък да си пазарувам от там. Цените са като на Aura горе/долу-между 6-7лв и по-големи продукти за 12-16лв.

# 293
  • Стара Загора
Днес имаше 20 % на интимни продукти в Лили и си взех желания гел на bioPha, който заглеждах отдавна.
Пак стоях 10 минути и гледах състави. Чудех се между Жая и гела на Deva с алое вера, но реших да е горния, за да не съжалявам че не съм го пробвала. Ще се радвам да споделите мнение за другите 2, ако сте ги ползвали.

От 10 дни се каня да пиша за новите летни дуо хайлайтър и бронзъри на Llums от Take me to the Summerland, но забравям. Изглеждат много добре, но вече имам твърди много такива пудри и пропуснах.
Има някакъв проблем с качването на изображения, затова оставям линкове.

http://media.snimka.bg/s1/5944/038132176.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/5944/038132177-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/5944/038132178-big.jpg?r=0

# 294
Пробвах новата miss baby roll. Доволна съм - разделя, извива и уплътнява миглите . Има и лилава.

Благодаря 😊

# 295
Аз ползвам двойна острилка на Голдън роуз. Много съм доволна. Само тя става добре за острене на матовите червила тип молив на марката. И моливи за очи остри перфектно Peace

Като заговорихте за Trend it up, купих си продукт, който се слага върху червилото, за да го матира. Пълна глупост, никаква работа не върши и оставя някакъв гадно и тежко усещащ се слой върху устните. Не си хвърляйте парите за него.  Peace

# 296
Преди ползвах двойната острилка на Импала, но я загубих и сега съм се заредила с 2 бройки от двойните на Есенс. Много съм доволна.  Party И също острят добре червилата молив на ГР.

Това на Llums ми е познато, мисля, че преди години ползвах нещо подобно на Алверде. Оранжавееше доста.

# 297
  • Бургас
Днес май ще се ходи до ДМ.  Ще търся душ гел и лосион с пъпеш. Ако е на късмет,ще има. Но дали ще мина само с тях,незнам.

# 298
Днес май ще се ходи до ДМ.  Ще търся душ гел и лосион с пъпеш. Ако е на късмет,ще има. Но дали ще мина само с тях,незнам.

И аз буквално за една маска за лице ще ходя, че запасите ми са тотално изчерпани. И евентуално да изкупя останалите бройки от лимитирания лосион на Алверде.
Ама си знам отсега, че няма да си остана с тях. Grinning

# 299

Като заговорихте за Trend it up, купих си продукт, който се слага върху червилото, за да го матира. Пълна глупост, никаква работа не върши и оставя някакъв гадно и тежко усещащ се слой върху устните. Не си хвърляйте парите за него.  Peace

Това си мислех и аз, без да съм пробвала такъв продукт. Благодаря ти, че ми спести едни пари Smiley

Общи условия

Активация на акаунт