Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
-20% имате на ЦЯЛАТА касова бележка и 15% за Trend it up и излиза, че за двата продукта на марката взимате общо -35% , но не са 35% за цялата бележка

Е, разбира се, че няма да е цялата бележка Laughing. Само за продукти на Trend it up попитах и ми отговориха, че отстъпката за тях не се съчетава с тази за -20%. Но като проверих бележката, видях, че същност и двете отстъпки за Trend it up са си отчетени, така че явно са били съвсем точни в обясненията. Peace

# 331
Днес обиколих 3 магазина DM и никъде не открих любимия си крем за очи - http://4.bp.blogspot.com/-J7UEuu5HcXY/UTdgSj50-pI/AAAAAAAACPM/wz … 0%D0%B5%D0%BC.png
Моля, ако сте го виждали наскоро някъде в София да ме ориентирате, къде мога да го намеря. Най вероятно са я спрели тази серия, нищо от нея нямаше никъде. Ако знаех, щях да се запася с няколко бройки последния път, като го купувах този крем.
Лосиона за тяло с 5% уреа на Балеа също го нямаше никъде. И той ли е спрян?

# 332
  • Стара Загора
Препоръчайте ми кремообразен хайлайтър. Никъде не видях. Сещам се само за стика на ГР.

Отстъпката в ДМ важи и за всички намалени неща, нали?

Аура имат, но са по-скоро за смесване с фдт (цяло лице).  
Да, важи и за намалените продукти.

-20% имате на ЦЯЛАТА касова бележка и 15% за Trend it up и излиза, че за двата продукта на марката взимате общо -35% , но не са 35% за цялата бележка

Е, разбира се, че няма да е цялата бележка Laughing. Само за продукти на Trend it up попитах и ми отговориха, че отстъпката за тях не се съчетава с тази за -20%. Но като проверих бележката, видях, че същност и двете отстъпки за Trend it up са си отчетени, така че явно са били съвсем точни в обясненията. Peace

Има 15 % и накрая - 20 % на цялата сметка. Ето моята бележка:

http://prikachi.com/images.php?images/847/9146847N.jpg

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 06:43 от iv4enceto_91

# 333
Добро утро!  Пробвахте ли вече новите продукти на Тrend it up? Аз си харесах лак за нокти,червило и молив за устни.Дано са сполучливи.Отстъпката при закупуването на 2 продукта-15%,за всички магазини ДМ ли е,до кога важи? bouquet

# 334
  • Варна
Зареждането на щандовете явно е както дойде. Във Варна има два реда лакове с крем за омекотяване на кожата, масла, за махане на кожички.Даже се намираха и две четки за грим-едната за очна линия с твърд връх 😁

# 335
  • София
Препоръчайте ми кремообразен хайлайтър. Никъде не видях. Сещам се само за стика на ГР.

Отстъпката в ДМ важи и за всички намалени неща, нали?

Препоръчвам на Мейбълин, Master strobing stick.

# 336
  • Пловдив
iv4enceto_91, да, и моята бележка е така.

# 337
  • Вестерос
ДО РС ДМ е супер зареден, влязох да разгледам и аз бам 30 лв на касата с намаленията хаха. Разгледах сенките на трендуп, интересни има, тези с метален блясък. Чудех се на някакви хайайтър сенки, но се отказах в последствие. Взех си едно червило 260 от шайн серията и топ лак за нокти. Взех и черна очна линия. Обаче забрaвих четка да си взема. Да препоръчате някаква?

# 338
Има ли l'angelica в ДМ?

# 339
Матовите им червила - пудра ми станаха интересни, обаче не можах да си харесам цвят. Взех два молива за устни и много ми харесаха на първо четене. Меки и кремообразни са, а същевременно изсъхват на устните и остават като матово червило. Нюд са ми и двата цвята, не знам как ще са другите.

# 340
  • София
Само на мен ли ми се струва или са завишили малко цените в ДМ заради намалението?

# 341
  • Варна
Aко някой го интересува кифленската ми физиономия
вежди-Trend it up 020 водоустойчив молив за вежди. Триъгълната му форма прави нанасянето му малко сложно и неудобно. Обичам да рисувам между косъмчетата си, а този молив не ми позволява. Пигментиран е определено.

Очи-коректор Trend it up Under eye 020 (с топченцето отгоре) С жълт под тон е. Докато го нанеса на двете очи вече беше изсъхнал и блендването беше трудно. Няма озаряващ ефект, но цветът му е достатъчно светъл, за да "събуди" очите. Самото нанасяне с топченцето е конфортно. Определно прикрива част от кръговете, но имайте предвид, че аз почти нямам такива и не знам как ще действа при по-тъмни такива.
Леко се събра между бръчиците на очите (аз имам доста финни линии там!) , но все още нищо прекалено стресиращо.
Нося го от 12:00 (14:40 в момента на писането на мнението)
+ освен коректор няма нищо друго под очите ми. Бейкинг техниката не ми допада.

Устни-металния им гланц е върху нюд матово червило и стои добре. Блясъкът се загуби малко след като обядвах, но гланцът все още е на устните ми.

Скрит текст:

При по-близка снимка много ми се зацапва изображението.

# 342
  • Вестерос
Очната линия каква е? На теб разчитам да препоръчаш четка за моята очна линия Simple Smile

Кой писа за хайлайтър сенките да го питам нещо? Единият цвят още стои на ръката ми, а я мих няколко пъти.

# 343
  • Варна
Очната линия каква е? На теб разчитам да препоръчаш четка за моята очна линия Simple Smile

Кой писа за хайлайтър сенките да го питам нещо? Единият цвят още стои на ръката ми, а я мих няколко пъти.

Maybelline gel liner (Lasting drama 24H) и това е първия ден, в който я нося и я наблюдавам. Към нея има четка с два края- с единия може да си нанесеш очната линия, но ми е неудобна за крилото, а другия край е дунапренен. Дръжката е доста къса и вероятно няма да я ползвам.

В момента я нанасям с Sigma E06 (3тата отляво-надясно)-изключително малка, тънка и скосена четка като я избърсвам преди всяко ползване, че гелът залепва за нея.

Скрит текст:

Преди бях с тази с розовото връхче (купена oт enzo за 2.90лв.) . Проблемът с всички четки (на картинката) е, че след време губят форма и се...разпухкват и крилото ми не става така остро, както искам.
Днес, примерно, единия ми клепач е по-паднал от нормалното и не можах да си лепна някое дълго, че да видя дали очната ще се изтрие до края на деня...
На Catrice имаше хубава двойна четка, но и тя загуби всякакъв вид. На Aura е прекалено дебела.

# 344
  • Бургас/Пз
Има ли измиващ продукт за лице на Алверде или Балеа, който да не щипе на очите?? И да почиства добре!

Общи условия

Активация на акаунт