Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 38 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 106 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Преди време си бях взела един цвят от Калър Тату /един червеникав/.Може и да е било от срока на годност,не зная,но никак не останах доволна-твърди,много трудно разнасяне.Повече не повторих, толкова зле бяха.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 23:44 от gali-presi

# 511
Преди време си бях взела един цвят от Калър Тату /един червеникав/.Може и да е било от срока на годност,не зная,но никак не останах доволна-твърди,много трудно разнасяне.Повече не поврприх, толкова зле бяха.
Вероятно става въпрос за maybelline colour tattoo pomegranate punk
https://www.google.bg/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fimg.makeupalle … ct=mrc&uact=8

Били са стари със сигурност. Имам ги, когато ги купих се разнасяха точно като масло, изключително леко и лесно се преливаха. Сега, срамно много години по-късно, са твърди, трудно се взима и нанася продукт. Подсети ме да ги изхвърля bouquet

# 512
  • Варна
Точно те.
Почти като пастел.Жалко,много харесвах цвета.

# 513
  • София
Благодаря за предупреждението bouquet

# 514
Има ли някой, който има кристала на Балеа? Как се ползва това чудо? Пише да се намокри преди употреба, мокря го, но пак си е същото, все едно си нанасям само вода  Angry

# 515
  • София
Точно така трябва да бъде, какво те притеснява?

# 516
Странна работа. В лили сенките на колор тату са намалени на 7 и нещо някои, а в дм на 2 и нещо. Grinning

Всичките ли? Аз много ги харесвам , имам 4 цвята, страхотни са!
Не, не всички. Два, три цвята. Но не съм се сетила да проверя срока на годност. Иначе лесно се разнасят. Казаха ми, че няма да се предлагат повече, затова ги намаляват, а може и да са излъгали и да им минава срока Confused

# 517
Влизам да докладвам за антицелулитния гел на Евелин. Взех червения, който е загряващ. Е, загрява. Поне това от описанието го прави Smile Втори ден се мажа, мисля да съм стриктна, пък да видим.

# 518
Пиши, моля те, ако видиш резултат, ще се радвам да го изпробвам!

# 519
  • София
Аз имах ефект от него, с редовно мазане всяка вечер  Peace

И да си повторя въпроса Blush
Имате ли впечатления от четките за коса с глигански косъм?

# 520
Приятелката на сина ми ползва такава четка за коса. С права дълга коса е. Не мога да си представя обаче как реши това нещо! Тя е като четка за дрехи Rolling Eyes

# 521
Пиши, моля те, ако видиш резултат, ще се радвам да го изпробвам!
Да ти кажа, добър резултат виждам от антицелулитния на Биотен. 4 седмици по-късно имам видимо заглаждане на кожата и портокаловия ефект е намалял. 

# 522
  • Варна
А сигурни ли сте, че продуктите имат общо? През лятото инстинктивно посягаме към леки храни, драстично намалява тестото, консумират се много плодове, зеленчуци, пият се огромни количества вода. Прекарваме навън много време, движим се в пъти повече, потим се. Разсъждавам си просто.

# 523
Аз поне си мисля, че е и заради крема. За пръв път от много години насам мажа антицелулитен. Предишните лета също съм се хранела както и сега, движила и пила вода както и сега. До момента не съм имала такава разлика. Съгласна съм, че тези фактори също оказват въздействие.

# 524
Да, по принцип са комплексни нещата. То и на опаковката на моя пише, че трябва да се съчетава с режим на хранене и спорт Smiley

Общи условия

Активация на акаунт