iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 87

• 62 767
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
За DHL Expres питам Simple Smile да не стане грешка Simple Smile И благодаря предварително.

# 646
Денис, все разсъждавам върху написаното на първа страница:
Цитат
-    до 30 лв. (15-16$) без доставката , обикновено, отиват в Пощата.
Скрит текст:
Това "обикновено" не означава ли, че и обратното е възможно - до 30 лв, а да отиде на митница?
Гледам да поръчвам до 29 лева за всеки случай. Не знам имам ли някакви права, ако вземе да отиде в митница пратка за 29,99, щото те нали няма как да знаят курса на банката ми, и по техни изчисления да е примерно 30,01. Всъщност точно това ме интересува - ако се случи нещо подобно, отивам с платежния документ и казвам, извинете, ама съм платила под 30 лв и работата се оправя, така ли?

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 12:22 от Тъмнозелена

# 647
  • София
За DHL Expres питам Simple Smile да не стане грешка Simple Smile И благодаря предварително.
Извинявай, информацията ми беше стара - редактирах  Peace.

Бланки:
EORI регистрация
DHL пълномощно

Цитат
-    до 30 лв. (15-16$) без доставката , обикновено, отиват в Пощата.
Скрит текст:
Това "обикновено" не означава ли, че и обратното е възможно - до 30 лв, а да отиде на митница?
Гледам да поръчвам до 29 лева за всеки случай. Не знам имам ли някакви права, ако вземе да отиде в митница пратка за 29,99, щото те нали няма как да знаят курса на банката ми, и по техни изчисления да е примерно 30,01. Всъщност точно това ме интересува - ако се случи нещо подобно, отивам с платежния документ и казвам, извинете, ама съм платила под 30 лв и работата се оправя, така ли?
Ako отиде на митница, но е пусната като пощенска пратка / Global Post/ - се заплаща само 1,50 лв митническа такса и може сам да си я вземеш от Митницата, без някой да я освобождава.

Global Post сега са го променили на Global Post-Delivery by Local Post

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 14:16 от denis.

# 648
Здравейте, моля за помощ. Направих поръчка за 259 лева на 02,08,2017. Днес виждам, че парите са ми възстановени по сметката. От банката ми казаха, че получателите са отказали парите!!! Пратката е изпратена и вече е в Германия. Какво да правя? Да пусна пак плащане, ама как? Платих през пей пал.

# 649
  • София
Здравейте, моля за помощ. Направих поръчка за 259 лева на 02,08,2017. Днес виждам, че парите са ми възстановени по сметката. От банката ми казаха, че получателите са отказали парите!!! Пратката е изпратена и вече е в Германия. Какво да правя? Да пусна пак плащане, ама как? Платих през пей пал.
Пиши на сайта и се разберете.
 info@iherb.com

# 650
Споделям комбинация от добавки, за които се калкулира безплатна доставка:
Пробиотик
Counter Attack
Детска паста за зъби

Мерси много, и аз само умувам как да смъкна доставката, а този пробиотик ми трябва.

Код за 5% отстъпка от iherb.com - SDB331

# 651
  • София
Два протеина на Optimum Nutrition , които могат да се поръчат с  Global Post  и да пристигнат в пощата  Peace:
ванилия сладолед  $15.05
двоен шоколад  $15.05    - предлага се и в кутия на същата цена,  , но теглото е по-голямо
- с това се намаля доставката:    Peace
или  това:
https://www.iherb.com/pr/Sierra-Bees-Organic-Lip-Balms-Variety-Pack-8-Pack/63674

# 652
Здравейте, някой знае ли защо не ми приема нито един от кодовете за 5$ ? Пробвах всякак

# 653
И при мен изписва, че са невалидни, може да са спряни вече.

# 654
  • София
Здравейте, някой знае ли защо не ми приема нито един от кодовете за 5$ ? Пробвах всякак
В момента няма кодове за първа поръчка. Пиши на сайта, на чата:
https://chat56a.livechatinc.com/licence/1432912/open_chat.cgi?groups=0
и ги попитай за код, който дава 5$ намаление / за първа поръчка/.
На мен ми предложиха лично да ми намалят сумата с 5$, като жест от сайта - предполагам, това важи за всички  Peace
Регистрирай се в сайта, защото ще ти поискат мейла, с който е направена регистрацията и името.

# 655
Цитат
-    до 30 лв. (15-16$) без доставката , обикновено, отиват в Пощата.
Скрит текст:
Смята се по курса на митницата към момента на спиране в митница. Ако ти купиш нещо за $17 и това ти струва 29.99лв., но по курса на митницата за съответния месец $17 са 30.01лв., тогава плащаш ДДС.
И обратното е вярно - платила си 30.01лв., но по курса на митницата е 29.99лв. и не плащаш ДДС.
Тук са курсовете на митницата http://www.customs.bg/bg/page/25

# 656
Ама точно пък както се притеснявах стана - по техния курс пратката ми е на стойност 30,07 лв, а съм платила към 29,80... Ок де, ще изчакам да видя какво ще стане с пратката, ако я спрат тогава ще разисквам.

# 657
В момента няма кодове за първа поръчка. Пиши на сайта, на чата:
https://chat56a.livechatinc.com/licence/1432912/open_chat.cgi?groups=0
и ги попитай за код, който дава 5$ намаление / за първа поръчка/.
На мен ми предложиха лично да ми намалят сумата с 5$, като жест от сайта - предполагам, това важи за всички  Peace
Регистрирай се в сайта, защото ще ти поискат мейла, с който е направена регистрацията и името.
Писах им, не ми дадоха за 5$ Sad а за 5%

# 658
  • София
Jekq
За пратките, с доставка DHL Express, които са за сума до 30.00лв
Не бях 100% сигурна в достоверността на информацията, която получих по тел. и затова им писах и получих следния отговор:
Под тази стойност не са митническа пратка и не са ни необходими  ЕОРИ и Пълномощно.
Ако Митница спре пратката и вие докажете с документ, че стойността е такава  / копие от платежен документ или банково извлечение/ митница преценява и я пропуска.

b90
5$ може да намалят от сумата само на първа поръчка.
Дали е първа поръчка, проверяват по мейл и име.

# 659
  • Бургас
Здравейте!  Бихте ли ми препоръчали витамини за бременни, ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт