Магията на изтока - тема 50

• 38 551
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
2в1,може в последния епизод да се разбере,че има гастроентерологичен проблем.
Ето,защитавам ги. Whistling
Развалиха мистерията корейците за  Toilet Нищо свещено не оставиха. Sick Значи Х може да пръцка в несвяст,а Джи по бански не може. Crossing Arms Пфу....

Шош,холандци са авторите и можем да сме благодарни,че спестиха техните тоалетни навици.
The Rise and Fall of Globosome - тук за гледане. За възхода и падението на една цивилизация.Пак е анимация.

# 451
  • MJF
Your Home is My Business изгледан с много приятно чувство и  Simple Smile. ГГ е с енергия за двама и може да продаде/даде под наем и ......тоалетна  Laughing. Дано се появи превод и на Your Home is My Business! Returns

Tuon  Hug ще го погледна.

# 452
  • София
Поздравче Hug Hug Hug

# 453
  • DE
Чак днес успях да видя/чуя Теянг  ooooh! ooooh! август ми е най-натовареният месец от годината. За капак и теч у дома и съответно ремонт, някакви неизвестни буби в леглото в което не сме спали от гидина Shocked и алергична реакция на ММ, много пътуване и срещи с приятели и роднини...
Лайфа на Инкигаьо, на първо четене само това ми хареса.

Доглеждам "Legend of Chu Qiao" вечер по десетина епизода. Интересен ми е и не превъртам, но борбата за власт и битките ми доскучават. Твърде малко са сцените с главните, а основно те държат интереса ми.
Нагледах се на костюми и декори  Heart Eyes

Скрит текст:
На морето е грозна картина, експлоатират на хората децата, много работа за малко пари. Но нека се учат, че живота е гаден, един вид да свикват с реалноста все е някакъв опит Rolling Eyes Tired

# 454
На вчерашния епизод на Училището си поплаках на разговора между една майка и дъщеря.

Водният Бог приключи. Безцелно вървеше през цялото време, така си и приключи.
Скрит текст:
Накрая ги събраха всички богове, полубогове, слуги и тем подобни да си живуркат заедно.

На негово място ще започне Argon

# 455
Какво стана с Дуел? Май спряха да го превеждат, а останаха само две серии. Вече си мисля да го догледам онлайн с английски субтитри...

# 456
No Touching at All

Става за гледане.Без излишни локуми и герои.Стегната работа.Сюжетът е познат и предсказуем (макар,че края можеше да е и друг, съм доволна на избора за хепи енд Grinning),но пък носи положителни емоции и не натоварва зрителя.Освен гей темата засягат и тази за тормоза на работното място.
На кратко антипод личности се откриват,влюбват и след малък катарзис си се заобичат още повече.
Само ще измрънкам,че героите не бяха добре разгърнати,но това е защото действието беше бързо и като цяло не става ясно как и защо се влюбват,а времето като цяло беше имагинерно.
Гост,ти гледала ли си го?

# 457
Какво стана с Дуел? Май спряха да го превеждат, а останаха само две серии. Вече си мисля да го догледам онлайн с английски субтитри...
Гледам, че Мечтателите са качили буквичките за 11 и 12 епизод. Не е спрян, но вероятно върви по-бавничко. Все пак е лято, море, почивки... И преводачите са хора.

# 458
Така е; благодаря за отговора. Мислех, че може и да са го зарязали - да не би да чакам напразно. На китайската комедия "Давай, принцесо", качиха последните субтитри след интервал от няколко месеца - отдавна го бях изгледала с английските и с по-лошо качество.

# 459
  • BG
Да, гледала съм го, това е единственият японски гей филм/сериал, който ми хареса и изгледах до край.

# 460
  • BG
За пореден път се убеждавам, че по-агресивни кей поп фенове от тези на ББ в спирита няма Wink
В такива моменти тегля една на няколкото техни песни, които наистина ми харесват.

# 461
И аз забелязах полемиката в темата на ББ тези дни. Не схващам защо трябва да нападаш някой само, защото не харесва твоите любимци. Всеки си има предпочитания. Не можем всички да харесваме едно и също.

# 462
  • BG
И аз забелязах полемиката в темата на ББ тези дни. Не схващам защо трябва да нападаш някой само, защото не харесва твоите любимци. Всеки си има предпочитания. Не можем всички да харесваме едно и също.
To oсвен, че ги нападат, почват да плюят и да обиждат по грозен начин други изпълнители, които пък нямат нищо общо в случая. такова нещо в другите муз. теми не съм забелязала.

# 463
Стоя и си мисля  за какво толкова могат да се драпат корейските поп фенове? Песните им си приличат и в повечето случаи като си чул 1 си чул всички останали Ill.Не хвърляйте камъни в градинката ми.Както съм казвала - имам отчайващ музикален вкус.Дайте Тиесто и Тюон е щастлива.
Пустото любопитство е от котешката ми (зодиакална Animal Lion) порода  и да си пъхам нослето където не ми е работата.Сори.

# 464
  • DE
Аз не забелязах някакво фрапиращо плюене newsm78 явно не съм внимавала  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт