Магията на изтока - тема 50

• 38 561
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • BG
Аз не забелязах някакво фрапиращо плюене newsm78 явно не съм внимавала  Whistling
Явно не си.

# 466
Какво ми се случи днес и как винаги се стига до Япония  Mr. Green
Взимам на дребното книжка с Барбароните,че от скоро са му любими и да го зарадвам.Та се сдобивам със
"Спасителният кораб на барбароните" и зачитам (нормално) Shocked .... какво да видя децата се именуват Лоте и  Щефан.Ступор.Аз ги знам като Клодин и Франсоа.
Та проверих(може да е станала някаква грешка)и се оказва,че моите имена идват от френската версия на книжката,а другите две от немската.
В Япония били толкова популярни,че в град Кошигая в префектура Сайтана има кафене,което предлага палачинки с татко Барба, еклери и какви ли не още вкусотии с образите на любимите герои.
Скрит текст:

# 467
Нямам пристрастия аз. Слушам и Бенгите, и ЕХО, и BTS, и Съкровищата, и СуДжу, и Жужитата, и Тиесто, и Армин, и Бекстрийт бойс, и Куин, и Димаш, и......... Grinning.

Един клип, който със сигурност ще познаете къде е сниман Stuck Out Tongue Winking Eye.

Tuon, не е Тиесто, но пак е готино Hug .

Барбароните, Смърфовете, Том и Джери, Уди Кълвача и изобщо старите анимации си остават интересни за децата и в днешно време. Моите много се радваха и на Ну Погоди. Да можеше да дадат отново и Ум Белият делфин.

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 17:38 от 2в1

# 468
  • BG
Точно оплюването е най-грозното, аз не издържах на цялата помия, така че очаквам сега поредната доза от това, което могат да предложат Mr. Green

# 469
  • София
И аз не издържах това оплюване в темата на BigBeng  и пуснах един възмутителен пост, сега очаквам да ме оплюят и мен.Ама не ми пука.

Да питам, някой гледа ли Save me? Чудя се дали да го започвам.

Все още чакам руския превод на последните три серии на  Woman of Dignity, но май нямат намерение да го допреведат.Дали ще разбера нещо, ако го гледам без субтитри, все пак от коментарите ви разбрах донякъде края, но друго си е да го изгледам с буквички.

Бях изостанала с Falsify, та сега ще наваксвам.А и новите серии на У-ще 2017 също не съм ги гледала още.

Гостче, и аз си изплаках очите по дракона Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

# 470
  • DE
Стига де, нямаше плюене, върнах се да проверя  Blush Mr. Green Просто бяха публикувани статистики кои колко продава, колко публика има и тн. Това, че някой е споделил кого не понася е нормално. А, че виповете са арогантни с това, че групата е най-най е вярно, но от фактите не може да се избяга. Те наистина са най, не го казвам само от позцията на вип, а е елементарна статистика  Mr. Green Peace
И аз слушам всякакви, но напоследък рядко харесвам нещо  Tired

# 471
  • MJF
freedoms , като свърши август може би ще се появят отпочинали преводачи. Вчера понеже надникнах в един руски ресурс и видях че няма движения след първата седмица на август. Народа почива  Simple Smile

Eй това с подмяна на имена на литературни герои не го разбирам, ама въобще. Не са само немците ама съм им набрала баш на тях,  те и Емил от Льонеберя и една камара други нямат, щото са им сменили имената  Rolling Eyes Close. Иди така си говори с тях за тези герои ако въобще разпознаете кой как им казва  Crossing Arms ooooh!.
И аз мърморя за имената на фронта ама не съм тръгнала да ги сменям, даже не съм си го помислила.  ooooh!
 Flutter и аз си обичам изброените герои.
Почерпих се от барбаронените сладости. Някъде ги нацелих миналата година барбароните и няколко серии изгледах с дребосъци  Laughing, харесаха им.

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 20:09 от Шошулчо

# 472
2в1  Hug
То и аз съм всеядна относно музиката,но Тиесто ми е .... как да кажа,ако ме попитат за любим изпълнител.... ъъъъ някой правещ музика ще кажа Тиесто. Mr. Green
Сега съм на вълна Martin Garrix

И да не е съвсем спам DJ Steve Aoki, който е американец с японски корени.

Малко спам  Mr. Green Twisted Evil
Nathan Goshen и с песен на иврит

И аз мърморя за имената на фронта ама не съм тръгнала да ги сменям, даже не съм си го помислила.  ooooh!
Не им пипаме имената.Всичко е ИКЕ или Тя. Twisted Evil Най-добре емотикони Hug

# 473
  • София
Шоши, надявам се да е така и като отпочинат, да допреведат сериала, ще чакам, няма как.

Дане, разбирам за статистиките, не може да се прави сравнение, все пак BigBang е 11 годишна група, нормално е за толкова много години да имат и много песни и фенове. Но само не разбрах защо точно  BTS и EXO  бяха на прицел, те са млади групи, но въпреки това са постигнали доста и са много трудолюбиви.Момчетата нямат вина, че техните фенове са фанатизирани.Но мисля, че всички корейски фенове са такива, независимо кои групи или актьори поддържат.Гледали сме не един и два  сериала с такава тематика. А иначе всеки може да харесва или не харесва когото си иска и това не трябва да дразни останалите, още по-малко да се нахвърлят отгоре му.Повече не мисля да коментирам каквото и да е.

# 474
За какъв дракон плачете  newsm78? От някоя китайска приказка или за Троновете става въпрос?

Save me ще го пропусна за сега.

Falsify върви прилично. Във всяка серия нещо се случва. Намгунг Мин този път не е нито психопат, нито някакъв откачалник. Добре ми идва тази му сериозна, нормална роля.

От друга страна Reunited Worlds за някой може да е скучен и безинтересен, но на мен някак си ми харесва монотонноста и еднообразието му. Не се случва кой знае какво екстремно, нещата се разкриват постепенно и между другото, но приятелството и добротата, която има между героите е някак си успокояваща. Има два по-негативни образа, на бащата и единият брат, но дори и те не са в състояние да развалят общата картина.

# 475
  • BG
За какъв дракон плачете  newsm78? От някоя китайска приказка или за Троновете става въпрос?
Аз лично онзи ден оплаквах този от Троновете.

Харесах си един  тайвански, баш си е като Палавата целувка, а той колкото версии да му измислят, никога няма да ми омръзне- Attention Love, само че той се нанесе у тях, а не обратното. Главният ми е непознат, но го проверих- бил певец, актьор и т.н.

дането, днес се разочаровах от теб, не че те интересува, но аз все пак реших да ти кажа.

# 476
  • MJF
Продължавам да си подслаждам без да бързам Crazy For Me.

Остават ми 2 серии. Гледам с  Laughing. Браво на Yoshikazu Okada. Героите са един от друг по-големи скици. Актьорите са чудесни в тях. На моменти спирам за да се посмея на глас. Обичам такива заглавия- за сериозното през  Simple Smile и сълзи. За туй заглавие коментара ми е "по-добре че късно стигнах до него отколкото никога". В началото малко ме дразнеха едни риби, прасета и американски бургери но ги преживявам. Вписват се в цялата виталност дето лъха от екрана  Mr. Green.

# 477
  • София
И аз плаках за дракона  от Игра на троновеDisappointed Relieved

# 478
  • BG
И аз плаках за дракона  от Игра на троновеDisappointed Relieved
Аз знаех, защото бях чела спойлери, обаче пак ми беше много мъчно, повече отколкото смъртта на който и да е герой от сериала. Ти погледна ли Тhe Strain, Into the badlands?
Tuon, ще ми правиш ли компания на едно текущо  БЛ заглавие, тайско? Чакам го от няколко месеца да почне и най-накрая почна Together with me. Залагам, че ще е добро, понеже двойката ми е позната от Bad romance tne series и им се получиха нещата, това ще е предисторията им.
Скрит текст:

# 479
 newsm45
Подли корейци. cry cry cry
Бях забравила как умеят да изстискат и последните сълзи на зрителя.
One Day

Тъжен е.Все пак в началото има една идея на "нещата ще се наредят",но с развитието на историята тъгата и оболката се спускат все повече и повече...Финалът е напълно ясен (някъде от средата на филма) и няма как да е друг,а ми се иска.
Един красиво заснет филм,с подходяща музика и малко щастливи моменти,които да  покажат,че живот не е само синоним на гадост.
Определено е за любителите на тежки драми.

гост,филм или сериал?

Общи условия

Активация на акаунт