Магията на изтока - тема 50

• 39 216
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз си го свалих и сега сядам да го гледам, запасила съм се с разни ядки + печен слънчоглед, та да не ми текат лигите:smiles:Stuck Out Tongue Closed EyesSmileSmile

# 496
Приятно хапване и гледане.
И салфетки ще ви трябват. Twisted Evil

Аха,за  този ли сериал е скандала?
Едно от мненията,които четох,че са искали да затвърдят позициите си на арабския пазар. Голяма част от мюсюлманските страни копуват корейски драми,защото не им се налага да цензурират,а и публиката ги харесва(според мен най-вече ревливи). Обаче са засегнали културните различия (говорят за кадри от филма с разголени момичета + джилбаб и преки подигравки към религията).Те като цяло са много чувствителни на тема религия и някой е трябвало да им каже. Преди няколко години една израелска телевизия трябваше да се извинява на Турция,че са споменавали негативно в сериал турската армия или полиция.

# 497
Имаше някакви девойки по бански около един басейн, но не приличаха на арабки, а по-скоро на западнячки. Бяха преметнали едни бели копринени шалчета през главите си и това е. И едни други, които бяха да кажем обслужващ персонал и разнасяха едни подноси. Те бяха облечени с дълги черни поли с цепки отстрани и бели ризи и имаха на главата си някакви черни кърпи. Това всичкото се развива в къщата на главния, който е кореец, но живее в измислената арабска държава и е много близък с краля заради заслуги от миналото. Единственото достоверно нещо е, че дават кадри от Дубай.

# 498
  • София
Tuon, филмчето беше забавно, а двамата актьори-готвачи показаха кулинарни умения.Хареса ми.

Man Who Dies to Live - докато се наканя да го гледам, сериала свършил. 2в1, става ли за гледане?

Сега ще гледам  този корейски филм с Нам Гунг МИн

# 499
freedoms, гледала съм само първите 4 епизода, за които има превод. Има и за още някои откъслечни епизода от средата на сериала. Пълен е с клишета като почнеш с раздърпаната съпруга тип "аджума", натоканата любовница, комплектът досадни свекърва-зълва, изневеряващ съпруг-мухльо.... На всичкото отгоре Че Мин Су ужасно преиграва. То е ясно, че героят му нарочно е преекспониран, но въпреки това той прекалява и лично на мен ми е досадно и неприятно.

Аз оставих готвачите за събота или неделя и ги замених с Бини Relaxed . Пуснах си Confidential Assignment. Ако ви се гледа неангажиращ екшън с леки комични проблясъци спокойно можете да го гледате. Все пак е петък, а Бини напълно се вписва в проектите Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 500
  • София
Успех! После сподели дали ти е харесал. PeaceЧе моето мнение е много противоречиво.

# 501
  • София
2в1, и аз по-късно видях докъде е преведен, значи няма да се гледа.

Филма с Бини ми стои на компютъра от сумати време, уж за да го преведат и на български, ама не искат.Така че с руски букви.

Тайна,
Скрит текст:
все още не съм започнала да гледам филма, а и нищо друго, че котаракът ми скочи на крака и ми направи кръвоизлив /той е много красив, бял, но за сметка на това е ужасно агресивен/, та нямах настроение за гледане, но когато го изгледам , ще споделя дали ми е харесал.

И нали е петък, двама млади актьора - Lee Jong Suk и Seo Kang JoonKissTwo HeartsCupid

# 502
Само японци могат да се забавляват така Smile
https://www.facebook.com/clarencehuiyuen/videos/158617621357004/ … -VNoQ8gB71c4mXalQ

# 503
freedoms, има български буквички за филма на Бини - тук

# 504
За мен тези скечове бяха доста по-сполучливи от разните му там Аламинути и Комици. Но трябва да уточня, че Аламинутите изобщо никак не са ми смешни, а Комиците са ми по-скоро досадни, така че летвата по която сравнявам е доста ниско - направо си лежи на земята.

# 505
  • MJF
Снощи изгледах един розово - коледен филм - Watashi ni Unmei no Koi Nante Arienaitte Omotteta
Отговаря си на жанра. Двамата главни актьори са ми приятни а и така на тв-филмовия екран за първи път ми попадат май.
Нищо за напрягане, лек хумор и романтика.

Akira to Akira 7 ме  Crossing Arms. Даже превъртах няколко пъти. Епизод пълнеж  Crossing Arms. Цели 50 минути се дъвчеше едно и също  Tired и то нещо дето го "минахме" вече в предишни епизоди. Чакам си финалните 2. А и какъв "внезапен" времеви скок. Уж 2-3 години пък актьорите състарени от гримьорите за 2 декади поне  ooooh!, не проблема в екрана ми  Naughty. През просото екипа тръгна  Naughty. Но ще им го опростя ако финалните 2 серии са "като хората".

# 506
Снощи изгледах един розово - коледен филм - Watashi ni Unmei no Koi Nante Arienaitte Omotteta
Не е ли малко рано за коледни звънчета?Декември какво ще гледаш,а?
Влиза в списъка за студеното време.

# 507
  • MJF
Мне, става и за лято, сняг нямаше. То понеже видях, че е излъчен по коледно време а и малко розово, малко украсено с лампички- "японска коледа"  Laughing, измислена. Issei Takahashi нейсе в главна роля го нацелих.
 Mikako Tabe съвсем скоро я гледах в естетическия шедьовър Tsubaki Stationery Store  и ми бе  Simple Smile тук с тази по-нахакана но пак чувствителна героиня.
Запази ми или по- добре малкия ти акварист да хапне допълнително от тортата, така баш за мен звучи- бързо, лесно, сочно, вкусно  Simple Smile
 Thinking 2в1, как си с активностите? Мърдаш.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 14:17 от Шошулчо

# 508
Пушка съм, Шоши. Даже днес с щерката и мойта майка направихме една градска от 10:30, та до сега. Магазини, кафепиене... а бе, кифленски полуден си спретнахме тричките Simple Smile. Изглежда обаче малко прекалих с разходките, че се понаду глезена, та сега съм му сложила малко лед, опнала съм се на дивана и ще пускам нещо да  гледам.

Akira to Akira го чакам да излезе целият и тогва ще го изгледам. Тъкмо от коментарите ви ще знам какво да очаквам. Кризис с Шун имам да доглеждам. Тримата татковци запецна с превода до 6 серия и не помръдва. И Code Blue 3 с Ямапи следя при руснаците, но и там превеждат бавно.

И едно изпълнение на барабанистчето на Съкровищата.

# 509
  • MJF
 Hug браво, браво. Добре сте решили така по дамски. Слагай лед и се хоризонтирай , даже крака го прехоризонтирай  Simple Smile  tv

Akira to Akira, Hello, Detective Hedgehog и MPD: Animal Unit мърдат най-редовно за сега. Пу, пу, пу  newsm66
Не мога да се оплача все още от преводачите. Строили са се и са се преброили. Да видим до края ли,  уж строго ги  search

Общи условия

Активация на акаунт