Магията на изтока - тема 50

• 39 214
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • BG
Добре, де, само аз ли не мога да се заинтригувам от нищо азиатско, какво ми има Tired Master devil do not kiss me се опитах да го продължа, но след 7 еп. вече просто не издържах, лакорна също ми е скучен, добре че почна Together with me, довечера ще се кефя на 1 еп. Ще тегля и The Mist и Salvation.

Да свършва вече това лято, че едвам го търпя, честно.
Някакви хлапета гледам често печелят по муз. предавания, та реших да я чуя песничката им, не е лоша, без да е нещо особено, но е приятна за слушане.

Къде зачезна rossonera Thinking 5-ти септ. наближава, а аз нищо не знам.

# 511
  • MJF
 Naughty   аааа не , лятото да не мърда. Не го давам! Снегорина е на ремонт!
нощен гост, щом не щеш лято ето малко лед  Wink Hug
От Брисбейн и то- там е зима  Mr. Green
Riko TAKINO

# 512
Гостче, не знам защо така нищо не си харесваш. Училище 2017 не е лош. Следва си традициите на поредицата и макар, че не е нещо необичайно е приятен за гледане. Criminal Minds също става, но аз не съм гледала американската версия и не правя сравнения. Deserving of the Name за сега е забавен като изключа тъпия им тоалетен хумор (повръщащо човече). Различното при него е, че  главният пътува не само напред във времето, ами и се връща назад и то с главната. И така се прехвърлят ту напред - ту назад, та е веселко с тях. Вчера започна вторият сезон на Age of Youth. Ако си гледала първия и ти е харесал можеш да погледнеш и този. В сряда пък започва нов сериал Hospital Ship . Можеш него да пробваш.

# 513
  • BG
Мерси за разхлаждането, шоши, много ефирно се движи тази девойка, но не е ли много малка, изглежда ми на 14-15г. Фигурното пързаляне е красив спорт, но винаги ми е изглеждал много болезнен Joy, в смисъл при всеки скок съм в едно ужасно напрежение дали няма да падне състезателя на леда и да се натроши сериозно, иначе бих му била почитателка.
Напоследък много си мечтая да живея в Ирландия, не че съм ходила де Mr. Green но често гледам разни снимки и така хубаво да ми изглежда.
Скрит текст:

2в1, кор не става, но преди поне тайско и китайско гледах, сега ми хареса Attention, love! ама преведени са само 4-5 еп., ще се оправя аз, няма страшно, но към корейско не вярвам да се върна някога.

# 514
  • MJF
Във фигурното пързаляне сезон 2017-2018 току що започна. Първи са юношите 13-18 годишни с гран-при серията. А този сезон първия етап е в Брисбейн та така нацелиха зима, макар и с температури 23 градуса и толкоз и на океана. Въобще зима  Mr. Green.
За паданията е така, що нерви,  емоции, съчувствие, съвети  ми костват ..........., хем аз само зрител.

# 515
Гост,една от страните в които бих живяла е точно Ирландия и любим град си имам - Корк.
Последната снимка,която си дала не е от Ирландия.Там подобни планини няма.
Защо не пробваш нещо испанско.Имам на идея много готина кримка. Imp

Шош, японска коледа Stuck Out Tongue Closed Eyes Smile

# 516
Моля,за идеята за кримка!Благодаря!

# 517
  • BG
Гост...
Последната снимка,която си дала не е от Ирландия.Там подобни планини няма.
Верно ли Joy ами така пишеше

Кримки не, Tuon, по-отегчително нещо за мен няма, единствената, която гледах в голямо напрежение беше Eyewitness, но съм ти го споменавала вече, голям страх и притеснение да не хванат момчетата брах с него.
1 еп на Together witm me е супер, да не се надява човек на тайландците, че като ги знам какви са скромни по лакорните.

# 518
Гост,по спомен малко над 1000 метра е най-високия връх в Ирландия.Този масив няма как да е там.Не е европейски връх (почти на 99 процента съм сигурна),изключвам Африка,Австралия и  Антарктида.Като гледам стила на къщите не е и в Азия.Някоя Америка ще да е. Може и Нова Зеландия.
Пробвай нещо с Марио Касас
SMS, sin miedo a sonar или The Boat

Сосче -  Punta Escarlata -
но с Carles Francino ти препоръчвам и Víctor Ros

Аз съм изтеглила 2 филма
I Fine..Thank You Love You - тайски и видях бг превод.
Silence,който е ко продукция между САЩ,Тайван,Япония,Мексико и Италия.

# 519
  • София
http://doramatv.ru/the_missing

Препоръчвам с 4 ръце, страхотен филм, гледайте го, ако можете.

# 520
  • София
Запис и от мен. Kissing Face

Много съм назад с k-drama сериалите, но просто да ви следя... Nerd

# 521
  • BG
Все забравям да ви питам какво стана с Ku Hye-Sun, нали беше напуснала участието си в един сериал, мисля от по-дългите беше и имаше спекулации, че е бременна или пък някакъв здравословен проблем, бременна ли е последно или не?

# 522
Вече съм към средата на Господарят на маската. Тъй като не съм гледала чак толкова много сериали с такава тематика, исках да попитам - корейските "придворни дами" са харем на краля ли??

Между другото, "лошата" девойка е много по-хубава от любимата на краля, а е и по-способна. Не е голяма загуба, че не е станала кралица, ако се съди от сериалите, тези корейски кралици нямат много щастлива съдба. Все пак, язък за момичето, старае се напразно.

# 523
Добре дошла t1n43t0. При нас няма напред или назад със сериалите. Питай спокойно, ако нещо те интересува.

Петя, по принцип се смята, че като служиш в двореца си "собственост" на краля. Не е точно харем, както сме свикнали да го възприемаме от турските/арабските приказки. Имало си е критерии, по които са избирали коя за какво става. Дали слугини в кухнята, готвачки, перачки, чистачки, шивачки, по-красивите наложници. Имат си рангове дори и между тях според това какво правиш и на кого служиш, дали на краля, дали на кралицата, дали на наложница или на принцовете и принцесите...Но, независимо каква си, ако кралят ти обърне внимание можеш да се издигнеш.... или да ти видят сметката Joy. Сложна им е системата, ама те и до днес са си така с техните титуловани обръщения.

Приключиха две от съботно-неделните сапунки - My Father is Strange и You Are Too Much. Първият беше приятен и по-скоро забавен, отколкото драматичен. Нямаше дразнители. Вторият беше точно обратното. На тяхно място от другата седмица започват съответно My Golden Life и Man Who Sets the Table.

Гостче, за Ku Hye Sun тогава казаха, че не е бременна. След това не е излизала друга информация.

# 524
  • MJF
Crazy For Me изгледан с  Simple Smile.

Чудесно актьорите се "враснаха" в тези им роли. Не мога да си представя друг каст  Laughing, голямо браво им казвам. Sadao Abe почти не ми е попадал на екрана и тук е нацелил 101% роля като за него. Гобямо браво и на автора не за първи път.
Първоначално ми тръгна малко трудно докато се ориентирам за стила но после ..... забава голяма с тези скици. На няколко пъти спирах и картината за да се  Joy на спокойствие. Въобще доволна. Гледат ми се по-често такива продукции но са си кът  Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт