Магията на изтока - тема 50

• 39 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Ау , и аз на опашка за гледане на  The Battleship Island.Катерицата и Джи не са за испускане,особено на филм.
Silence-започнах го ,но явно ще го гледам на части-няколко дни.Голяма хапка ми дойде.
 Punta Escarlata-много ми хареса,много,благодаря за препоръката ,Тюон!
Сега ще потърся и Víctor Ros .

# 571
Допада ми идеята този път преопакования албум на ЕХО да е оформен като комикс (с образите на момчетата).
Много хубави рисунки.

Скрит текст:

Преди два дни пуснаха официално, вече и за амeриканския пазар, трейлър на Blade of the Immortal с Кимура.
Blade of the Immortal, както се вижда и от трейлъра, е на Такаши Миике. То и да не пише, че е негов, само като видите бруталността, кървавите сцени и сами ще се досети те, че е на Миике.
Филмът беше представен само в няколко киносалона в Япония в края на април, но не мина с успех. Мнозина тогава го отдадоха на факта, че в края на 2016 г. SMAP се разделиха, японките трудно понесоха новината, а и на Кимура май взе да му спада популярността.

На 3 ноември е холивудската премиера, но не вярвам да постигне кой знае какъв успех. Екшън ще има и то в големи дози, но... май нищо друго.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 12:44 от rossonera

# 572
Това ще го пропусна, ако ли и Кимутаку да участва.

Джи-то и Катеричока също не знам кога ще се навия да ги гледам. Нещо настройката ми за тежки филми никаква я няма в последните години. Напоследък май предпочитам някоя неангажираща боза, която ще забравя след като съм я изгледала. Желанието за нещо по-смислено го задоволявам с някоя японска човешка драма, ако се улучи да има такава през сезона.

# 573
Despacito в японски танц

и  една друга версия за танца

обаче китайската версия за пеене ми харесва повече от японската

и още една

Леко съжалявам,че съм изтървала истерията по Бонбона на Ера Истрефи

# 574
  • София
Днес моето усмихнато слънчице   от BTS  Jungkook-Куки има рожден ден, навършва 21 години, да е жив и здрави все така да радва с хубави песни.Последната му песен е кавър на песен на David Guetta и Justin Bieber.

# 575
  • София
Hospital Ship - абсолютно неубедително и неадекватно начало, преиграно, претупано, издекламирано , ужас!

# 576
  • София
Ехооо! Hug

Засега, от препоръчаните от 2в1 сериали, изгледах само Rich Man, Poor Woman и горе-долу ми допадна. На моменти ми идваше твърде захаросан и попрескачах, но като цяло е окей.

Преди малко изгледах този китайски филм, който съм убедена, че сте гледали, ама да си кажа и аз: Embarassed
The Queens (2015)
https://www.youtube.com/watch?v=nqWKtExnvtQ

Едно, че една от главните героини се казва Тина. Друго, че играта на актьорите е доста добра. И трето - Son Hye kyo участва. Grinning Heart Eyes

# 577
Гледах Туелът, качени са сериите до 10 епизод, а става все по-интересно. Някой ако е гледал следващите епизоди може ли да сподели какво става нататък?

# 578
  • София
Гледах Туелът, качени са сериите до 10 епизод, а става все по-интересно. Някой ако е гледал следващите епизоди може ли да сподели какво става нататък?
Мога да ти дам линк на руски с всички серии.

http://doramatv.ru/tunnel

# 579
Това май ми идва в повече. Тези хлапета на колко са, на 10-11 newsm78? Не им ли е рано за подобни песни и хореорафия Nerd?

# 580
  • София
Това корейчета ли са, че ми се стори,че и на китайски пеят.Много бързат да пораснат и да се правят на големи, все едно няма да са цял живот големи.А и компаниите не мислят за тях, а за себе си, не как ще им се отрази, а колко ще спечелят от тях.

# 581
Китайчета са, обаче са трейнита на JYP Entertainment и техни китайски партньори.

# 582
Мога да ти дам линк на руски с всички серии.

http://doramatv.ru/tunnel
Благодаря!  Hug

# 583
  • DE
И Темин ще се пробва като актьор Crazy в комбинация с Матсуда Шота  Heart Eyes Дано се получи добър филм  Praynig
http://asianwiki.com/Final_Life

Интересен ще е Темин в драматичен образ  Thinking

# 584
  • MJF
Спорт, спорт и пак спорт тези дни но иначе гледам Isan Souzoku  Simple Smile
Японска human drama. Силен сценарий. Силен каст. Наслаждавам се и си го подслаждам. Е ако не беше спорта 100 на 100 щях да го мина като фъртуна  Blush , щото е баш от кръвната ми група  Laughing. То с Yumiko Inoue няма как да е друго.
Виждам Hello Harinezumi Episode 7  готов но пък Akira to Akira нещо се мотат а тъкмо им се заканих след последния преведен епизод  Mr. Green. Да внимават в картинката екипа.

Общи условия

Активация на акаунт