Магията на изтока - тема 50

• 38 598
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • BG
Ето го и на моите хора тийзъра Laughing

# 586
Jung Joon Young - Stay (The King In Love OST)

Днес започна Argon.

# 587
Колко наивно:blush:
Като видях заглавието и реших,че ще е за химици сериала. Любов в лабораторията,докато Той и Тя се опитват да създадат елексир на младостта,но правят ново билогочно оръжие.
А то?Репортери????

Такешко
Скрит текст:

# 588
B.A.P - Honeymoon

EXO - Power

Lee Gi Kwang - What You Like

10cm - Pet - това специално за Шоши, заради главния герой Wink.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 15:04 от 2в1

# 589
# 590
Ужас,Тайна,ужас!

# 591
Стигнах само до заглавието. Честно казано нямам желание да чета подобни "новини".

Hospital Ship
Може и да се получи нещо, макар че малко лаишки и нагласено вървят нещата. Всеки доктор на кораба си има някаква собствена мрачна история. Вероятно ще ни ги разкриват постепенно, докато пътуват с кораба и лекуват островитяните. Любимата форумна "мама" този път не е ку-ку.

Man Who Sets the Table
В Корея явно много е на мода "да се дипломираш от брака си" (graduate of marriage)  hahaha. Става въпрос за двойки с дъгогодишен брак, обиновено след като са се пенсионирали, които толкова са си писнали един от друг, че не искат да живеят заедно. Но пък и не им се занимава с развод. Просто искат всеки да си живее собствения живот, както на него му харесва Mr. Green. Вече във втора или трета сапунка има такива. Иначе сериалът май ще е към комичните. То стига само да видиш една любимка с какви тоалети и шапки се докарва, а и вкарва английските изрази по нейния си тертип и вече започваш да се смееш. Шоши, нашата приятелка отново е пълен шемет, както тя си го умее Joy.

# 592
# 593
Гледай ти, гледай ти... и корейците са направили корабна болница, по подобие на Доктор Шота Мацуда и мед сестра Еми Такей.
Но естествено в корейската версия ще има огромна доза драма, тайни, трагедии и пр. Японската версия беше много забавна и със свеж хумор.
Ще взема да си припомня някои епизоди, то корейската няма и да я погледна, още повече и като видях коя е главната актриса.

The King Loves епизоди 29, 30, 31 и 32 (остават 8 до финал)

ХДХ го пиша мъртъв на финал. Няма как да го пощадят, след развитието на всичко до тук.
Много ми е симпатичен неговият герой, мъж на честта, прекрасен млад мъж, но ... такива винаги на финал ги убиват, особено в корейски исторически сериал.
Цяло чудо ще е, ако ги съберат с Юна или пък него го пощадят на финал.... Не вярвам, макар да ми се иска поне за малко той да бъде щастлив след всичко, което изтърпя/ изстрада.

School 2017 - Финал

Приятно ученическо сериалче, от което останах много доволна. Ще помня всички хлапета с добро. Браво на Ким Се Джонг - страхотна първа роля. Има момичето талант и мисля, че големите роли за нея тепърва предстоят.

Ким Нам Гил и Ким А Джунг напред-назад в Чосон и наши дни

И го следя, и ми е мъка този сериал, но на финала на 8 епизод, взе че стана интересно. Главната героиня започна да проумява някои очеизваждащи неща. Има надежда до финала, ще изтърпя и това ходене напред-назад във времето - ту в Чосон, ту в наши дни.

Поздрав за всички.
Не са хубави тези неща, които стават над 38-мия паралел, но като не слуша онова инато дебеличко момченце... Ще стане някоя беля.

# 594
The Mermaid

Исках нещо розово,любовно,лесно смилаемо и с фентъзи елемент.Най-добри в тази комбинация са китайците,Ехе,ехе,ехе направо ненадминати.Блудкав,но с елементи на човешки проблеми и поставяне на екологичните промени на преден план. Точно за това няма да го нахуля. Smiling Imp Непонятно ми е китайското чувство за хумор,но поднесоха еко темата по оригинален и забелижителен начин. Сюжетът е смесеца на комедия,екшън,романтика,пародия и нещо,което незнам как да формулирам.

# 595
  • MJF
 Laughing тоз белия пухчо много един такъв стерилен, като от картичка така да се каже, но все пак си е симпатично кутре, което на първо време бих съблякла , разрошила  и  "покучила"  Mr. Green с някоя кучешка бисквитка пред нослето . Мерси 2в1  Hug

Joy значи Kim Soo-Mi се вихри както тя си знае. Ако запомниш някой нейн лаф и не те мързи, няма да се сърдя да споделиш  Blush. Записах си да отворя да я видя що за гардероб е събрала  Mr. Green.

Мда и аз се сетих за японскита версия на м/уостровната болница като писа 2в1 първия път за този нов кор-сериал. С Еми Такей скоро пробвах първи епизод на Kizoku Tantei но се оказа че не е за мен туй заглавие.

Isan Souzoku
Остават ми 3 епизода до края. Yumiko Inoue така разнищи темата пари-наследство , че .... съм в кулминацията. Добър профил герои за анализ на главната тема за пореден път.
От нея съм гледала Hirugao: Love Affairs in the Afternoon, двата Emergency Interrogation Room , назад във времето и още но пък дано преведат и някой друг от по-скорошните ѝ екранизации.

Mr. Green то не само с китайския ами въобще с хумора по онези ширини съм на Вие. Ето снощи прегледах MPD: Animal Unit 9 . Преводача от зор да е бърз е труден за четене, особено ме озадачава речника дето ползва за всичко свързано със зоологията . Та както си гледам айде и тук п'рдене - хумор  Tired.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 13:55 от Шошулчо

# 596
# 597
Шошулчо, като спомена и ти Еми Такей, че се сетих да ти кажа нещо.
Еми е бременна и регистрира своя брак преди няколко дни с Такахиро от EXILE.
Двамата играха заедно в сериала Senryokugai Sosakan (2014). Явно там е пламнала и искрата.
Сериалчето беше забава. Големи образи бяха двамата, но нямам спомени и ти да го гледа с мен. Помниш ли да си го гледала?
През 2015 г. май беше, се появиха слухове, че тя и Такахиро след снимките на сериала са започнали да излизат, но тогава и двамата отрекоха. И хоп - брак и дете. Така са японците.

# 598
  • MJF
Браво на Еми. Не,  не съм гледала Senryokugai Sosakan (2014).

# 599
Ким Те Хи и Рен също ще стават родители през октомври.

Общи условия

Активация на акаунт